Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ...abys na mne vzpomínal...
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:23 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Je večer. Sedím u počítače, zkouším pracovat, zkouším diskutovat s přáteli, zkouším poslouchat hudbu, ale nic se mi nedaří. Jsem úplně prázdná. Všechen stres a strach ze mě už musel opadnout a přesto citím rostoucí úlevu pořád dál, s každou minutou odpadá z mého srdce další balvan. Užívám si ticha, klidu a samoty. Užívám si pocitu, že se po více jak týdnu vyspím. Že budu spát spánkem spravedlivých jako moje dcera a nebudu Tě už muset hledat, volat a prosit ty síly nahoře, ať naše cesty zkříží.

Ty teď jistě spíš. Spíš tvrdě, jak jsi možná nikdy nespal. Tvé ťapky cukají, tiše kňučíš, poštěkáváš a čmucháš v imaginárním světě snů. Ještě dlouho se budeš bát zlých snů, které z Tvé lesklé černé hlavičky jen tak nevymizí.

Jen Ti chci říct, že jsi můj život obohatil o jednu velkou zkušenost. Díky Tobě jsem poznala spoustu lidí - slušných lidí. Lidí, jimž nezáleží jen na sobě samých, lidí kteří se i ve svém pohodlném a klidném životě trápí bytostí, kterou nikdy nespatřili. Trápí se jedním psím životem, který je v ohrožení.
Díky Tobě jsem poznala, že když už myslím, že žiji a hraji svou hru na doraz, cítím, že už nemám rezervy sil ani času, tak je to obrovský omyl. Lidské rezervy jsou neuchopitelné.

Síla a vůle, kterou jsi mi předvedl Ty mne však téměř omráčila. Tvá malé tělíčko ukrývající ještě menší dušičku zahrálo mému srdci drama o odvaze, touze přežít a vůli, před níž smekám.

Sama jsem Tě zahlédla téměř pod koly aut mnohokrát, sama jsem plakala, nadávala, klela a tisickrát vyřkla: "To nemá smysl!!!" A teď děkuji osudu, přizni či štěstí, že mi opět po mnohokráté v životě ukázal, že bojovat, má vždycky smysl.

Nevím, kdo z nás bojoval víc a nevím, v jak krátkém čase na mě zapomeneš. Co však vím, že já na Tebe nezapomenu nikdy. Tenhle pocit zadostiučinění nezapomenu nikdy.

Děkuji.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:36 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Garfield

Hezky napsáno a mezi řádky jsou ty tvé pocity úlevy velmi hřejivé.Nejsi o nic menší bojovník,než to psisko,které jsi zachránila a to je moc dobře.Já zase děkuji tobě,že jsi taková,jaká jsi .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:19
- Nahlásit

Garfield
si blpka blbá bo tu bulim jako kráva zasejc
Mám pár takovejch momentů už taky za sebou a pokud bych měla nějak pateticky vyjádřit,proč mi vůbec stojí za to tady žít,tak jsou to právě tyhle situace...tenhle pocit mě osobně vždycky vydrží na hodně dlouho a mám dojem,že jsem tu teda nebyla nadarmo.Jasně,asi bych měla říct,že jsem tu kvůli svýmu dítěti třá a tak,to možná i jo,ale nějak mám dojem,že to prostě je možná i jinak.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 13:49
- Nahlásit

Garfield
Dojím tu jako debil a do toho se usmívám.Díky

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 21:23
- Nahlásit

psal mi pan psicek, ze i jeho to dojalo - jen to tu nechce psat, aby mu to nezkazilo povest. takze jeho jmenem:

jsem dojat.

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:05
- Nahlásit

argosek
ze i jeho to dojalo
...není nemocnej?

Smecka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:12
- Nahlásit

Garfield
Co se tomu psékovi stalo?

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:14
- Nahlásit

Smecka
Hmmm, to máš co číst:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9637_0.html

a reálný začátek je na některé z tisíců stránek Davídkojc.

Smecka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:20
- Nahlásit

Garfield
To nedám. Nelze to říct stučněji? Ten černý podklad pod fotkou působí depresivně.

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:28
- Nahlásit

Smecka
No pejsek z Kroměříže utekl z Brna do Rosic. Tam jsem jej několikrát téměř přejela a stěžovala si tu, že jsem kvůli němu stavěla dopravu, ale chytit se nepodařil. Davídkojc nějakým zázrakem zjistila, že to není žádný místní vesnický tulák, ale psák z Kroměříže, co se ztratil v Brně a informnula mě o tom. Já jsem zešílela a zahájila 12ti denní hon na psa, do něhož se zapojilo 5 obcí, městské a státní policie, odchytové služby, 4 rádia a několik desítek obyvatel. Psák dával denně kolem 30ti km a poznal osobně zvuky motorů a tvrdost nárazníků několika místních aut, čímž pádem zřejmě přišel o sluch, pročež 12tý den pátrání, když už všechny šance na jeho odchyt byly považovány za vyčerpané, padl vyčerpáním a byl za psychické podpory Garfielda nakrmen, napojen, vykoupán a odklíšťatován v Gaficově domové, načež si jej odvezla panička. Howgh.

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 22:31
- Nahlásit

Smecka
Mé zešílení bylo zřejmě dost přesvědčivé, neboť první den se se mnou chtěl rozvést i manžel, načež následující týden pátral sám autem, pěšky i na kole, pročež když se nedařilo, odchytil alespoň jiného psa, kterýžto jej pokousal do krku, načež jsme psa vrátili majiteli zjišťujíce, že jsem ho odchytli před jeho vlastním domem, což jsme nevěděli, neboť jsme jej při pátrání nacházeli desítky kilometrů daleko opuštěného zběsile prchajícího.

Smecka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 08:18
- Nahlásit

Garfield
Dobrá práce.

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 22:22
- Nahlásit

Garfield
Konečně jsem fšechno dočetla, jsi dobrá, Gaf a fšichni naháněči taky.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání