| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 17:30
- Nahlásit
Ahoj, není tady někdo kdo bydlí blízko Bělského Lesa?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 17:34
- Nahlásit
makrel
škoda že ses neozval o rok dřív, teď už su odstěhovaná....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 17:37
- Nahlásit
Já jsem ženská A hledám psí kámoše nebo spíš kámošky. Mám dvouletého psa z útulku.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 17:54
- Nahlásit
makrel
šiš, dyk tam je okolo pejskařů, seš z Hrabůvky nebo ze Zábřehu ?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 17:58
- Nahlásit
Hrabůvka.Já vím, že je tam hodně lidí co mají psy,ale nechce se mi běhat po lese a ptát se jich jestli se s náma nechtějí bavit Tak se ptám tady.A nezobrazujou se mi smajlíci.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:19
- Nahlásit
makrel
Ahojky, bývám tam skoro každý víkend u přítele. Já mám sedmiměsíční střelenou piťandu a on tříletou berňačku. Akorát teda preferujem na vycházky pozdější hodiny. Včera odpo. se holky ani nemohly proběhnout, lidí jak na václaváku... (totiž, když se tomu mýmu blbounovi někdo zalíbí, nechá se odvolat až po tom co si na něj parkrát vyskočí - což se hlavně v tomhle počasí nesetkává zrovna s velkým nadšením )
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:27
- Nahlásit
My taky nechodíme odpoledne, když tak ráno nebo kolem poledne, když všichni obědvají. Potmě moc na volno nechodíme, protože ho mám krátkou dobu a teprv se učí. To skákání znám , taky jsem měla pitbulku.Dvě holky by se mu určitě líbily.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:43
- Nahlásit
makrel
Mě se tma celkem osvědčila, drží se blízko mě a na kolemjdoucí štěká když nevidí (máme svítící obojek, takže bez problému). Ale určitě by šlo chodit i ráno, stejně sem z práce naučená budit se v 6
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:32
- Nahlásit
No já se po tmě bojím srn . A nebo se dá jet k Ostravici nebo na Štěrkáč.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:36
- Nahlásit
makrel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Samozřejmě toho, že mi pes zdrhne, ony jsou strašně drzé. V Běláku se promenádujou po chodníku
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:46
- Nahlásit
makrel
Je fakt že jsem tam zatím byla jenom párkrát...slyšela jsem zvěsti ale ještě žádnou nepotkala, akorát zajíce....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:51
- Nahlásit
Já je občas vídám a vůbec je nemám ráda. Jsou zvyklé na lidi, takže klidně přijdou na pár metrů.Se zajícema je sranda hlavně na jaře. To jsem jednou pískala na psa a přiběhl mi místo něho zmatený zajíc. . Oni jak mají dobu páření tak na sebe taky pískají,asi jsem chytla podobný tón.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:09
- Nahlásit
chudák, musel být natěšený a nic z toho...
Stejně by mě zajímalo co by prcek dělal kdyby se s tou srnou potkal. Je to takový "hrdina" co všechno jistí z dálky na větší psy sebevědomě štěká dokud jsou v bezpečné vzdálenosti, jak se přiblíží lehá na záda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:11
- Nahlásit
Naše piťule zdrhala, což byl průser, protože tam chodí dost lidí a psů. Takže pak chodila běhat u nohy a pouštěla se jenom na louce a mimo Bělák na výletech. Tady u toho nového zatím nevím, protože ho hlídám a chodí se stopovačkou. Ale je fakt, že čumák natahoval směrem do lesa..
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:25
- Nahlásit
makrel
Ona se drží v celkem přijatelném akčním rádiusu, často se jí schovávám takže si mě i hlídá. Akorát je prostě problém že je magor a každého miluje, takže jakmile v blízkosti někoho zahlídne, bere čáru, nevidí, neslyší.... Když si jí nevšímají, je to v pohodě, ale nedej bože když si jí chce objekt jejího zájmu třeba i pohladit (zatím vypadá jako roztomilé štěňátko, je dost malá), to by pak vyskočila i na hlavu. Pár vteřin jí trvá než jí ten největší amok z nadšení přejde, pak si zase uvědomí že nemá paničku a vrací se zpět. V takovémhle počasí se mi stopovačka vážně dávat nechce takže jde na vodítku, pouštím jenom když okolo nikdo není.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:27
- Nahlásit
Jo, to po časí je na nic, dnesa mi celá stopovačka projela ho...m, chuťovka. Já ho na ní učím přivolání, mám ho měsíc, takže mu nevěřím ani "Ň"
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:51
- Nahlásit
Vidím že samé lepší zážitky. Právě proto se mi jí moc nechce dávat. Ale hned jak se oteplí nebo začne mrznout jí taky dostane...
U nás je právě problém i to chození na vodítku. Dva psy sem u nohy naučila chodit bez problému, ale s ní to jakž takž jde jenom když jdeme úplně sami, nikde nikdo a mám plnou kapsu piškotů. Včera to bylo fakt utrpení I kdyby se měla uškrtit, ani za pečenou krávu normálně nepůjde.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:22
- Nahlásit
Mi pes u nohy chodí pořád, nebo spíš chodí za nohou, protože se zatím bojí. Jsem zvědavá, kdy ho to přejde a začne se chovat normálně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 18:25
- Nahlásit
Ještě tam chyběly samozřejmě smajlíci
|
rain
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:07
- Nahlásit
makrel
Hned bych měnila . Ale je fakt že už je to trochu lepší a tajně doufám že se po pubertě ještě zklidní, protože až na ty nekontrolovatelné záchvaty absolutního štestí pokaždé když vidí nějakého živého tvora, je to absolutně hodný pejsek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:28
- Nahlásit
Jo, to věřím, ale moc nespoléhej, že se uklidní, té naší ta radost zůstala i po pubertě. . My jsme měli včera velký úspěch, vzala jsem ho s sebou do posilovny a on se nechal hladit od úplně cizích lidí a dokonce vrtěl ocasem!!!
|
rain
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Já už jsem s tím skoro smířená, ale jak se říká, naděje umírá poslední . Každopádně, úplně nejvíc mě potěšila a překvapila když jsme šli ke známým kteří maj dvě malé děti. Říkám si, to zas bude -magor- uvidí děcka, začne po nich skákat, poškrábe je, děcka budou vřískat, rodiče mě zabijou....radši nikam nejdu. A ona byla úplně zlatá, neskákala, ale plazila před mina, tahaly jí za ocas (jasně že za to dostaly, ale známe děti), ještě je olízala... Tak si říkám že to s ní snad nemůže být tak špatné
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:03
- Nahlásit
To určitě ne, prostě jenom miluje lidi...oni to poznají, kdo je malý a slabý. Ta naše taky byla na děcka opatrná, mě klidně porazila a vybila mi málem zuby, ale na děti a malé psy dávala úžasný pozor.Byla sranda ji pozorovat, jak si hraje s jorkem
|
rain
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 08:40
- Nahlásit
Tak tomu mýmu blboňovi se včera ještě povedlo zatrhnout si cestou domů drápek a dneska ve 3 ráno mi vyblila kusy toho klacku Ale byla tak šťastná a utahaná že jí to bylo očividně úplně jedno. Musíme někdy zopakovat...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:25
- Nahlásit
Ježiš, to ani nevím, že ho stíhala žrát.Těšila jsem se, že o psovi nebudu vědět minimálně celou neděli a nejlépe i dneska. Ale moc to nevyšlo, včera večer už se rozhlížel, jeslti někde neuvidí někoho na hraní a dneska už taky otravuje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:27
- Nahlásit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:31
- Nahlásit
Zdravicko, taky se pridavame sme z Poruby a mám pejska pumi
|
rain
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:33
- Nahlásit
Jo, taky jsem si toho všimla až když jsem ho utírala z lina . Večer na návštěvě u páníčka už zase s Tyrem (piťoun, se kterým vyrůstala) chtěli bořit barák, museli sme je oddělit, opět zalehla a člověk o ní nevěděl...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 09:36
- Nahlásit
leila
Paráda, bereme všechny
A snese ostatní psy? Já mám psa kastrovaného.
|