| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:38
- Nahlásit
Prosím, nevíte někdo o levném ubytování ( přespání) v Chebu? Holka má 19.8. přijímačky na vysokou a potřebovala by díky problematické dopravě odjet den předem.
Díky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:54
- Nahlásit
brut
moment, poptám se
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:48
- Nahlásit
takže to neklaplo, jediné "slušné" ubytování je zde:
http://www.monika.ubytovani-hotel.eu/Cheb-cenik.ht m
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:54
- Nahlásit
Kalliope
dík, ale uffff, docela "slušné" ubytování ... nevíš, jestli není něco v okolí tak, aby se stihla dostat na fakultu do 8.45?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:32
- Nahlásit
tohle je cca 7-8 minut chůze od školy
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:33 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Původně jsem totiž myslela na střední zemědělku, kde mají taky pokoje (pro studenty, popř. dálkaře) asi za dvě kila na noc, ale on mi to tam právě nikdo nezvedeá, takže vůbec netuším, jestli to fachá i o prázdninách, a to by měla cca 3 minuty k ZČU
v kolik ráno tam má být ?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:35
- Nahlásit
jo už to vidim, v 8:45. To bych jí tam mohla dovést
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:37
- Nahlásit
Jinak ten pension Monika to je nejlevnější, jinak tam jsou už takový dardy od 700 nahoru
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:56
- Nahlásit
anebo: je tu ještě jedna možnost, že by spala u nás a já jí tam v půl devátý ráno hodila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:26
- Nahlásit
Kalliope
teprve teď jsem se dostala k netu... nějak nestíhám
Tak postupně ... mladá nepojede sama, ale s přítelem, takže by tě zbytečně otravovali, ale děkuji za nabídku. Zkusím s ní probrat ten hotel a uvidíme. Do úterý s ní mluvit nebudu, protože je v práci a já zítra odjíždím na 4 dny na Moravu. Určitě se v úterý večer ozvu, to už budu vědět víc. Ještě jednou děkuji
|