Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nikdy neříkej: "Dám za něj ruku do ohně...."
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:07
- Nahlásit

V rodině mé kamarádky došlo k tragédii. Neboť je věc čerstvá, neptala jsem se na detaily a nevím přesný sled událostí, nicméně došlo k čemusi v tomto duchu.
Dva rodinné domky v sousedství, přímo sousedící zahrady. Dvě rodiny dlouhá léta se znají, navštěvují, chodí k sobě navzájem, 24 hod. denně na sebe vidí a komunikují spolu přes plot. V obou rodinách psi. Nikdy žádný problém.
Pak došlo k čemusi, kdy jedna paní volá sousedce, zda by k ní nezašla na zahradu (jestli sundat prádlo před deštěm... či něco takového), protože dotyčná není doma a nestihla by dorazit včas. Sousedka se tedy vydala na sousední zahradu a v tom ji jeden ze psů (pitbull) napadnul. Druhý pitbull (štěně oné feny) se k ní přidalo a výsledkem bylo, že sousedka zůstala na zemi téměř bez nohou. Randál a řev vyburcoval jejího syna, který na zahradu dorazil se zbraní a oba psy zastřelil. Pokousaná paní bylo dlouho v umělém spánku s tím, že jí budou muset nohy vzít, protože je má roztrhané do kosti. V současné chvíli zkouší nějaký medicínský zázrak, který ji zatím jakousi naději na zachování nohou dává. Uvidí se časem.

rain
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:12
- Nahlásit

Ježiš.
Polemizovat tom co, proč, jak... je asi vzhledem k množství informací zbytečné. Každopádně jak mě předchozí případ zastřelení psa na***l, tohle schvaluju....

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:15
- Nahlásit

Garfield
Tak jsem si říkala, že se po delší době pobavím nějakým příběhem od tebe a ono tohle Hrozný, hrozný, hrozný...

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:15
- Nahlásit

No ty kráso....

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:16
- Nahlásit

Eimy
A co Vy paní, jak je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:20
- Nahlásit

Garfield

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:34
- Nahlásit

Garfield
u nás všechno v pohodě

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:20
- Nahlásit

Garfield
Kdysi dávno jsem říkala o Hesince "ta by nikdy nekousla, ta ani neví k čemu ty zuby má...". Pak jsme šli v zimě ven. Kousek od baráku byl kopec, hojně využívaný k sáňkování. Páč pézetkám byl kopec malý ujezdili i chodník a rozšířili si tak sáňkovací dráhu. Kopec je dost prudký a chodník vede shora dolů (popřípadě i naopak, ale já šla dolů ). S sebou jedno pézetko v kočáru, druhé cca tříleté pověšené na kočáru a Hesinu (šoltyje). Pro jistotu jsem Hessi připla na vodítko - pro její bezpečí, páč jsem měla strach, že ji sáňkující pézetka přejedou. Tak si to hezky kloužem dolů a najednou těsně kolem nás prosvištěl kluk, tak pětiletý na sáňkovací lopatě. Tím, že seděl prakticky na zemi měl obličej ve výši Hesinčiných zubů. Jak svištěl kolem nás tak se po něm Hesina normálně ohnala. Naštěstí ji zastavilo to vodítko, ale kdyby byla na volno tak se mu zahryzla do nosu . Dodnes nevím proč, jestli měla pocit, že musí bránit kočár a naše děcka.... nebo jestli byla naštvaná, že jezdí tak kolem ní (což jí ale jindy vůbec nevadilo a nadšeně se k nim přidávala)... nebo jestli prostě měla PMS a byla naštvaná na celý svět.... ale od té doby nikdy neříkám nikdy.

Když teď jezdívám po CT s anglickou buldočicí Orkou a vidím co všechno s ní ty pézetka dělají tak si taky říkám "ty woe, ona je sice zlatá, ale jestli jí jednou rupne v palici tak toho haranta jí z huby živýho nevytáhnu...."

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:45
- Nahlásit

Biluška
jestli jí jednou rupne v palici tak toho haranta jí z huby živýho nevytáhnu...."
pani ,f klidu je totiž úpa stejná pravděpodobnost,že v palici rupne vám a haranta ubezdušíte sama..si vemte kolik po světě běhá šílenců! tuty víc než pošahenejch psisek

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:53
- Nahlásit

Biluša
"ty woe, ona je sice zlatá, ale jestli jí jednou rupne v palici tak toho haranta jí z huby živýho nevytáhnu...."
Ten pocit dobře znááááááááááám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
pani ,f klidu je totiž úpa stejná pravděpodobnost,že v palici rupne vám a haranta ubezdušíte sama..si vemte kolik po světě běhá šílenců! tuty víc než pošahenejch psisek
S mentoškama vycházím vcelku výborně (aby taky ne gdyž k nim mám tak blízko ), ale za to, že ubezduším personál bych teda ruku do ohně nedala ani omylem

impact
Ten pocit dobře znááááááááááám.
Ke konci školního roku sem byla děsně přepracovaná a v důsledku toho se mi dost pletly povely...takže u některých pézetek sem chtěla říct "Ori hajibuci" a místo toho se mi dralo na jazyk "syčááááák, drrrrrrrž"

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:00
- Nahlásit

Biluška
Hm hm, to mě nepotkalo. Ale tak jela jsem jen měsíc, že...

Btw. jak to vypadá s platbou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:06
- Nahlásit

impact
Btw. jak to vypadá s platbou?
No těm nezaplaceným jsem poslala urgence s výhružkou ať koukají zacálovat. Jedni to zaplatili a zbytek se zase fláká. Ale nejspíš ve školách nikdo není a dopis tam leží ve schránce... dám jim čas do září než na ně pošlu vymáhací agenty

impact
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:30
- Nahlásit

Biluška
A ty Hranice? Ty to měli v hotovosti. To jede Domeček celý prázky, ni? Jestli ne, tak mě naštvali.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 07:06
- Nahlásit

impact
Hranice přišli tuším předevčírem, už jsem ti je odesílala, takže bys je nejpozději v úterý měla mít. Nikdy jsem nepochopila jestli banky mají na převod tři dny, nebo tři pracovní dny, tož pro jistotu počítám pracovní dny

impact
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 10:01
- Nahlásit

Biluška
Ty se snažíš pochopit banky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 10:24
- Nahlásit

impact
Ty se snažíš pochopit banky?
Už jsem to vzdala . Nejradši jsem měla komerčku, u které jsem cca patnáct let měla účet. Z toho cca deset jsem se ho snažila zrušit. Neustále jsem slyšela "to nejde", "nelze", "nemůžeme"... fakt jsem měla pocit, že ten pitomý účet asi nezruším. Pak jsem se naštvala, všechny prachy jsem přesměrovala jinam a do komerčky nepřitíkala ani kačka. Po roce přišel dopis "pro nedodržení smluvních podmínek z Vaší strany je účet zrušen" Slavila jsem to dva dny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 11:24
- Nahlásit

Biluška
Ale nejspíš ve školách nikdo není a dopis tam leží ve schránce
no jo,to máte pecháček ,sou prázdniny,sice vobčas někde někdo je,ale vobčas taky nee,tak mušíte vydržet do září

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 18:39
- Nahlásit

davidkova renata
tak mušíte vydržet do září
pani, ciste diplomaticky receno, vona Biluska do zari aspon vydrzi, ale Vy ve Vasem veku byste na sebe mela davat uz vetsi pozor ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 18:46
- Nahlásit

Jirikovo
ciste diplomaticky receno, vona Biluska do zari aspon vydrzi, ale Vy ve Vasem veku byste na sebe mela davat uz vetsi pozor ...
čistě mezi náma diplomatama ..to je mi jasný..vzhledem k tomu,že jste též v rizikové skupině,posílám Vám příručku Jak přežít krizi středního věku

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
pani, na krizi stredniho veku jsme oba uz prilis stari .... na druhou stranu, lepsi prezit krizi stredniho veku nez krizi ekonomickou ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 19:04
- Nahlásit

Jirikovo
krizi ekonomickou
tsss,tu mám furt ,ale ta středního věku by mohla býti dočasná,ofšem nevim zda je to důvod k radosti..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
ta středního věku by mohla býti dočasná
tak to rozhodnopadne pani ....

ofšem nevim zda je to důvod k radosti..
pro vas ne, pro nas ostatni ano ...

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 22:04
- Nahlásit

davidkova renata
Jirikovo
isdpch
dobrý večer

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání