Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co nechat psíkovi doma, aby se zabavil?
Autor Zpráva
allík
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:33
- Nahlásit

Jaké hračky necháváte psovi doma a co naopak odstraňujete, když odcházíte?

Mě přijde, že by se moje pesa zabavila akorát s klackem, ale popravdě nejsem si zcela jistá, jestli je správný ji s tím nechávat o samotě (a tím teď nemyslím vzniklý bordel ).

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:36
- Nahlásit

allík
želatinová kost, pokud je hryzací typ, jinak důkladně vyvenčit, aby spal a nenudil se, pak se chopí čehokoliv.
Odstranit hlavně kabely, baterky, různé kuchyňské a čistící přípravky z dosahu a pokud máš kočku, taky kočičí záchod, speciálně, pokud používáš ten bílý čočkovitý silikagel jako podestýlku.

allík
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:40
- Nahlásit

dejavu

důkladně vyvenčit, aby spal a nenudil se no jo, po každým důkladným venčení bych nejradši zalehla taky Kočku nemám a všechno, co jsi zmínila odstraňuju. A ten klacek asi nee co

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:41
- Nahlásit

allík
zalezi na tom, co s nim dela, pokud ho ma tendenci loupat a kousky pozirat, pak ne. Pokud to nepolyka, ale plive, pak nejaky z tvrdeho dreva bez kury treba jo.

allík
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:42
- Nahlásit

dejavu

Hm, tak u nás je to tak nějak na střídačku. Jo a kde seženu tu želatinovou kost?

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:42
- Nahlásit

No, podle názoru svého "dorostu" nechávám doma k pobavení: gauč, křeslo, koberec a cokoliv, co se dá stáhnout z kuchyňský linky

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:44
- Nahlásit

allík
v chovatelskych potrebach bezne

allík
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 14:46
- Nahlásit

dejavu

ok, tak dík, vyzkouším. Já ještě nechávám doma takový spešl dřevěný hračky (různý patvary kostí, vrtulý atd.), který jsou teď nevím z jakýho dřeva, ale při okusování měkne, takže ho může sežrat. Akorát už mám pocit, že jí to moc neba, tak proto se ptám.

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 17:22
- Nahlásit

me staci utahat a oznamit ze odchazim - obcas asi ze smutku padnou neuklizene papirove kapesniky, ale kdyz byli maly, nechavala jsem prevazne krabice a casopisy, zalezi na velikosti psa, pekineze jsem zabavila pulkou uzeneho ucha na cele odpoledne, ten klacek nebo drevo - bala bych se pokud to zere aby si to nevrazila spatne do krku.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 17:41
- Nahlásit

dejavu
proc je pro pejska silokonove stelivo nebezpecne?

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 17:56
- Nahlásit

Pokud to polyká, je to špatně, to mu nedávej, hrozí poškození střev, žaludku, záněty nebo perforace.

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 17:58
- Nahlásit

lucYnka XIII
ono má vysoké absorbční schopnosti a nasává do sebe vodu, bobtná. Naše štěně to kdysi sežralo a byl to celkem průšvih, takže mne vetka proškolila, mluvila o dehydrataci a ucpání střev.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:37
- Nahlásit

dejavu
aha, to jsem netusila me prijde, ze silikon se tak moc nezvetsuje, ale zase ma fest ostre rohy.

no ja slysela, ze muze byt nebezpecne treba pro kotata hrudkujici stelivo, protoze ve styku s necim mokrym vytvori pevnou hroudu a zabetonuje streva, normalne to kocky nezerou, ale je fakt, ze psa by to mohlo napadnout a muze byt prusvih.

staropramen
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:53
- Nahlásit

já mu nechávám akorát druhou deku ,hrabe se v ní a kouše ji někdy i sušený ucho,to ho zabavi na hoooodne dlouho,jinak nic,necháváme ho v chodbě kde je akorát kotel tak tam nemá co ničiť

allík
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:00
- Nahlásit

staropramen

no moje pesa nic neničí, zatím. A může být v pokoji i v chodbě a vždycky si mrcha vyskočí na okno a čučí ven. Mě šlo jen o to, jak ji to doma zpříjemnit

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání