Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Energie neboli "šťáva"
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:53 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Bez dlouhého vysvětlování - našemu Miovi chybí šťáva. Včera mu kvůli jeho laksnosti uteklo vítězství na Evropské výstavě v Budapešti, protože prostě není ochoten se v kruhu pořádně hejbat. Nikdy jsem se s žádným psem při výstavách tolik nenadřela, jako s ním. A mrzí mě to o to víc, že jsem nikdy tak pěknýho psa neměla. Nejsem sice žádný profik co se vystavování týče, ale že bych úplně nevěděla jak na to, to zas taky ne. Pár let už vystavuju a nic podobného jsem ještě řešit nemusela. Potřebovala bych vědět, jestli neznáte nějaký fígl, případně přídavek do krmiva po kterém se pes probudí. Granule nee, krmím klasikou.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:56
- Nahlásit

Psíček
To už jsem zkoušela.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 11:57
- Nahlásit

Smečka
Neznám, ale řeším totéž s Bon-Bon. Ona teda není laxní, ona mi akorát dává najevo, že ji to děsně nebaví . Paradoxně dceři to dává najevo mnohem míň. Zkus změnit handlera, třeba to má Mio stejně.

viky
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:00
- Nahlásit

Psíček
po tom jsou ale spis haluze, nez ze by mu to dodalo stavu

inu
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:01
- Nahlásit

no a jinak nedostatek šťávy nevykazuje?

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:01
- Nahlásit

Zkus změnit handlera, třeba to má Mio stejně.Biluška
To mě taky napadlo, jenže já chci aby každej věděl že patří ke mě

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:02 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Psíček
Zůstala bych u klasiky - pervitin. Přecejen je dostupnější.
Jenom bacha při nákupu - na Václaváku vám prodaj třá drcený sklo.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:03
- Nahlásit

no a jinak nedostatek šťávy nevykazuje?inu
Jako nějakej drak to tedy není, ale psi-samci čsv bývají tradičně línější než feny. Objektivně řečeno, je línej, když se mu to hodí. Asi tak.

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:03
- Nahlásit

Jestli je pejsek dost motivovaný jídlem, tak mě napadá leda den před výstavou hladovka a pak nějaká voňavá flákota v kapse

viky
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:04
- Nahlásit

Psíček
no nevim nevim, kdyz jsem posledne videla kamosku po te co si to vzala tak se zrovna plazila po zdi, protoze si myslela, ze je to chlap a pak jecela ze ju jdou zabit trpajzlici .... z kuze vyskocit nechtela, ze by toho mela malo?

Smečka
Člen
- Nahlásit

bullvnouzi
Huště já se chci bavit seriozně chápejte. Chci mít multišampiona a to je vážná věc

Biluška
Člen
- Nahlásit

Smečka
To mě taky napadlo, jenže já chci aby každej věděl že patří ke mě
Teď si nemůžu uvědomit jestli máš děti. Jestli jo tak stejně všichni vědí, že patří k tobě . Hlavně se to pozná podle toho, že jim před výstavou nedáš prachy a oni pak neustále běhají, ruší tě z hovoru s konkurencí a dožadují se 200,- na takové boží tričko a 800,- na nový efilačky, protože ty staré se někde "ztratily" Tím pádem je celému okolí jasné, že děcko i pes jsou tvoji

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:05
- Nahlásit

Smečka
jestli neznáte nějaký fígl, případně přídavek do krmiva po kterém se pes probudí
mě pomohly pro šibu česnekové tablety, úplně po nich ožila....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:05
- Nahlásit

Smečka
Dej si do kapsy kapesník, kterým utřeš háravku.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:06
- Nahlásit

corgi
Nepomáhá, není dostatečná motivace k pohybu na takové úrovni aby ostatní "uběhal".
Jde trochu rychleji ale furt málo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:07
- Nahlásit

bullvnouzi
Dej si do kapsy kapesník, kterým utřeš háravku.
Ten pes má běhat, ne skákat na kapsu a šou..t nohu handlera

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:08
- Nahlásit

Dej si do kapsy kapesník, kterým utřeš háravku.bullvnouzi
To by slintal a cvakal a možná i něco víc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:10
- Nahlásit

Smečka
Já mám podobný problém, fenka chodí ale je při tom taková přichcíplá a rozhodčí nám do posudku dal pěkný, ale málo dynamický pohyb.
Teď na poslední výstavě sem jí mávala před čumákem sušeným masem a najednou byla v kruhu akční až moc takže u nás to je sušený maso .. jde po tom jak slepice po flusu a to předtím odmítala v kruhu cokoliv za pamlsek

A gratuluju, druhý na evropě to je fakt bomba

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:10
- Nahlásit

Psíčekklidne to pak s nim odhandlim
Já potřebuju aby vynikl pes, chápeš?

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:14
- Nahlásit

Fajka
Teď na poslední výstavě sem jí mávala před čumákem sušeným masem a najednou byla v kruhu akční až moc
Zkoušela jsem už hodně variant, sušené ještě ne.
A gratuluju, druhý na evropě to je fakt bomba
Dík. Když ke mě přišel rozhodčí a řekl mi že je Mio mladých nejlepší, ale na tak prestižní výstavě musí běhat, chtělo se mi bulet. Byla tam opravdu elita

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Smečka
Zkoušela jsem už hodně variant, sušené ještě ne.
tak to určetě vyzkoušej mě se z lenošná feňule okamžitě mění na drajvovýho psa

Dík. Když ke mě přišel rozhodčí a řekl mi že je Mio mladých nejlepší, ale na tak prestižní výstavě musí běhat, chtělo se mi bulet. Byla tam opravdu elita
to věřím, člověku to příjde líto.. mě takhle podobně utekl BOBík a tak mě to strašně mrzí.. sice to byla jen klubovka ale pro nás neskutečněj úspěch a skok nahoru ..

Kdyby ti ale někdo řekl předem že budete druhý, tak by si byla šťastná a né smutná Třeba příští rok v Bratislavě to klapne a všem to natřete

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:22
- Nahlásit

Smečka
jak je pes starý? třeba do těch výstav potřebuje trochu dozrát... Já mám psa temperamentního, ale než se trochu na těch výstavách ochodil tak taky (loni) v kruhu dával najevo jaká je to děsnáááá nudaaaa - třeba místo postoje začal na mě skákat, jako že by mohla být konečně nějaká akce... atd. Letos už je to lepší, i když jak kdy, ale čekatelství dvou šampionátů, to de, ne Zaprvé mám v kruhu v ledvince maso a zadruhé na něj v kruhu celou dobu pištivým hláskem promlouvám, jaký je skvělý a nejlepší a jak pěkně stojíííí a vrtíííí

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:24
- Nahlásit

Smečka
A hraje si třeba? Choď si s nim do kuhu hrát jen tak, když tam nikdo neni, třeba před tím, než to začne. Můj pes výstavy taky nesnášel, celkem dlouho. Ale teď je v pohodě a celkem fajn se předvádí, někdy až moc.

Když se nám podaří přijet brzo, jdu si s ním vždy do prázdného kruhu zaběhat a zablbnout s peškem nebo s balonkem.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:26
- Nahlásit

Ketrin
Zaprvé mám v kruhu v ledvince maso a zadruhé na něj v kruhu celou dobu pištivým hláskem promlouvám, jaký je skvělý a nejlepší a jak pěkně stojíííí a vrtíííí
jo pravda taky jí musím celou dobu co má stát vyprávět pohádky jinak by byla schopná si sednout i lehnout takhle já na ní furt mluvím a ona mě hltá očima a vrtí ocasem a já melu pohádky o domově, sušených ouškách piškůtkách a kostičkách

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

pohádky o domově, sušených ouškách piškůtkách a kostičkách
to já mám ještě různý takový mantry, např. - myška, pejsek, ptáček, svištííík!!
no prostě blázinec na kolečkách

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:33
- Nahlásit

Fajka
a já melu pohádky o domově, sušených ouškách piškůtkách a kostičkách
Odkud já to jenom znám

Zlatá Nýný ta prostě stojí a hypnotizuje mě. Pumě musím slibovat hory, doly, černej les, aby alespoń vteřinu stála . Na Bonku nezabírá vůbec nic, maximálně ostentativně zívá

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:36
- Nahlásit

Ketrin
no prostě blázinec na kolečkách

Taky se stavím co nejvíc bokem od lidí páč sem v kruhu dost za blázna

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

na tomhle světě jsou, aby chodili na výstavy...
????
Napsala jsem něco takového??

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:52
- Nahlásit

Ketrin
Napsala jsem něco takového??
To neřeš, to je prostě Psíček . On zastává názor, že lidstvo svým stupidním přístupem psí rasu dosti degeneruje. Né, že by neměl tak docela pravdu.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:30 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Fajka
Třeba příští rok v Bratislavě to klapne a všem to natřete
Už jsem mu pohrozila, že ho dneska zavřu do kotce a pusím až za rok před Světovkou A to by bylo aby se nehýbal
Ketrin
jak je pes starý? třeba do těch výstav potřebuje trochu dozrát...
Je mu 11 měsíců. Ve statice je perfektní, postavit se nechá krásně, jen ten pohyb ... Přitom když na něj koukám ve volnosti, je to paráda...
WhiteWolf
A hraje si třeba?
Právě že moc ne. Pešky, míčky a spol. čévéčka moc neberou. Musela bych mu v kruhu pustit zajíce ebo splepici, to by se určitě probral.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání