| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:08 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Současné počasí mě donutilo přemýšlet o dalších vychytávkách na naši už tak vymazlenou boudu...
Chtěla bych mu pořídit na boudu takový ten trojdílný plastový závěs do dveří. Na netu jsem našla pouze variace na tenhle:URL
Ale bouda je naše vlastní dílo a nemá klenutý vchod, takže bych potřebovala zjistit, kde by se dal koupi materiál (ty plast. pásy), ze kterých jsou dvířka vyrobena.
Nevíte někdo? Díky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:55
- Nahlásit
Noemi
nedávno jsme to vyráběli, koupila jsem v řempu takovou tenkou gumu, je tedy černá, a přesně tohle jsem vyrobila, chlap mi to tam přidělal, klenutý vchody nemáme taky, nevím na co jsou dobrý
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 20:28
- Nahlásit
Tak to by u nás vydrželo cca 5 minut.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:35
- Nahlásit
Tak to by u nás vydrželo cca 5 minut.
Tak řesně kvůli tomu jsem zavrhla natlouct na boudu koberec. I když po včerejší předpovědi počasí zvažuji i ten koberec, jako dočasné řešení...
Pořád sice mám poněkud rozporuplné pocity, jestli se mám vůbec snažit, protože jsem ho ještě neviděla, že by se byť jen tvářil, že je mu zima.Kožich má jak ovce, boudu zateplenou. V létě je vidět, že když je vedro, tak mu to nesvědčí a je to na něm fakt znát...Jediné, v čem jsem "vyměkla", že ho během dne nechávám vždy třeba na hodinku ve sklepě, škoda že tam musí být s dozorem (je tam hrožně přecpáno věcmi a ne všechny jsou pro něj bezpečné), jinak bych ho tam přes noc nechala. Včera jsme přišli z procházky naprosto oslintaní od kamaráda Boba, cestou domů mu to na srsti zmrzlo, takže nebyl tak huňatý, ale stejně se netvářil, že je mu zima...Tak jsem ho nechala ve sklepě rozmrznout, usušila jsem ho a mazal ven .
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Noemi
My jsme dali do vchodu těžký hadr a nevydržel ani do odpoledne...a to jsem si myslela, že se do něj pustí, jen když bude zavřený v kotci, ráno se vzbudí a bude se nudit. Kdepááák, pán si do kotce došel a rozcupoval to na kousky
|