Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pangamin a změna
Autor Zpráva
Nori
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:39
- Nahlásit

Půjde podáváním Pangaminu Bifi Plus s inulinem na psovi poznat? např zlepší se kvalita srsti? Pes je krmen marketovymi granulemi a obyc.konzervami s prilohou. Pes neni muj.

Nori
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:44
- Nahlásit

ktere kupujete? http://www.pangamin.cz/web/e-shop/cenik?category=1 #vyrobek6
Poslete pls odkaz..

Evicka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:44
- Nahlásit

Možná ani tak nejde o doplňky stravy, ale hlavně o to, aby změnili majitelé granule. To, co se prodává v marketech je největší a nejhnusnější šunt, jaký může existovat. Takže možná bude stačit jen změna krmení z toho nejlevnějšího na nějaké lepší, ne nutně nejdražší.
Jinak jako doplněk podávám Pangamim většinou březím a kojícím fenám, výborný je s pupalkou nebo bakteriemi mléčného kvašení. Rozhodně základem péče je vždycky kvalitní strava, takže pochybuju, že v v tomto případě měl pangamin nějaké zázračné účinky v kombinací s tím šrotem z marketu. Taky se musí začít.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 07:48
- Nahlásit

Nori
Minulý rok jsme si vzala psa, který málem umřel od hladu a drolily se z něj vyloženě kousky kůže-to už se nedalo nazývat lupy. Stravou se to zlepšilo, ale po třech měsících z něj pořád šel bílý prášek a po pangaminu to bylo opravdu lepší, srst, kůže, i celkově přibral. Spravil by se asi tak jako tak, ale panganim to urychlil.
Moje fena pangamin miluje jako pamlsek, občas sežere i nějakou moji tajnou zásobu, ale je to zdravé zvíře a na ní se to nijak neprojevuje.
Taky jde o délku podávání, srst se nevymění hned, ale nějakou dobu roste a obměňuje se, takže na srsti není možné počítat s viditelným výsledkem na druhý den, ale tak za 14 dní to u hladkosrstého psa začínalo být poznat.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:01 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Mucholabka
Zavidim, ze to tvuj pes chce.
Zkousela jsem psovi hodit Pangamin jako pamlsek, nechtel ho. Davam mu ho do masa, ale musi byt bud rozdrceny, nebo poradne schovany v masicku jinak ho najdu vyplivany kolem misky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
Hehe, tak Buca sežere všechno. Ani se nemusím trápit s pamlskama, když jen tak cvičím na zahradě, tak stačí na granule. Já mám takové hodně nenažrané psy pro ně jsou to bonbónky.
On pohyb na čerstvém vzduchu a krmení masem udělají svoje i s nežravcem.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 22:26
- Nahlásit

Mucholabka
ja zacala brat na prochazky piskoty a po trech dnech je zacal vyplivovat a nechce je

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání