Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maso pro psy v Brně
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:11
- Nahlásit

koblizenka
a v makru maj maso jak cenove? mela bych moznost karty...
Pokud by si chtela taky neco malo ten prelom prosinec/leden tak taky namyslet, napsat

Vero
na vetamix.cz si vymysli co chces, a muzes na mail co mam ve clenovi nebo i sem asi. Ja to vidim na objednavku v tom tydnu po vanocich, takze cca prvni tyden v lednu by to privezli

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 17:20
- Nahlásit

Bezva, dík, ozvu se!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:52
- Nahlásit

tak mam info... k nam zavazej jen dopoledne, ale je mozne v brne v pondeli mezi 14-17h. vetsinou volaj tak hodinu predem, ale nemaj povinnost volat...

ale v utery 28.12 mam dovolenou, to bych omhla vzit. takze bud je potreba, abyste si vymysleli objednavky tak do 21.12 at stihnu objednat, nebo nektera z vas brnacek to bude muset vzit v pondeli odpo na sebe...

koblizenka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

V lednu zatím ještě nevím, jak budu pracovat. Kdybych měla v pondělí ranní, tak to klidně vezmu na sebe.

V Makru je to asi o něco levnější jak v běžným supermarketu, ale hlavně je tam větší výběr. Já beru hlavně odřezky z ryb (10Kč/kg, minule měli fakt pěknýho lososa), potom jazyky, srdce a jiné vnitřnosti a kuřata. Na hovězí svalovinu mám už jiný zdroj.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

cernej caj

Tak už mám vybráno, právě jsem poslala mail, doufám dorazil.

Teď jsem se ztratila v termínech - nejdřív jsi psala, že by to dovezli začátkem ledna, teďka, že už po Vánocích?
(Tím i líp, jen abych s tím počítala.)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 14:45
- Nahlásit

Vero
jojo, mail dorazil.

no prave bych to objednala uz pred vanocema, protoze u nas rozvazi dopoledne a neni sance, jak to vyzvednout a zrovna v den rozvozu uz mam dovolenou... 28.12 takze bych to objednala tak, aby to vyslo na tu dovcu a bylo to nejsnazsi

koblizenka
takze objednam pred vanoci, at to vyjde na tu mou dovcu. Budes neco chtit, nebo kdyztak az v dalsi varce? (ja teda jdu krmit poprvy tak nemam odhad jak mi to dlouho vydrzi a kdy to priste bude)

koblizenka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 15:39
- Nahlásit

cernej caj
Něco málo si vezmu, až mi půjdou stránky vetamixu, tak napíšu. Předběžně vím, že chci dršťky a vemeno.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 16:38
- Nahlásit

cernej caj

a odkud vlastně jsi? abysme se tam dostali, silnice bývají teďka sjízdné?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:10
- Nahlásit

Vero
Těšany, což je asi 16 km od Brna takže není problém dovézt do Brna.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:09
- Nahlásit

ok, ještě si řeknem.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:40
- Nahlásit

Ahoj, neberete někdo v Brně Olewo Karotku? Takový ty mrkvový peletky, co se jen zalejou vodou? Občas to přidávám a chtěla bych odkoupit třeba půlkila, na nás je 2,5kg balení strašně velký...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 07:42
- Nahlásit

Maky a Trix
no vypada to dost nechutne jestli myslis tu instatni mrkvovou kasi... jinak ja bohuzel neposlouzim

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

cernej caj
ne, nic nechutnýho nemyslím, jen sušenou mrkev.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:07
- Nahlásit

Maky a Trix
Máš nějakej odkaz? mrkla bych, jak to vypadá a když se mi to bude líbit, tak se můžem podělit, u nás se dvě kila žrádla rozhodně neztratí... teda ztratí a velice rychle :-D

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:21
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
http://www.zvire.cz/srst-zbarveni-olewo-karoten-20 0g-784_138.html?PHPSESSID=5787c8e8251bd0b2bb0e5786 519a5634

takhle to vypadá, jsou to malý peletky, prostě válečky sušený lisovaný mrkve, zaleje se to vodou a olejem a dá se to dát k masu. Já to dávám jen k přílohám v zimě, když je zavřenej zelnej trh a já ne vždycky seženu zeleninu. Udělá to takovou kaši... no, ale je to spíš náhražka zeleniny, tak nevim, jestli to využiješ.

Tuta
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:42
- Nahlásit

ahoj já se klidně přidám, pro mě zhruba 5 kilo...

koblizenka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:19 - Změnil/a: koblizenka
- Nahlásit

Hola, hola, neplánujete zase někdo objednávat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

koblizenka
v nejlizsi dobe ne, ale dostala jsem tip na jeden shop, http://www.becres.cz/ je to v brne a ceny sou jak ve vetamixu, zadna prirazka normalne...
jo a jeste vim o jedny holce co by taky brala, tak ji dam vedet a zkusili byste se kdyztak domluvit spolu?

koblizenka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 13:40
- Nahlásit

cernej caj
Ten tip už jsem taky dostala, tak se tam asi vypravím. Nechci toho právě brát moc, jen zas pár kilo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:13
- Nahlásit

Nebere někdo v Brně od Falca? Měla bych zájem o pár věcí a sama objednávku neudělám...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:15
- Nahlásit

Maky a Trix
skoda, ze ses neozvala o par dni vedle v tematu krmeni syrovym, sme se ted skladali s Vero, koblizenkou a Eninkou. kdyz bys ale chtela po 1ks nasledujicich veci, tak muzu nabidnout:

Hovězí ořez s droby SPECIAL
Ryba mořská celá
Dršťky
Zvěřina bez kosti - kousky NOVINKA!
Kuřecí stehna

ps: jo a mam pocit ze si v nejakem tematu resila furminator a ja ti nabizela na pujceni ale pak sem tam uz nejak nebyla... kdyztak se ozvi na mail.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:26
- Nahlásit

cernej caj
juch. Furmík už jsem koupila. Pokud by ti nechybělo, vzala bych si zvěřinu a rybu. Chtěla jsem teda rybu mletou, ale přinejhorším to sežere kámoošky pes
jsem vůbec nevěděla, že jste to řešily v rámci Brna, tak příště už budu koukat pozorněji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maky a Trix

ok, dneska bych to mela mit doma, tak to rano zkusim vzit do prace a necham v mrazaku (uvidim, jak to bude baleny), pracuju u Ronda a koncim v 16.30 tak se pak muzem domluvit jestli to predame nekde ve meste asi.

edit: ryba cela 1kg 17,- a zverina bez kosti 1kg 49,-.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání