| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:12
- Nahlásit
viky
Jooo? Takhle ty to máš v plánu?
Tak jo:
"Ráda bych se představila jako Vaše (ale houby, rovnou na tykačku) tvoje budoucí žena a rozhazovačka peněz. Chtěla jsem ti poslat svoji fotku v erotickém prádle, ale to víš, je zima, takže přikládám svoji v bundě a čepici. Skrvn od bláta si nevšímej, mám dva psy. Nadrženýho kastráta a nějakýho vořecha, co nikdo neví, co to je."
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:13
- Nahlásit
EngieB
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:14
- Nahlásit
viky
Máš tu fotku? Zase tam nemůžeš dát cokoliv!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:16
- Nahlásit
EngieB
kua mam ale doma v kompu
Mar, posli nam ju nebo ju hod sem at to zkolaudujem.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:17
- Nahlásit
Mar
Ale jestli máš nějakou ve spodním prádle nebo aspoň v masce Catwomen, tak klíďo text přepíšem, že jo!!!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:18
- Nahlásit
EngieB
ja sem ten zacatek pojala trosku intelektualne, at si holka udela voko
Milý pane Vašute, Marku,
Jmenuji se M.R. a rozhodla jsem se, že se s Vámi seznámím.
Vzhledem k tomu, že v současné době žiji trvale v Brně ( což se ovšem může změnit, stačí říct ), volím cestu elektronické komunikace.
Jelikož mi velmi připomínáte Bruce Willise, rozhodla jsem se stát se Vaší zákonnou manželkou ( pokud již nějakou vlastníte, dejte ji prosím bud do útulku nebo rovnou utratit ). Důvod proč jsem si vybrala Vás na místo Willise je prostý – on mě nechtěl.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
viky
Moc pěkný, moc pěkný. Z tebe bude spisovatelka! Jen bych tam nezmiňovala, že ji Wilda nechtěl. Co takhle:
Důvod proč jsem si vybrala Vás na místo Willise je prostý – on po mě chtěl, abych se přestěhovala za ním do Hollywoodu a já samozřejmě nechci opustit krásy této země.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:24
- Nahlásit
EngieB
ty jo jo to by slo, udelame z ni patriota
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
viky
Ale tohle slovo bych neužívala, nevíš, jestli ví, co to znamená, aby si nemyslel kdoví co!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:27
- Nahlásit
EngieB
aha, tak jo to vynecham.
hele mam blok nahod dalsi nit.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:31
- Nahlásit
viky
Já mám bloků! Hlavně pracovních.
No něco o ní, ne? Zájmy, povaha, drive, barva, vlastnosti, které předává svým potomkům, vlohy pro stopování... a sakra, zase jsem mimo.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
Abych se Vám v krátkosti nastínila – jsem velmi atraktivní, dlouhovláska, téměř abstinující a velmi skromná. Již ted mohu říct, že Vás miluji proto jaký jste a ne pro to kdo jste ( o stavu Vašeho konta nemluvě ). Svou naprosto bezvadnou povahu, stejně jako bezchybný exteriér, jsem připravena předávat i na své potomky.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:35
- Nahlásit
viky
Skvělý! A navíc samá pravda!!!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:38
- Nahlásit
EngieB
no a ted tam nak zakomponovat tu fotku a ty pse
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:42
- Nahlásit
viky
A kde je autorka oficiální?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:46
- Nahlásit
EngieB
pre maka a nema na nas cas
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
viky
Se určo stydí!! Zbabělec.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
EngieB
presne ja si to taky myslim, ale to neva dopiseme to a ja to poslu, pak uz se domluvi voni dva
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:59
- Nahlásit
viky
No jo, ale to nebudeme vědět, co si domluvili!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:01
- Nahlásit
EngieB
tak jako snad namn to rekne ne, dyz ji to tu cely jako to zarizujeme. Dyt bez nas jako by nemela jako nic. ne?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:05
- Nahlásit
sem uz napsala Markovi SMS ze dyby mu dosla naka kravina na mail, je to vod naky peskarky a at si z teho nic nedela
|
Saša
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:06
- Nahlásit
viky
no, ale kdo ví jestli má Mar taky PP nebo je bez. Mě spíš připadne, že je bez Je to takovej kříženec alkoholika a ukecané domovnice Ale třeba nás překvapí a je to nějaká čistá rasa neuznaná EU. třebá je to jen národní rasa, která není moc známá
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:07
- Nahlásit
Mar
UZ je tady huraaaa
napsalas mu prd, bo telefon na nej nemam ani ¨ja, ale ten mail mam
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:08
- Nahlásit
viky
No ale i když řekne jo, tak je potřeba to nějak vymyslet, aby jsme všecko věděli, ne?
Mar
A prej že pracuješ! Vymýšlelas text, co?
Saša
Mix je stejnak nejzdravější.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:08
- Nahlásit
Saša
alkoholika a ukecané domovnice
ze chlasta a furt mele pantem mu tajime
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:12 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Saša
hele moji rodice bydli v baraku tze domovnice odpada vymysli neco inyho HONEM at vim
inak nemam asik jeste sjednocenej standard, toz sem neuznana ...no meni se me dylka srsti a barva drapu a taky veci furt
viky
ja sice mozna furt melu, ale s tebo, s tebo se ke slovu nedostanu
|
Saša
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:13
- Nahlásit
viky
ale vašut přece taky hodně kalí, to bych mu přiznal to je společný hobby
|
Saša
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:16
- Nahlásit
Mar
tak venkovská drbna dýlka srsti? že ty sis vzala ponaučení z toho mailu a necháváš si narůst něco fajnovýho
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:20
- Nahlásit
mam zaver
Původně jsem Vám chtěla zaslat lehce eroticky laděnou fotografii, ovšem uznáte, že sama doma se nenafotím ( je to více méně technicky nemožné a po několika marných pokusech jsem to vzdala ) a tak zasílám fotku z venkovních exteriéru, kde jsem byla nucena, vzhledem k velmi nízkým teplotám ( je únor, že … ) se fotit v trošku uznávám blbé čapce a zimní bundě se svými dvěma divnými psy, kteří se mimochodem stěhují k Vám ( nebo spíše k Tobě, Marku ) se mnou.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:21
- Nahlásit
viky
Geniální! Krása.
Du dom! Mám hlad, chce se mi spát a nevím, co budu dělat s parchantama, bo ti budou pro změnu chtít ven! Ach jo.
|