| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2008 18:42 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Ahoj Gafibi i ostatni, diky za vytazeni naseho cukrovi nabidka je aktualni i letos. Bohuzel neni cas chodit na diskuzi, tak mi nejvetsi aktuality hlasi Brut. V pripade zajmu o cukrovi prosím obejdnávky co nejdříve, kapacita je omezena. Mejte se bajecne a snad se potkame v hospode, nebo na jine akci psa.cz. www.pohodlnejsizivot.cz
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2008 21:45
- Nahlásit
nemáte ňákej jednoduchej recept, aby to bylo brzy hotový, bylo tho hodně a bylo to dobrý?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 02:15
- Nahlásit
Taky by se mi něco hodilo a bez pečení, manža má ve středu narozky, tak bych mu něco udělala, když bude v práci... Ale nerada bych měla moc špinavýho nádobí a tak... :-D (to asi bude hodně těžký, co?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 07:29
- Nahlásit
Eimy
Bez pečení?
Jednohubky alá banán v čokoládě
Potřebuješ: Banán, piškoty, čokoládu (čoko polevu), a párátka
Banán nakrájíž na kolečka, vložíš mezi dva piškoty a vzniklé "vajíčko" napíchneš na párátko - a pak už to jen celé namočíš do tý čokolády (asi nejdelší a nejsložitější je na tom rozehřát tu čokošku
Jo, a lepčí je to odleželý přes noc (trochu ty piškoty změknou).
My to doma děláme jako vánoční cukroví
(Místo banánu tam jde i mandarinka-nebo vlastně co tě napadne, ale mě teda víc chutná ten banán)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 09:57
- Nahlásit
Meta
davidkova renata
mě dastík sežral přes 2 kg maraženého mletého masa ,heč
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 11:08
- Nahlásit
Aknah
www.pohodlnejsizivot.cz
Hele, měla bys tam napsat, že nejezdíš na Moravu, Tvé vtipné stránky se mi líbí
Dines
Jednohubky alá banán v čokoládě
To jsem vyráběla taky, a nebavilo mně čekat až ta čokoláda uschne, dala jsem to na talířek a ono se to přicuclo a nešlo to oddělat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:12
- Nahlásit
Dines
to dělaj u nich doma je to výborný ale přemejšlela jsem o něčem originálním, i když o tomhle vímm, že to má rád...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 16:20
- Nahlásit
Eimy
originální, delikátní, levné, ze surovin, co máme doma a úplně bez práce.......
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 16:22
- Nahlásit
Eimy
nechci ti brát iluze, ale takový recept už hledám 25 let
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 17:44 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Jestli můžu, tak nejjednodušší moučník, co znám, a ne špatnej:
V kelímku kyselé smetany se rozmíchá sáček vanilkového cukru, do misky se kladou piškoty a propatlávají tou smetanou, dá se to uležet přes noc dolů do ledničky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 17:48
- Nahlásit
aren
to je moc dobrý,ale lepčí je to eště proložit jahůůůdkama,v sezoně čerstvejma a jinak třá i kompotovejma
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 17:51
- Nahlásit
davidkova renata
Rybízovej rosol na to taky není špatný ale je to dobré i tak.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 20:05 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Terri
co neni muze byt, staci aby tam byla klientela, jsem ráda, ze se stránky libí
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 20:15
- Nahlásit
gabifi
Mně jde o to, že tady nemáme troubu Jinak mi nedělá problém něco upéct, ale tohle mě "malinkato" brzdí.
aren
jo jo, to znáááám, to jsem dělala na valentýna dávala jsem tam ovoce ještě mezi to - banány, kiwi... bylo to výborný, ale jednak tu máme malou ledničku a druhak přes noc si toho manža všimne
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 20:29
- Nahlásit
tak rychlá mňamka je tohle: koupíte korpus, konzervu mandarinek, nevařící vanilkovej pudink,ztužovač do šlehačky a 1 šlehačku. mandarinky smícháte se všema těma věcma a ušleháte v hustší pěnu (cca 2 minuty šlehání), kterou nacpete na korpus. je to fakt luxusní. akorát všechno musí být před přípravou v lednici, aby to bylo chladný, prej to ináč nevyjde. a mandarinky se tam hoděj i se šťávou.
|