| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:05
- Nahlásit
Ahoj zveme Vás na turisticko-výcvikový tábor
Turisticko - výcvikový tábor 2010
# Termín : 7. - 14. 8 2010
# Místo konání : Častoboř, Nalžovice - Chlum (vodní nádrž Slapy)
# Ubytování : v chatkách společně se psy
# Cena : 4 200,- Kč, ( dítě do 12 let - 3 500,-Kč)
cena zahrnuje: celodenní program, ubytování s polopenzí (možnost dokoupení obědů)
cena nezahrnuje: poplatek za psa, povlečení, parkovné
Více na www.psiprozivot.cz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:25
- Nahlásit
co se tam cvici? na webu jsem nenasla zadne info tak jsem mozna jen spatne hledala? slo by poslat odkaz na podrobnosti prosim?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:43
- Nahlásit
Turisticko - výcvikový tábor 2010
Termín: 7. - 14. 8 2010
Místo konání: Častoboř, Nalžovice - Chlum (vodní nádrž Slapy)
Cena: 4 200,- Kč, (dítě do 12 let - 3 500,-Kč)
cena zahrnuje: celodenní program, ubytování s polopenzí (možnost dokoupení obědů).
Program: výcvik ráno a večer, odborné přednášky, organizované výlety
cena nezahrnuje: poplatek za psa, povlečení, parkovné
Ubytování: v chatkách společně se psy
4 - lůžkové chatky bez sociálního zařízení. Společné sprchy+WC v hlavní budově. Chaty jednoduše vybavené (2 válendy, 1x patrové lůžko+polštář a prošívaná deka, skříň, 1 zahradní stolek + 2 židle). Možnost použití elektrických spotřebičů do příkonu 100 W (např. holicí strojek, nabíječky, rádio, notebook). Hosté mohou využít také nabídku půjčovny sportovních potřeb. Zde jsou k dispozici lodě, kánoe a další sportovní potřeby k využití na hřišti a stolech pro stolní tenis. Ke koupání se nabízí voda slapského jezera s písečným dnem a travnatou pláží. Přihláška: www.psiprozivot.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 07:37
- Nahlásit
Fík
Dobrý, to jsme četli už v tom prvním příspěvku . Mohla bys trošku objasnit co je náplní tábora?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:13
- Nahlásit
Biluška
Čauky, no jóóóó :-D :-D
Tábor je zaměřen na "rodinného psa" - společně se psem prožít hezký týden u vody, na procházkách a třeba se něco dozvědět a naučit se něco nového :-D, užít se s lidmi, kteří mají stejného "koníčka".....
Tak dodávám:
tábor zaměřen především na turistiku - výlety po okolí solečně s ostatními psíky a jejich majiteli z tábora
Výcvik 2x denně zaměřen spíše na "rodinného psa" - základy poslušnosti, k dispozici budou i agility překážky, sranda-závody, apod...
Koupání: v kempu vlastní pláž -tedy společně s pejsky :-D
Přednášky: práce a poslání psů asistentů /včetně ukázek a možnosti vyzkoušet si práci s takovým psem/
přislíbenu (pokud to vyjde) máme velmi zajímavou přednášku o práci s clickerem včetně video ukázek a možnosti vyzkoušet "si to" s vlatním psem pod vedením /sl. Mgr. Šimečkové/...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:20
- Nahlásit
Fík
Dík, tak to nic pro mě . Mě by se líbil ten první tábor, ten canisterapeutický . Ráda bych s někým poměnila zkušenosti, koukla jak to dělají jinde a tak. Jenže jsme se trefili do stejného termínu - http://www.canisterapie.net/akce.php?page=tabory
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:46
- Nahlásit
Biluška
no tak snad někdy jindy :-D
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:02
- Nahlásit
Biluška
"projela" jsem tvoje stránky a shledala tě stejně praštěnou jako jsem já :-d.....jen s tím rozdílem, že počet psů je u nás menší a zaměstnání zatím nehrozí, protože máme ročního Fanouška, ale .....Cipísek není doma rád sám, takže zaměstnání si budu hledat s ohledem na Cipíse :-D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:03
- Nahlásit
Fík
no tak snad někdy jindy :-D
Ráda bych . Ale musíš hlásit akce s větším předstihem
počet psů je u nás menší
To nemusí trvat dlouho, řekni jaký typ útulkáčů chceš a Davídková ti je promptně sežene
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 14:35
- Nahlásit
Biluška
Davídková ti je promptně sežene
maj to bejt psíci či fenečky?? a kolik asi tak,aby si zas někdo nestěžoval!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 14:41
- Nahlásit
davidkova renata
maj to bejt psíci či fenečky?? a kolik asi tak,aby si zas někdo nestěžoval!
Nevím, počkej až Fík dodá info
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 11:07
- Nahlásit
Nééé....manžel by se mi zbláznil a kdo by nám pak platil granulky, benzín, veterináře :-D , ale díky za nabídku :-d))
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 17:28
- Nahlásit
Jetště máme pár posledních míst volných, nechcete se přidat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 14:10
- Nahlásit
Fík
mam dotaz, je mozny tabor vyfakturovat na firmu? ja na to nemam penize, ale pokud by to slo, tak bychom se s pritelem poradili a mrkli, jestli by se nam to libilo
|