Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nevím kam to zařadit
Autor Zpráva
frog33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

Ahoj, chtěla bych se zeptat.Když je roční pes zvyklí na svého páníčka už od malička od štěnátka byl sním denodenně a najednou páníček na necelý rok odjede,může pes na něj zapomenout.díky

viky
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:18
- Nahlásit

frog33
nooo asi od psa, tra muj pes byl puvodne myho pritele se kterym sem se rozesla kdyz mu byl rok ( jako psovi ) a ten ho dneska totalne ignoruje. A rok to jeste neni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:25
- Nahlásit

frog33
Nejstarší z naší smečky - šeltie Hesinka mého bývalého pozná pořád. Spolu byli cca čtyři roky, ale on se o ni nikdy nijak nestaral, spíše žili vedle sebe. Doteď ho pozná, letí k němu, vítá se s ním.
Oproti tomu, žádný z mých reparáků si na mě nepamatuje. Všechno to byli psi, které jsem vyškrábla z těch nejhorších podmínek, byli se mnou dva-tři měsíce, spali mi v posteli a docela hodně se na mě fixovali. Pak šli o dům dál - když je navštívím po půl roce tak se ke mě chovají jako absolutně cizí. Někdy jdou dokonce až tak daleko, že by mě snad byli schopni pokousat (absolutně neexistuje, abych vlezla do zahrady, kterou hlídají). Prostě úplně cizí psi.

frog33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:10
- Nahlásit

děkuji za vaše odpovědi docela mě rozesmutnily.

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:22
- Nahlásit

frog33
moje teriérka se potkala po dvou a půl roce s chovatelem a okamžitě ho poznala, strašně ho vítala a byla schopná s ním pomalu odejít

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:03
- Nahlásit

frog33
co je to za plemeno ?

frog33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:41
- Nahlásit

je to německý ovčák

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 16:24
- Nahlásit

Strašně záleží na podmínkách okolo.
Já odjela na 3/4 roku do ciziny a nechala jsem tříletou fenu doma mámě, ale bylo to tak, že mojí mámu znala velmi dobře, mnohokrát ji hlídala, navíc se máma přestěhovala ke mně, takže fenka zůstala doma. Když jsem přijela, vítal mě víc kocour než ona, fena se na mě tvářila tak nějak neutrálně, venku příliš neposlouchala. 14 dní po příjezdu jsem s ní odjela na týden na psí výcvikový tábor, kde jsme navázaly na předchozí vztah a od té chvíle se feňule ke mně chovala zase jako dřív.
Ale co si myslela, když jsem byla pryč, to netuším...

frog33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 18:25
- Nahlásit

Ahoj tak to natom budeme nějak podobně odjíždím taky tak na rok do zahraničí a nechávám ho doma s našima a bráchem doma mu nic nechybí a všichni ho moc mají rádi je to náš miláček.no tak uvidíme jak bude reagovat až se vrátím.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:35
- Nahlásit

frog33
Já jsem před deseti lety jela na půl roku do Anglie. Čubís zůstala s našima a když jsem se vrátila,skákala mi až na hlavu,rozhodně na mě nezapomněla. Toho bych se nebála.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 00:15
- Nahlásit

Sestřenka měla fenku, která se mnou a mým psem občas vyběhla na procházku, to trvalo cca 5 let. Pak se odstěhovala i s ní pryč a když jsem je po 4 letech potkala - fenně bylo už 12 let, moc už neviděla i nahluchlá byla a přesto mě hned začala olizovat a od radosti se počůrala, když jsem na ni promluvila. A my se sestřenkou se z toho rozbrečely jak želvy.
Myslím, že na páníčka nezapomene, pokud je tam vztah a není to jen ,,ten pes na zahradě".

aren
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 00:30
- Nahlásit

Nedávno jsem potkala fenku souseda, co jsem se odtud odstěhovala před 2,5 lety. Obrovské nadšené vítání, skákání a pusinkování, poznala mě okamžitě a měla z toho vánoce.
Na druhé straně Píďa, kterého jsem si vzala jako tříletého, se po třech letech ani nezastavil u branky, kde vyrostl, prostě branka jako každá jiná.

leila
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 07:32
- Nahlásit

Já jsem se po dvou letech vrátila ke smečce jezevčíků a ani jeden na mě vůbec nezapoměl skákali mi až na hlavu asi záleží na tom jaký máte vypěstovaný s psiskem vztah

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání