| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:18
- Nahlásit
Prosim jestli by mi nekdo daroval starsi koberce ci koberecky urcene k vyhozeni - v CB a blizkem okoli. - do kotcu, boudy a na vchody do boudy - zima se blizi a stare zasoby dosly - jdou tu na dracku Uvitam i starsi lino bez lepidla. Diky.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:34
- Nahlásit
Koberečky nemám, ale mám tady dost použitou deku a polštář, případně ještě nějaké další textilie, co by se dalo dát do boudy, kdyby se Vám to hodilo, dejte vědět, ráda pošlu. Linda H.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:36
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
škoda, že jseš tak daleko Jeden bych tu měla, ale jsem až z Přerova....
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 19:13
- Nahlásit
Linda L
Diky moc. Deku jo, ta bude skvela. Polstar ne protoze kdyz ho roztrhaji tak to bude vsude. Nevim ale na kolik vyjde postovne. Nejak jsem vyrozumela, ze jsi od jinud.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 19:50
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Chceš kožené bundy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:03
- Nahlásit
Biluška
hele až tady budeš příští tejden..dyby se něco našlo,mohla bys to Dagmaře hodit teda?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
hele až tady budeš příští tejden..dyby se něco našlo,mohla bys to Dagmaře hodit teda?
No sem měla v plánu poslat to poštou, nebo pépéelkem. Eventuelně nějakým Mášenkovým náklaďákem, ale do Budějic mu jich asi moc jezdit nebude, on fšechno posílá do Německa a do Dánska, páč je megaloman
Leda bysem mohla ty bundy vzít do Prahy a kdyby měla Dáša cestu tak si je tam může vyzvednout, ale f tom případě to budou hodně zcestovalé bundy páč z Práglu pochází essi teda víš o který bundy se jedná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:14
- Nahlásit
Biluška
essi teda víš o který bundy se jedná
jo taghlenc
tak to né,to je složitý,já myslela,že jí to tam třá hodíš..nic,neřeš to
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:35
- Nahlásit
Biluška
Bundy se spatne vyklepavaji ale diky za nabidku.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:36
- Nahlásit
Mám 4 koberce na chalupě v Krkonoších, dovezla bch to do Prahy - mohla bys to nějak vyzvednout? Jsou dobrí a velké.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:42
- Nahlásit
bea
Mohla. Zacatkem zari pojedu do Prahy autem. Take tam mam kamaradku v Hodkovickach a u ni to bude mozne uskladnit.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:48
- Nahlásit
Fajm. Já se budu vracet z cahlupy koncem srpna, to vezu domů smečku a nevešlo by se to, ale v září jezdíme na chalupu skoro každý víkend , tak je přivezu. Je možné, že kvůli tlumočení mne vytáhnou ještě i během sprna do Prahy, pak bych to vzala dříve. Písni mi adresu kamarádky na mail, případně číslo mobilu nebo tvůj- včas zavolám.
Můj mail: espinoza.b@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:56
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Bundy se spatne vyklepavaji a
To nevyklepávám, jak je to rozbordelené tak to vyhodím
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 23:44
- Nahlásit
Biluška
"jak je to rozbordelené tak to vyhodím"A kde bydlis? Pod mostem? ) Kdybych vyhodila vse rozborderarene tak jako prvni vyhodim deti (
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 06:52
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
A kde bydlis? Pod mostem?
No sice zatím pod střechou, ale je fakt, že co se týče vybavení domácnosti je na tom většina bezdomovců líp
tak jako prvni vyhodim deti
Vřele doporučuju knížku "Jsou i horší děti než ty vaše" od Ivana Krejčího. Včera jsem ji dočetla a řehtala jsem se od začátku do konce. Už nemám chuť svoje pézetka zabít, už si říkám, že tu pubertu třá nějak přežijem
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 10:33
- Nahlásit
Dagmaro Fišerová,
Měli bychom jeden velmi slušný koberec a takovou pevnější látku zespodu proužek molitanu, toho by bylo více. Ale problém je odvoz. Jsme z Tábora. Chtělo by to v případě zájmu se domluvit. (houskova.j@atlas.cz)
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 13:59
- Nahlásit
Houšková
Jak je to velke? Jeste pristi tyden jezdim do prace do Tabora - Kaufland Zverokruh. Tak jednou bych jela autem a odvezla bych si to. Diky.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 19:45
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Ta deka je prošívaná, aby to nebylo stejně blbý jako polštář... Jestli to nevadí, klidně pošlu poštou. Jsem ze západních Čech.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 21:24
- Nahlásit
Dagmar, koberec je dost velký, 2 metrová šíře. Já to nějak složím do poloviny, snad to půjde. A ten potažený molitan mohu nastřihat na menší kousky, i když to je měkké a půjde to přeložit. Dovezu to do Táborského Zvěrokruhu třeba ve čtvrtek. Napište mi do kolika tam jste.
Houšková
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 23:37
- Nahlásit
Linda L
To by ta prosivana deka nevydrzela je to jak ten polstar. Vezmu si tu 'Taborskou' a snad bude stacit. Usetris alespon za postovne. Stejne diky
|
bea
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 09:18
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Ahoj, já dnes odjíždím, takže na internetu nebudu - píšu ti číslo mobilu - kvlli těm kobercům. Nemám to totiž doma kde uskladnit a až to přivezu, musím to někam hned dát. takže 604870337
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
Cca v září budu mít k dispozici koberce ze dvou pokojů. Bude to ještě k užitku? Mohu je bez problémů přiblížit do Votic.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:17
- Nahlásit
Houšková
Ve ctvrtek jsem tam do 17.00 hod. Mohu i pockat dele - budu mit auto.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 00:48
- Nahlásit
Dagmar, přivezu dopoledne kolem 10 hodiny.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:30
- Nahlásit
Diky moc pi. Houskove, priťezla mi uplne supr matros. Jsem zasobena na zimu a urco zbyde i na jaro. Diky. Dekuji i vsem ostatnim co nabizeli. Zatim je toho dost.
|