Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Členství, hostovaní...
Autor Zpráva
Patrinka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:27
- Nahlásit

Ahojte, potřebovala bych poradit Jak je to s členstvím a hostováním? Někde jsem slyšela, že můžu být členem dvou ZKO, ale přijde mi to jako naprostá hloupost. Víte někdo?

Walda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 23:20
- Nahlásit

Patrinka

Jako myslíš, že je hloupost být někde členem a někde hostovat?
Já to teda tak mám, někde jsem členem a dělám tam různé věci a jinde hostuju a dělám tam úplně něco jiného, tak co je na tom divnýho? už proto, že není cvičák jako cvičák, že.

A takových lidí znám víc, tak co.
Teda moc otázce nerozumím.

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 00:07
- Nahlásit

Patrinka
Někde jsem slyšela, že můžu být členem dvou ZKO, ale přijde mi to jako naprostá hloupost. Víte někdo?
no píše ti to Walda..členem dvou ne,ale někde členem a někde hostuješ to je fakt normálka stav...třeba spousta lidí chodí na cvičák někde kde bydlí a má tam fajn partu ale hostovačku maj třeba kvůli obranám..prostě není to všude stejný

Patrinka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:47
- Nahlásit

No to vím, že hostovat může někde kvůli něčemu Jen mi někdo tvrdil, že můžu být členem dvou a to podle vašich odpovědí nemůžu. Nemyslím tím hostování

Mel
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:16
- Nahlásit

Patrinka
jen taková moje úvaha (nevím, nakolik kvalifikovaná)....
Prostřednictvím ZKO se stáváš členem ČKS, takže když se někde staneš členem, dostaneš průkazku, kterou vydává ČKS. Kdyby ses teda chtěla stát členem dvou ZKO, tak by ses de facto měla stát dvakrát členem ČKS a to je asi blbost platit si dvojnásobné členství v nějaké organizaci, ne? Nehledě na to, že dvě průkazky by ti asi ČKS nevydala....
Ale nenapadá mě, jak by to bylo s ČKS a MSKS, tam by to asi prošlo....

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

Patrinka

Aha.
Článek 3, odstavec jedna stanov ČKS:
Řádným členem svazu se může stát pouze fyzická osoba,a to pouze jednou, prostřednictvím ZKO nebo kolektivního člena.

Patrinka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:45
- Nahlásit

Děkuji všem Takže budu muset ukončit členství A můžu se z člena stát hostujícím a členem někde jinde?

Eny
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:49 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Patrinka
pokud chceš odejít ze svého cvičáku, tak ukončíš členství a oni ti dají do ČKS legitimace razítko a jinde se přihlásíš a tam ti zase dajíé razítko, že jsi nově členem. v tom není problém, jen pořád nechápu proč tam motáš to hostování? Proč nezůstaneš na svém cvičáku členem a tm kam se chceč přestoupit si neuděláš "jen" hostování? to se ti také zapisuje do legitimace. A nebo jak píšeš ty, můžeš přestoupit jinam jako člen a na svém bývalém cvičáku hostovat, ale přijde mi to trochu krkolomné, ale možné to je

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

Dobré ránko opravdu můžeš být členem dvou ZKO ,pokud je jedna ČKS a ta druhá MSKS,dokonce můžeš být i předsedou obou organizací.Dle mého názoru je to díra ve stanovách,dle názoru vedení obou organizací je to pro vrcholové psovody,aby se mohli účastnit výběráků apod obou organizací.
Náš bývalý cvičák na to dojel.

Patrinka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 14:05
- Nahlásit

Eny
Protože si tam chci ubytovat svoje miláčky a to umožňují jen členům. Jinak bych svůj cvičák neopustila ani za nic. Ten s tím ubtkem je v Praze a já jsem celkem z daleka

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 14:41
- Nahlásit

Patrinka
mno pokud máš na svým cvičáku dobrý vztahy a vysvětlíš to určo ti nechaj hostovačku...a časem to zas prohodíš no)

Baileys
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:02
- Nahlásit

Pentas
jen dodatek: nemusím být přímo členem MSKS,abych mohla jet VZ a MR MSKS"!
Stačí mi i např,abych byla členem chovatelského klubu,pod ČKŠ a mohu jet i závody MSKS-vlastní zkušenost

Eny
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:18
- Nahlásit

Patrinka
no pak to je jak píše sarax, můžeš to teď změnit a poté až nebudeš potřebovat, tak to prohodíš zase zpátky. Tam kde jsi členem jim rozumě vše vysvětli a určitě to pochopí.
Je úplně normální, že si psy cvičíš na více cvičácích.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání