Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Lednice naše, mrazák psa
Autor Zpráva
hofikos
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:32
- Nahlásit

Prosím zkušenější o rady a tipy. Chci koupit novou ledničku s co největším mrazákem, abych tam narvala co nejvíc masa z Vetamixu (nevím, jestli by se vešlo dokonce celých 50 kg?). Nemám kam dát tu americkou, takže šířka max těch 62 cm. Prostor chladničky nemusí být velký, hlavně velký mrazák. Neřešil teď někdo něco podobného? Na různých stránkách jsou uvedené různé objemy mrazáků, někde jsou špatně uvedené vnější a vnitřní objemy mrazáků...která lednička má fakt velkej mrazák?

Zatím největší mrazák jsem našla u téhle Calexky, pokud jsou údaje správné: http://calex.cz/calex/prodcz.aspx?k=454&i=6988

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:04
- Nahlásit

hofikos
My nemuseli řešit místo, sehnali jsme starší mrazák, takovej ten obrovskej a je po problému, ani ho nenaplníme... Ale 120litrů na mrazák si myslim, že je slušný...

aren
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:07
- Nahlásit

Kolik litrů zabere 50kg masa z Vetamixu, ví někdo?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:28
- Nahlásit

aren
Odhaduji tak 5 šuplíků v mrazáku, taky záleží jestli to jsou štangle který jsou podstatně skladnější a nebo pytlíky a taky jaký je to mrazák, jestli šuplíkový a nebo pulťák. Myslím že víc než 10kg se do jednoho šuplíku nevejde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 08:42
- Nahlásit

hofikos
pro představu- já mám starej mrazák- 50litrů a narvala jsem do toho 26 kilo masa, ale to je maximum. Blbě se to pak vyndavá, jak to zmrzne, ale jde to, a bylo to tak půl napůl štangle a pytlíky. Ale je pravda, že ty pytlíkovky jsem poupravila.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 08:55
- Nahlásit

máme pultový 300 l a beru vždy 60 kg (což mám na 1 měsíc) a zabere mi to o něco víc než půlku prostoru.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 09:40
- Nahlásit

no tak měla bych dostat mrazák 7 šuplíku,takže si myslím že 50 kg tam narvu v pohodě

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:30
- Nahlásit

hofikos
Ahoj
Máme tu ledničku, co jsi sem dala odkaz, akorát starší typ. V té naší jsou 3 šuplíky velké, ale ten úplně dole je poloviční. Narvem tam něco přes 40 kilo, je to tak tak, ale jde to. Většinou štangle, ale i pytlíky s rybama a kuř. skeletama, křídlama, játra a tak. Objednáváme k tomu 10 kg vloček, tak nám to vychází ok.

hofikos
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 12:47
- Nahlásit

Já právě mám obyč ledničku a k tomu mrazák, jenže ten mrazák je už dost starý a je fakt nevzhledný, tak jsem chtěla koupit nový samostatný mrazák, ale zase nevím, jak to bude vypadat, když budou stát na sobě, tak jsem myslela, že bych to touhle nebo jinou ledničkou s velkým mrazákem vyřešila. Tak sháním ledničku, která má ten mrazák co největší. Tahle mi přijde asi fakt největší, i cena je super. Pokud umístím alespoň 40 kg, není problém koupit jednoho Mikeše pro Micku a dodávka je vyřešená.

hofikos
Člen
# Zasláno: 14 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Abych to nenechala otevřené (kdyby se náhodou někomu hodilo)...nakonec jsem koupila lednici Gorenje RK 6355 W ( http://www.datart.cz/katalog/Chladnicka-s-mrazakem -Gorenje-RK-6355-W.html ). Má 3 a půl šuplíků v mrazáku. Do jednoho šuplíku se vejde 14 kilových štanglí, ale ještě je tam pár centimetrů nad tím rezerva, takže podle mě by se vešlo i 7x1kg a 7x2kg, ale nemám odzkoušeno. Každopádně jsem spokojená

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Budeme muset koupit nový mrazák, máte lepší zkušenost s pultovým nebo šuplíkovým mrazákem?
Ráda bych brala i něco jiného než vetamix, ale to bych musela brát tak 120-150 kg, máte někdo představu jak velký mrazák by to měl být?
A nemáte někdo konkrétní tip třeba na tu 300 l mrazničku?
Ketrin
Kupuješ salámové štangle nebo i třeba kuřecí křídla a ták?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 14:58
- Nahlásit

kachna_
120-150 kg se ti do 300l mrazáku vejde,ale s odřenýma ušima a už tam nemůžeš mít nic jinýho. Jak píše Ketrin, taky beru těch cca 60kg a je to zhruba půlka prostoru - já beru převážně štangle a tak 10kg "neforemných" tvarů. Btw jestli tím někým jiným myslíš Falco,tak tam to vyjde tak na 200kg a to se ti do takovýho mrazáku nevejde. Jinak já si teď kupovala nový 300l mrazák od Arda a spokojenost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 16:48
- Nahlásit

kachna_
máte lepší zkušenost s pultovým nebo šuplíkovým mrazákem?
Brala bych radsi pultak, tam toho muzes stylem puzzle poskladat vic, bych rekla.
A nemáte někdo konkrétní tip třeba na tu 300 l mrazničku?
My kupovali pred dvema rokama tenhle whirpoolackej pultak a velka spokojenost. Sice necelych 300l, ale naposledy jsem tam nadupala kolem 140 kg (kusovky kureci, placky masovy od Posvare), a jeste zbyla skvira na "lidsky maso".

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:40
- Nahlásit

Fifi
Ten je hrubéééééééééj já mám na maso takovej minipidi, ale vejde se mi tam 12 dvoukilovek, bo 15-18 kilovek (15 kilovek už tam bylo)

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:06
- Nahlásit

Weroniica
Ten je hrubéééééééééj
No hlavne smutne koukam, jak uz spadly ceny, my ho kupovali onehda mnohem draz. Ale pres net, bez dopravy, este ho sympatak ridic pomoh muzskymu nastehovat prizemnim oknem do mistnosti, bo futra!!! (DAMY, NA TO BACHA!!! byly uzky)

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:40
- Nahlásit

Fifi
Já můžu smutně koukat jak chci a bude mi maximálně oznámeno, že jeden mám a stačí
nastehovat prizemnim oknem do mistnosti, bo futra!!! (DAMY, NA TO BACHA!!! byly uzky)
To by mě nenapadlo Ale tak na to máme chlapy ne???? ABy vykoumaly esi se to vejde Případně zvětšili dveře

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání