| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 21:46
- Nahlásit
Pamatujete si na tuhle zprávu....?
Tak do časopisu Psí kusy, číslo 9/2008 píše nějaká paní, že shodou okolností její synek ležel s tímto klučinou na pokoji v nemocnici s ovázanou rukou. Paní bylo hloupé se ptát, co se mu stalo, ale nakonec to z něj vylezlo...
Cituji:
Tahal za sebou plyšového psa na provázku, který byl na baterky a štěkal. "Ten štěká jako rotwajler", řekl Dominik. Jako dlouholetá pejskařka jsem zbystřila sluch a začala se ho vyptávat, který rotvajler, jestli mají doma pejska a on se rozpovídal o nějakém Renovi. Mluvil také o tom, jak Renovi vždy házel klacky a on mu je nosil zpátky a pak řekl: "Tak jsem chtěl vědět, co udělá, a píchal jsem ho do čumáku," pronesl jen tak mimochodem, jakoby mezi řečí...
Tak k tomu taky nemám co dodat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 21:49
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak jsem chtěl vědět, co udělá, a píchal jsem ho do čumáku,
a tak je to vždycky,akorát to už nevyleze na světlo boží
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 11:41
- Nahlásit
bullvnouzi
Říkám to pořád, že každé pokousání má někdo na svědomí. Žádný pes ani zvíře nezaútočí z ničeho nic, nebo jen z potěšení. Vždy je nějaký podnět.
A přesně jak píše davidkova renata akorát to už nevyleze na světlo boží
Pak si ostatní myslí a vznikají fámy, že zvířata a psi obzvlášť jsou zákeřní.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 11:52
- Nahlásit
Přesně na ty články ve dvou číslech Psích kusů jsem myslela, když jsem četla nedávno toto .... nikdy pes nenapadne bez příčiny... a že by jen tak rozerval plot aby se bez příčiny krvelačně vrhl na nějaké dítě ??? hm....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 12:32
- Nahlásit
wensday
co je todle za krávovinu????????????????
že odpovědná osoba se provinila právě tím, že na pozemku rodinného domku ponechala psa volně pobíhajícího bez dozoru a bez náhubku
Ještě snad budou lidem přikazovat co můžou a nemůžou ve vlastním bytě a na svým pozemku!!!!!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně, proto jsem ani nevydržela číst tu diskuzi pod tím článkem, chjo.... nemá smysl nad tím diskutovat...
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:28
- Nahlásit
Souhlasím. Pokud si pozemek zabezpečím tak, aby se z něj pes nemohl dostat (např. plotem úměrným velikosti psa - tzn. nebudu mít půlmetrovej plůtek, když mám velkého psa), pak není důvod, proč by tam nemohl volně běhat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:34
- Nahlásit
Siria
Pokud si pozemek zabezpečím
ano,tak je to podle mne správná formulace.Ale kydy typu ,že musí mít na zahradě náhubek jsou fakt k smíchu.Snad by jim to tam měl někdo kontrolovat aby si nedělali vostudu...
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 19:18
- Nahlásit
Jo, znám to totiž z vlastní zkušenosti. Naši si pořídili NO. Na jedný straně zahrady máme velkej plaňkovej plot, na druhé měli sousedi jen asi sedmdesát čísel vysokej dřevěnej plůteček. Ještě ten rok jsme po domluvě se sousedy k té straně přistavili vlastní plot, stejně velký jako na zbytku pozemku, no a máme klid. Sousedi se nemusí bát, že se k nim Brita dostane, my zase máme jistotu, že nám psi neutečou z pozemku třeba za kočkou (oba na ně mají z nějakého důvodu averzi) a pejsek může vesele lítat po zahradě, jak se mu zlíbí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:25
- Nahlásit
A něco na zlepšení protipsí nálady
http://www.novinky.cz/clanek/147924-fena-v-argenti ne-zachranila-odlozene-miminko.html
|