Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nepsí,ale kočičí
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:07
- Nahlásit

Mám dotaz na ty z vás, co vlastní kočku. Je možné mít z výkalů kočky nějakou plíseň -exem ? Nebo vůbec exem z kočky( ale ne alergii)? Máte někdo zkušenost? Pokud jo, co na to....

viky
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:22
- Nahlásit

žanda
ty jo tak to slysim prvne, napada me jedine alergie, ovsem je z¨tu jeste moznost, ze ma exem kocka a ten se prenesl na tebe ...

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:35
- Nahlásit

žanda
z výkalů asi ne, od kočky ano, můžeš mít "kočičí plíseň" microsporum canis, ale to je vidět dost dobře na kočce má holá místa která se olupují

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:46
- Nahlásit

kokrvnouzi
kočku neznám- chodila čůrat do míst staré kůlny, kterou jsme pak bourali................a vyklízeli. má to manžel, k doktorovi nepůjde-jak jinak, že.......nevíš co na to? Nebo ho budu muset uspat a kdoktorovi dopravit)

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:53
- Nahlásit

žanda
Jak to vypadá? u mě to začínalo jako štípanec od komára pak to zrudlo, splasklo a udělalo kolečko, které se začalo loupat. Pokud je to toto stačí na to obvykle Canesten,, pokud nezabere je to na kortikoidy a to už by muselo asi dojít k uspání a převozu...

Noemi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:18
- Nahlásit

žanda
Není to výkaly vyprovokovaný atopický ekzém? Nebyl manžel třeba v dětství atopik, často to s pubertou přejde a už se neobjeví, ale tohle mohlo atopáka obnovit...

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

Kokrvnouzi- no na začátku byl prý puchýřek-několik, ty prasky, kůže se loupe a praská- je to narůžovělé.

Noemi- nebyl naštěstí..........manžela se nikdy žádný vyrážky nechytaly, ale jak je vidět,to bylo.....

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

žanda
mě to vždy dost zrudlo a byl to pravidelný kruh, pokud manžela odchytíš a povede se ti to vyfotografovat, můžeš mi poslat fotku na mail pod členem (pokud to není na nějakém "nevhodném" místě) takhle na dálku se špatně radí, ale ta kočičí plíseň dost řádí, takže bych řekla, že to bude ono, mě vždy zabral do týdne až 14 dnů canesten, ale znám lidi co se léčili dost dlouho na kožním, záleží jak citlivou má kdo kůži

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:11
- Nahlásit

kokrvnouzi
ok, jsou to dlaně- ty ukázat může), pokusím se......díky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání