| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 19:53
- Nahlásit
Zdravím, jelikož mi šelťák, kterého - jak jste psala - máme tu sebe, putna není (na rozdíl od kolegyně davídkové, ale mě jsou zase celkem putna jiní psi, kteří jí putna nejsou, takže jsme si kvit ), tak bych byla moc ráda, pokud byste o něm mohla napsat něco víc. Jak je na tom? Potvrdila se ta cukrovka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 20:06
- Nahlásit
rendik
na rozdíl od kolegyně davídkové, ale mě jsou zase celkem putna jiní psi, kteří jí putna nejsou, takže jsme si kvit
hele,nech si to jo ,sem se akorát vyjádřila k nařčení,že ten zájem je způsoben existencí PP u pro někoho atraktivního plemene šeltie
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
hele,nech si to jo
Sem si to nemohla vodpustit, pardóón ...
sem se akorát vyjádřila k nařčení,že ten zájem je způsoben existencí PP u pro někoho atraktivního plemene šeltie
Existence neexistence, mě fakt zajímá, jak to s tim psem vypadá... Samozřejmě nepopírám, že pro někoho mohl být zajímavý právě tím, že měl PP a že by ho jistě v pár množírnách rád viděli. Což ovšem neni ani můj případ (jednak dalšího psa mít nemůžu, a i kdyby, nemůžu krejt blue merle fenu blue merle psem) ani případ kolegyně Bilušky, která o něj usilovala a která zase nemůže krejt zlatý feny blue merle psem, páč to je taky zakázaný...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 21:06
- Nahlásit
rendik
, nemůžu krejt blue merle fenu blue merle psem)[i]ani případ kolegyně Bilušky, která o něj usilovala a která zase nemůže krejt zlatý feny blue merle psem, páč to je taky zakázaný
[/i]
Amatére ,zrovna nedávno tu proběh link na "chovnou stanici" bez PP,kde přesně takový krytí plánovali Zájemcíííí se už moc těšili na štěnda
no ,nechám už prostor pí.Pelikánové
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 21:19
- Nahlásit
Když už tu to téma je, prosím paní Pelikánovou, aby sem poslala pár fotek šeltíka v novém prostředí a rozptýlila tak všechny pochybnosti, které svým ostrým konfrontačním tónem stihla zasít.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 21:21
- Nahlásit
davidkova renata
Amatére,zrovna nedávno tu proběh link na "chovnou stanici" bez PP,kde přesně takový krytí plánovali
No, jo, každej neni takovej profík, ale víš co, člověk se pořád učí...
Timto končim OT diskuzi, přesunem to k tobě na fóru jo? Já bych tady fakt ráda zjistila jak je to s šelťákem a jestli už ho konečně můžu definitivně dát pryč z SOS webu...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
připojuji se do fronty zájemců o informace ohledně modrého šeltiho z Rity.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:02
- Nahlásit
gabifi
připojuji se do fronty zájemců o informace ohledně modrého šeltiho z Rity.
si postaf betonovou čekárnu,asi..
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
si postaf betonovou čekárnu,asi
s ústředním topením, sociálem a popisným/evidenčním číslem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:09
- Nahlásit
gabifi
s ústředním topením
no jasan,dyk víš jaxme plánovali spolu to pohodičku ,topení tam bylo samosebou taky
jinak at to moderizátor klidně smázne,aby pí.Pelikánová nenabyla dojmu,že je to nějaký nevážný téma a nemusí odpovídat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
no jasan,dyk víš jaxme plánovali spolu to pohodičku
jasně....teplíčko, občerstvení, váleníčko.....
a uš mizim.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
Možná zcela blbej nápad -ale nepřijde vám to celý jako provokace?? Mě teda jo, spíš než to mlžení. Že si někdo zaprovokoval, aby rozvířil stojaté vody?? Jak to vidíte vy?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:29
- Nahlásit
PetraK
mno tak takhle to vidí asi víc lidí..hlavně by mě zajímalo esli se mejlím ale neměl bejt šelti kastrovanej než půjde do adopce??to byl ale fofr teda...michala či pelikánová to je fuk..ale proč se tu navezla do lidí,kteří chtěli ve většině pí.H.pomoci...mno radši to nesleduju,jinak budu tahat žeáno
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:40
- Nahlásit
PetraK
Že si někdo zaprovokoval, aby rozvířil stojaté vody
Je to možný, i když že by kolem šelťáka byly stojatý vody se mi nezdá... Tak doufám, že se tu Palikánová nebo Michala nebo prostě někdo, kdo trvdí, že ho má u sebe ukáže a řekne nám o něm víc... (Ale jak to tak sleduju, sem asi dost naivní )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
sarax
michala či pelikánová to je fuk..ale proč se tu navezla do lidí,kteří chtěli ve většině pí.H.pomoci...mno
právě proto mi to smrdí provokací si to teda myslím jenom, no. že to píše někdo, komu je to fučík a teď se vesele řehtá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
rendik
šelťáka byly stojatý vody se mi nezdá
sem nemyslela na stojatý vody kolem šeltíka, spíš tak jako obecně. Fakt myslím, že se někdo baví.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
PetraK
Fakt myslím, že se někdo baví.
Co se dá dělat, tak ať se baví no... Mě teda tohle moc vtipný nepřipadá, asi nemam ten správnej smysl pro humor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:47
- Nahlásit
rendik
no mně to taky vtipný nepřipadá, ale tomu dotyčnýmu asi jo, tož se prostě nenechat vytočit. Navíc zbytečně.
|