| Autor |
Zpráva |
xjita
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:27
- Nahlásit
Ahoj, právě jsem dokoukala pořad "Zvířata v životě člověka : pes" na ČT2...bylo to docela zajímavé, takže kdo by chtěl vidět...zejtra ráno to opakují v 8:30 doporučuji přizvat nepejskařskou část rodiny...potom, co maminka viděla (především tu druhou půlku) uznala, že to se mnou není ještě tak špatný
|
Gigi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:47
- Nahlásit
Přesně tak. Taky jsem čučela - jak puk. Ještě že to neslyšela psová, protože by se určitě urazila, že nějaký robot (japonský robopes) by ji mohl v citové oblasti předčit!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:59
- Nahlásit
Taky jsem na to koukala - teda obzvlášť na tu druhou půlku jako blázen
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:06
- Nahlásit
xjita
potom, co maminka viděla (především tu druhou půlku) uznala, že to se mnou není ještě tak špatný
Přesně, jsem ráda, že to viděl i můj manžel, který mě má za blázna (co se týče psů).
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:45
- Nahlásit
první půlka se nám líbila - člověčímu i psímu osazenstvu. v jednu chvilku se Lady šla podívat, odkud ten štěkot leze a co je to za divnýho psa . v druhý půlce jsem si už ťukala na čelo - ty lidi mi přišli trošku cáklí - pořídit si plastovýho psa a ještě ho tak ňuchmat... nějak to nechápu
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 09:22
- Nahlásit
Tak po druhé půlce se nám z manželem taky zvedl adrenalin.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 10:51
- Nahlásit
Souhlasím - nechápu, jak můžou srovnávat nějakýho robota s láskou od živýho tvora...
Za chvilku si asi najdu místo živého přítele robota, nebo co??
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 17:43
- Nahlásit
Na netu zpětně na to asi mrknout nepůjde, že?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 18:10
- Nahlásit
Hafina
Jde bo ne??
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 18:16
- Nahlásit
Ta druhá půlka byla ujetá, jinak fajn
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:23
- Nahlásit
zas si ale myslím, že pro ty některý japonce je mnohem lepší mít robotickýho psa, než nějakýho chudáka s vlastním pokojem a kolekcí oblečků, který se ven nedostane jinak než v kočárku. ten robotickej pes by možná mohl způsobit, že psy si začnou pořizovat lidi, kteří psa chtějí doopravdy (i s tím, že pouští chlupy, člověk díky němu nemůže tolik cestovat atd) a ti co chtěli jen panenku, která tě bude mít ráda, si taky najdou svoje...robopsovi nebude vadit, že bude nosit každej den v týdnu jinej obleček a budou ho vozit v kočáru...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:02
- Nahlásit
Johule
tak ten kočárek jsem teda taky moc nepochopila. jo a taky ten psí účet
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:56
- Nahlásit
palma1
...chápu to jako kočárek pro psy- děsná moda na výstavě letos- taky podle mě ujetý.........
i když představa ,jak vozím našeho krakena v kočárku je fakt námět na komedii )
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:52
- Nahlásit
palma1
no já to pochopila tak, že pejsek se ven vozí v kočárku, aby si neumazal pacičky a panička ho nemusela pořád umývat...
žanda
to už jsou i u nás?
zajímavá představa, že Arouše rvu do kočárku
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:08
- Nahlásit
palma1
V Japonsku je to normální, začalo to údajně tak, že se pejskařkám nelíbilo, že si nesmí vzít psa do nákupních nebo zábavních center, tak je napadlo, že dají pejska do kočárku, protože s kočárkem se přece všude smí. No a pak to začalo být in, psi se vozili i po ulicích a teď takhle začínají blbnout i v jiných zemích...
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 13:19
- Nahlásit
Johule
robotický pes ok, ale že by mohl být lepší robot po citové stránce než živý tvor???
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 13:53
- Nahlásit
corgi
zajímavý nápad - to by mě fakt nenapadlo narvat psa do kočárku.
včera jsem si říkala, že vezmu psa bobovat - zážitek byl i narvat ji na bob a nepodařilo se. do kočárku by musela mít snad i kšíry, aby nevyskakovala za jízdy
ale fakt - je to ujetý. já teda nevím, ale podle mě snad každý pejsa rád čmuchá a ťape po svých...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 14:14
- Nahlásit
palma1
My dostali od Jeziska nafukovaci bob, tak mam tu predstavu, ze ja se budu vozit z kopce a pes mi to vytahne do kopce, ale ze bych ho rvala do kocaru, to faaakt ne. Vypada dost jako blbec i v plastence, natoz pak v kocarku...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 14:41
- Nahlásit
corgi
dáváš mu pláštěnku? jéééé, to jsme ještě nezkoušeli já bych spíš potřebovala zafačovat celýho psa, ne jen z vrchu , abych jí nemusela sprchovat spodek - to nemá ráda.
a už jste ten bob zkoušeli? nafukovací bob mě docela taky láká .
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 15:07
- Nahlásit
WhiteWolf
jo na to jsem taky dost koukala...naprosto nechápu
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 15:12
- Nahlásit
palma1
No my máme k zemi blízko, takže podvozek samozřejmě pořád mokrej, špinavej nebo plnej zmrazků. Pláštěnku máme jen když nás zastihne déšť nebo sníh někde venku - spíš pro můj lepší pocit, psovi je to putna. Nebyl tu moc sníh, takže jsme ten bob ještě nezkoušeli...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 17:49
- Nahlásit
corgi
známe - z doby, kdy jsme corgíny taky měli . jednou jsme měli v lednu štěnda a Alina cecíky až na zem. Babička jí ušila takovej fusak na zip, do kterýho jsme jí vždycky ty cecíky zapnuli - byla to sranda
tady pořád chumelí, tak to třeba budete moc vyzkoušet
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:55
- Nahlásit
palma1
Tak to je dobrý, fusak na cecíky!!! Až jednou rozjedu chov, tak to taky spíchnu, aby to fena netahala po zemi Co jste měli za corgáče?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 21:32
- Nahlásit
palma1
Tak už nám nasněžilo, airbob jsme nevytáhli, zato jsme provětrali sáňky - naposledy...
Viz fotoalbum.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 21:49
- Nahlásit
corgi
Hihi, my taháme trochu větší sáňky
Proč naposledy?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 22:07
- Nahlásit
Mucholabka
Koukni do toho fotoalba a uvidíš, proč naposledy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 22:22
- Nahlásit
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 09:06
- Nahlásit
sarax
Se moc nesměj, to byly určitě vzácný sáně po prapraprapradědečkovi
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:38
- Nahlásit
Tak ještě k tomu pořadu jak mají psi smysl pro japonská zemětřesení - a názorně tam předváděli, že když začne řádit mg pole, pes se začne chovat neklidně a hrabat, tož to my máme taky! Pes se odebere na hromadu písku a vykope mega tunel a v Ostravě jsou důlní otřesy
Jináč tu je taky další psí zachránce: http://www.novinky.cz/clanek/158206-pes-tusil-nebe zpeci-a-pred-zhroucenim-strechy-srazil-panicku-k-z emi.html
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 09:24
- Nahlásit
Díl o praseti opět neuvěřitelný....
16. 1. budou Zvířata v životě člověka o vlcích.
|