| Autor |
Zpráva |
Patrinka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:21
- Nahlásit
Ahoj, sháním fajn cvičák v okolí Pankráce a kdybych si tam mohla nechat holčičky(NO) v kotečkách byla bych v sedmém nebi
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 15:18
- Nahlásit
Patrinka
seznam všech pražských cvičáků je tady, zkus si najít nejbližší http://www.pespraha.tk/
tedy pokud myslíš Praha - Pankrác
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 15:46
- Nahlásit
Patrinka
bojím se ale, že na Pankráci nic nenajdeš..............
|
Patrinka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:22
- Nahlásit
Nemusí být přímo na Pankráci, ale ubytování snad nikde nevedou Nevíte někdo o něčem? Klidně u nějaké soukromé osoby
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 11:26
- Nahlásit
Patrinka
no vím že na stálo mají psy na cvičáku v Libni a v Letňanech, vím, že ubytované psy nemají na Jižním městě, na Suchdole, v Braníku, v Radotíně u ostatnícj nevím. myslím, že nejlepší je vzít si seznam pražských cvičáků a mapu a obvolat si ty cvičáky zda mají ubytování či nikoliv.
Jinak pokud netrváš na ubytování a psy budeš mít třeba doma nebo jinde, tak se ti bude dobrý cvičák shánět daleko lépe, on je totiž mezi nimi taky dost velký rozdíl.
|
Patrinka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 13:05
- Nahlásit
Eny
Děkuju za rady něco už jsem obvolala a zatím bez úspěchu. Je mi jasné, že jsou velké rozdíly mezi cvičáky. Nechci je tam mít napořád, jen mež zvládnu sehnat něco lepšího např. zahrádečku kam si šoupnu dva kotečky nebo tak něco. Vzhledem k tomu že nás na ten obor jde víc co má podobný problém, doufám, že třebas něco vymyslíme dohromady, ale prozatím je nějaký cvičák jediná šance
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 13:27
- Nahlásit
Patrinka
tak zkus Letňany, je to i dobrý cvičák. Jsou tam pohodoví lidi a na cvičáku přímo má Jirka Čákora psí hotel, možná že by přes zimu mohl mít volněji, tak by ti tam psa nechal, lae nazaručuju, nicméně jsou tam i 4 velké kotce pro členy http://briards.cz/stranky/cakora/penzion_photo.htm máš to sice z ruky, ale dá se to, já tam chodila na cvičák, když jsme studovala na ČZU, kor teď když už je až do Letňan metro.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 13:27
- Nahlásit
Patrinka
Nejlepší by bylo vymyslet nějaké kotce na pozemku školy. Prý tam kdysi dáááávno něco takového bylo, ale nic o tom nevím.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 14:05 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
WhiteWolf
to byly časy, za mě ještě tam kotce byly na školním pokusném pozemku, ještě předtím byly kotce za katedrou veterinárních disciplín (pokud se ještě tak jmenuje) jenže pak si někdo stěžoval, že jim tam psi štěkají a smrdí a tak milé kotce zrušili, co bys tak čekala od studentů zemědělky, než že jim budou vadit zvířata
a tak dáááávno to tedy nebylo, zsae tak stará si tedy nepřipadám jetš když jsme končila v roce 2004 tak se o zrušení neuvažovalo.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 14:57
- Nahlásit
Eny
Aha, já myslela, že to bylo dýl
Já jdu teď do čtvrťáku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 15:30
- Nahlásit
Patrinka
no pokud bys uvažovala o té Libni,písni,kanarádka tam dělá hlavní výcvikářku,zkusila bych jí zavolat jestli je něco volnýho,z hlavy to fakt nevim
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 16:00
- Nahlásit
WhiteWolf
v pohodě já sama se divím, co se změnilo za tak málo let, od kotců počínaje, názvm fakulty a obory konče, no jo holt změna
|
Rocco
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:02
- Nahlásit
Ahoj,
tak trocha info ze Suchdola - cvičák na Suchdole je zrušen, u koní se na psy asi moc nadšeně tvářit nebudou (ale třeba se pletu). Taky jsem studovala ČZU a psa měla právě na pozemku, ze kterého jsme byli "odejiti", kvůli přestavbě....Kynologické centrum se staví už x let......původně se počítalo s tím (dle mých informací), že by tam měli psy i studenti. Dnešní kynologické centrum vybudované za xy tisíc má zcela jiný záměr, takže milý studenti otvíraného oboru kynologie - nečekejte, že vás s vašimi psy budou vítat s otevřenou náručí. Nám to trvalo dost dlouho sehnat pozemek a místo na 2 kotce.......V areálu školy i na těch zanedbaných koutech nám to nechtěli povolit.
Jsem na vás zvědavá a moc se těším na invazi študentů kynologie na Suchdol (to je trocha ironie). Doufám, že sem někdo napíše zkušenosti ze studia - docela by mne to zajímalo.
Přeji hodně štěstí a peněz při hledání místa pro psy.....
|
Patrinka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:03
- Nahlásit
WhiteWolf
Bylo, ale už bohužel není, chtěli by jsme tam něco vykutit, ale zatím to moc nadějně nevypadá
davidkova renata
Už jsem tam volala a jeden je volný tak hotl budou holčičky spolu, lepší než samotinké doma.
Takže všem moooc děkuju za rady a kdyby jste ještě někdo o něčem věděl směle pište
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:37
- Nahlásit
Rocco
jen malá oprava cvičák Praha 6 - Suchdol zrušený není, je to bývalý cvičák Horoměřice, který se stal Prahou po posunutí hranice města. To co se nazávalo cvičákem na Suchdole (v kopici) nikdy cvičák nebyl, byla to jakási soukromá škola kohosi. Který nikdy s ČKS neměl nic společného. Jestli je toto zrušené či nikoliv opravdu nevím. Soukromé psí školy mě moc nezajímají
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 15:45
- Nahlásit
No tak, co já vím, tak si jedna slečna nechávala na koních šeltiáka. Ale to jsme měli k disozici ještě teletník. Teď tam už opravdu neni místo, kde by psíci mohli být. Co nevyužíváme, je zamčeno, neboť za všechno se platí horentní nájem. A další problém v tom, že pes ošetřovatelky koní neni nakloněn jiným psům a boxerka paní Starostové zase nemá ráda feny a nesnese i některé psy.
|