Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Psí hotel u Olomouce, Přerova a okolí
Autor Zpráva
bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 16:59
- Nahlásit

Jedeme na dovolenou a na poslední chvíli nám vybouchlo hlídání našeho staforda u rodičů. Hledáme proto asi na týden nějaký dobrý psí hotel. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým v této oblasti? Volno mají třeba v Čechách pod Kosířem u Prostějova. Mám takový divný pocit dát našeho hafana někomu cizímu....

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:05
- Nahlásit

Na jak dlouho jedete a kdy odjizdite? A jak to ma s pohybem? Musi makat nebo se umi valet? A ostatni psi?

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:09
- Nahlásit

Jinak me napada zkusit okolni utulky, jestli nemaji podobne sluzby. Kromeriz mel, ale tam bych psa nedala. Olomouc se mi jevi sympaticky.

bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:15
- Nahlásit

S pohybem to ma dobry, problem teď je ještě v tom, že měl zánět střev a do neděle rána pojídá antibiotika. Má vařený žrádlo a pak postupně přecházet na jiný. Se psama je to jak se kterýma, s malýma v klidu, v fenkama taky, s velkýma bývá problém a musí být pod dozorem

bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:17
- Nahlásit

impact Podívej se na
http://www.hugo-hotel.cz/cs/hotel-pro-psy.php
já nevím. Podle smlouvy se za nic nezodpovídají, když se tam psovi něco stane, máš smůlu.

bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:19
- Nahlásit

impact
Jo a jedem na 2 týdny, potřebuju hlídání od soboty ráno do příští neděle, max pondělí. Pak ho má Staňa s Ájou a Chillym. Měli ho mít naši, ale táta je v nemocnici a máti si na něj netroufá.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:31
- Nahlásit

To je naprd. Ja bych mohla nejdriv od pondeli odpolko. Budu pa - ne v hospode 18h smeny a to si nelajznu nechat doma cisiho psa samotnyho.. Jinak by nebyl problem, ja bych si to doma pozprehazovala, aby se nepotkali. Praxi v tom mam. Jenze fakt nebudu poradne doma a bude mi tam se psama courat mati a to je o drzku.. Ja bych zkusila ty utulky. A cinkni aj pawLINce, treba bude mit v merku neco v okoli KM.

aren
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:33
- Nahlásit

Před pěti lety jsem dávala pejsinku na pár dní do hotelu k paní Kadlecové do Lhoty u Kokor. Nevím, jestli ještě funguje, kontakt byl 581213809, 721252268.

bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:34
- Nahlásit

Seš hodná, díky. On je docela průser v tom, že bere ještě ty antibiotika. A taky v tom, že to vím takhle na poslední chvíli. Vědět to dřív, zamluvím si nějakej sympatickej hotel, ale takhle... asi se na to vyserem a pojedeme někam na týden s ním. Nechci ho nechat někde v útulku, kde bude týden zavřenej v kotci a čau.

aren
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 17:35
- Nahlásit

bambule
na týden s ním
Tak bych to řešila já

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 18:03
- Nahlásit

bambule
Jestli chceš tak ho přivez k nám, ale jsme až na Osoblažsku. Kotcový způsob chovu nevedem, všichni psi mají absolutní volnost a přístup kamkoliv po baráku i zahradě. Podmínkou je jejich snášenlivost s jinými psy a s kozou. Jinak můžu nabídnout obyč ubytko v kotci. Bližší info když tak po tel. - 602/658 685.

bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 18:59
- Nahlásit

Biluška
Snášenlivost se všemi psy bohužel není, s kozou to vůbec nedokážu odhadnout, ještě se s žádou nebavil přímo . Zvažujeme, že ho fakt vezmem někam s sebou. Teď sem s ním byla na prochajdě a třepe hlavou a drbe se na uchu, tak mám podezření, že se ke všem těm komplikacím přidal ještě zánět ucha. Začínám to brát jako znamení, že nemáme jezdit do žádných velkých hor a být tady. To už přece totiž není možný, aby se vysíralo tolik věcí najednou!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 19:22
- Nahlásit

bambule
Pro nesnášenlivé psy máme krásný, útulný koteček o velikosti průměrného panelákového bytu . Nebo mu můžu vyčlenit jednu místnost v bytě kam zase zakážu vstup ostatním psům, běžně to tak děláme. Tak jak chceš, kdybyste se rozhodli jet tak brnkni.
přidal ještě zánět ucha.
Pamatuješ nebožku Akélu?

bambule
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:31
- Nahlásit

Biluška
Fakt díky, možná se fakt ozvu. A nevadilo by, kdyby měl dožrat třeba jeden den antibiotika a měl zánět ušiska? Možná to bude zítra dobrý, ale možná taky ne

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:46
- Nahlásit

http://nemeckyovcak.sweb.cz/
je to u Štenberka

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:46
- Nahlásit

bambule
A nevadilo by, kdyby měl dožrat třeba jeden den antibiotika a měl zánět ušiska?
Mě určitě ne, jestli jemu to fakt nevím

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání