| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:25
- Nahlásit
Biluška
paní a naberete nás tolik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:32 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
leila
No nenaberu. Vezmu maximálně tři, když se vzadu zmáčknete. A ještě je otázka jak se psama, páč já budu mít kilerku Orobulku a k té se může přiblížit jenom malinký pes. Třá Entitu by asi zkousla. Papouška, nebo Frederika by tak leda zakousla. Museli bysme to nějak pořešit - že by šli picbuli do kufru a Orinu si vezmu dopředu, nebo tak nějak.
Když pojede Mášenek tak můžu vzít čtyři lidi a psy tak, aby se snesli v kufru (Entita se vleze do auta, ta je malá. Papoušek ne, tu už tam nenarvem páč v autě bude kilerka). Když pojedu sama tak se vlezou čtyři lidi, ale někdo mi musí pohlídat Oru, aby nelezla do řízení
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:11
- Nahlásit
Biluška
je to na me jakési složité takhle večer
Ono taky zalezi kolik bojovych vrahu ce muchos vzit
Jinak papouskova s tim souhlasi, este sem ji teda nerekla ze mozna o papouska prijde tudiz cekame jen na vyjadreni muchos
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:46
- Nahlásit
leila
e to na me jakési složité takhle večer
Vůbec to není složité.
Prostě buď nastane varianta a, nebo b.
var. A- jedu já i Mášenek. Tím pádem jsou volná pouze zadní sedadla - tři místa.
Var. B- jedu jen já, takže volná místa jsou čtyři.
Se psama je to komplikovanější. Mezi kufrem a sedadlama je mříž. Orina nesnese jakéhokoliv psa většího než ona. Ale přes mříž se neprobourá. TAkže může nastat var.c
var. C - Muchoš vezme vrahy. Do auta je naskládáme takhle - Orina vpředu, Entita u tebe na klíně, vrazi v kufru. Pak nevím kam dáme Papouška, páč v kufru ho zabijou vrazi a v autě Orina.
Var. D - Muchoš nevezme vrahy, ale normální psy. Papouška a picbuli dáme do kufru, Entitu a Oru do auta.
Ještě mě napadá var. E - do kufru dáme vrahy a Oru, oni se navzájem zabijou, někde kolem Opavy vyhodíme z auta mrtvoly a bude konečně klid
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:47 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Docela mě to zaujalo.. já takové procházky mám ráda Ale nevím, jsem zde takový junior... Sice je to do Liptaňe 3,5hod, ale co doma, že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:50
- Nahlásit
Nori
No tak se přidej, rádi poznáme nové lidi a nové pejsky
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:53
- Nahlásit
Biluška
Kurnik ještě zkusím nabodnout Aluli, abych takovou dlouhou cestu nejela případně sama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:56
- Nahlásit
Nori
ještě zkusím nabodnout Aluli, abych takovou dlouhou cestu nejela případně sama.
Jasně, vem ji s sebou, ať je nás víc. Bude nás moc moc a místní konečně uvidí co znamená "hodně tam těch čoklů má Boženko, fakt hodně"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 22:02
- Nahlásit
Nori
od nás je to do liptaně tak y asi 3 a půl hod´ky, jenže budu spát po dvou nočních tak dlouhou cestu bez nevyspání nemůžu riskovat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:36
- Nahlásit
Biluška
Varianta Muchoš bere jednoho vraha a jedno štěně. Fero v kufru jet nemůže, už jsme to zkoušeli, on tam chytá vzteka a udělá všechno pro to, aby jel vpředu, protože se chce mazlit. Poprvé nám to takhle udělal v Polsku, skočil na nás zezadu. Ale když je na klíně, tak je hodný a psy nezabíjí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:14
- Nahlásit
Mucholabka
Si nejsem tak úplně jistá essi se dopředu vleze. Za prvé budete tři lidi na zadním sedadle. Jak tam chceš dostat Freda? A za druhé bude vpředu Orina, páč vzadu bude Papoušek.
Jo a za třetí, essi to auto zabordelíte s těma vašema zabahněnýma čoklama tak si to budete fšichni hromadně uklízet, páč jinak vám dám do dršky . Sem to před Vánocema vysávala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:19
- Nahlásit
Biluška
Normálně, mi bude sedět na klíně, on to umí. Akorát nesmí být v kufru, to nemá rád. Ho opláchnu houbou předem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:20
- Nahlásit
Biluška
budem si z novoroční vycházky telefénovat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:34
- Nahlásit
Gerda
budem si z novoroční vycházky telefénovat?
jasně, musíme se navzájem zkoordinovat a pak budem frajeřit, že to byla největší vycházka v dějinách světa a budem chtít zapsat do gvínesovy knihy
Mucholabka
Normálně, mi bude sedět na klíně, on to umí.
Essi nás chytnou policajti tak si platíš pokutu sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:39
- Nahlásit
Biluška
musíme se navzájem zkoordinovat
a ne že budete chodit do kopce, my rozhodně do žádnýho kopce nelezem!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:40
- Nahlásit
Biluška
tož nabereš mě papouška a muchoš jo? kde dáme sraz - lépe řečeno kam se máme dopraviti - dneska budu s papouškovou tož to nějak zkoordinujeme. Vemu tu misku a knížku pro muchoš
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 14:49
- Nahlásit
Tak my máme silvestrovskou prochajdu za sebou. Nakonec bylo milion lidí nemocných, tak jsme měli jen 12 psů. Příště to snad bude lepčí...
Počasí bylo ale náádherný.
Tak ať vám prochajda taky vyjde.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 14:54
- Nahlásit
pawLINka
Tak dojeďte i sem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 15:42
- Nahlásit
leila
Mucholabka
Co takhle sraz u novýho Globusu v Ově? Ten jak je na výpadovce v Plesné.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 16:23
- Nahlásit
Biluška
pro mě no problema mam to relativne kousek este v kolik? na mail ti posilamn svoje cislo jestli ho nemas kdyztak pisni sms s casem a my tam budeme s papouskovou cekat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 18:52
- Nahlásit
No, já to moc kousek nemám ale budu tam. V kolik? A zpátky stejně, nebo vláčkem? A co za to? Budu si muset půjčit od Macka.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:54 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Ahojte, tak já a Aluli nedorazíme. Snad se příště někde blíže setkáme... Těším se na fotky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 07:13
- Nahlásit
Nori
To je škoda, tak holt příště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:10
- Nahlásit
Procházkáři z prahy - vemte s sebou někdo mlíko prosimvás, mám termosku kafe, ale mlíko už nemám, tak to dolejem na místě, jo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:18
- Nahlásit
Já si taky mlíkóóó!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:28
- Nahlásit
Mucholabka
musíte mít svoje termosky, to se nedá nic dělat ))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:11
- Nahlásit
tak mi to máme za sebou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 14:22
- Nahlásit
My taky. Slo sice jen sest psu, ale na vystrizliveni to stacilo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 14:25
- Nahlásit
impact
Slo sice jen sest psu
ty voe tak to šla biluše sama a eště vzala jen půlku saně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 14:28