| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:10
- Nahlásit
brut
tak to nepublikování nevím, já di nikdy nic dělat nenechávala ... ale zeptám se ti, objednávat to kámoška chce až tak za měsíc, dva, až bude mít i pozimní fotos ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:14
- Nahlásit
reneeska
se prosím zeptej... podzimní fota mám ... teda jen Bruta, Alušku zvládneme vyfotit též, takže nebude problém
K tomu kalendáři ... ty bydlíš v Brně nebo někde poblíž, že? Ona tam pojede určitě ségra něco vyřizovat na Magistrát či kam, tak by se dalo domluvit předání z ručky do ručky nebo přes Mel, až zase pojede do Brna
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:22
- Nahlásit
brut
jj Brno, pokud na to nespěcháš ... klidně se domluvíme
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:28
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
aha...j myslela ze ukazes programek ve kerym si to sama vymyslim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:49
- Nahlásit
reneeska
nespěchám... neboj, zapamatuju a ozvu se včas
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:57
- Nahlásit
reneeska
ty jo, ten diář by mě taky zajímal...
Mar
kdepak, to už je vymyšlený :-D
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 15:37
- Nahlásit
Mar
Já to dělám ve Photoshopu nebo Publisheru. Kdybyste chtěli jen obyč kalendář s fotkou bez těch serepetiček okolo, tak to klíďo udělám, pošlu mejlem a vy si to jen necháte vytisknout a svázat. Se serepetičkama (rámečky, mašličky atd) dělám k vánocům snad pro celou rodinu (je to výbornej dárek), ale můžu někde najít odkaz na návod...
Jinak tisk je asi 13,- Kč stránka tady u nás v Jablonci, nevim jak jinde, a 30,- svázání.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 15:38
- Nahlásit
mishi
publisher? neznam - je to nekde zadara k mani?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 15:40
- Nahlásit
Je to v základní verzi Officů. Zkus si dát do průzkumníka publisher a uvidíš. Jestli to nenajde, ale máš nainstalovaný word, excel apod. najdi někde instalační CD na Office a stáhni si to znovu a celý. A je to hlavně v tom publisheru upe jednoduchý.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 15:43
- Nahlásit
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&p a=showpage&pid=22
Tady jsou taky nějaký návody a programy.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 17:14
- Nahlásit
brut
Gwen a Dinulka
kamarádka píše: Jinak ty fotky se samozrejme dal nepublikujou a ani nejsou nijak verejne pristupny.
Ale že by byla nějaká záruka to asi ne. Nevím, mě o tomhle vůbec nenapadlo přemýšlet, moje fotky by asi nikdo nepoužil stejně :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 17:50
- Nahlásit
reneeska
Jinak ty fotky se samozrejme dal nepublikujou a ani nejsou nijak verejne pristupny.
ok a ještě jaké mají mít rozlišení? Jestli originál velikost nebo menší
Nevím, mě o tomhle vůbec nenapadlo přemýšlet, moje fotky by asi nikdo nepoužil stejně :-D
to nikdy nevíš.... nedávno mi někdo říkal, že nějaká holka si založila web jen ze samých cizích fotek a vydávala je za své, včetně pohárů ze soutěží atd. ... pak se několik lidí divilo, že jim známí říkají, že na svých stránkách mají kradené fotky té holky
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 17:56
- Nahlásit
brut
Jo tak na netu je to běžný, to jo, to jsou prostě lidi dementi, stáhnout to umí a le dál nepřemýšlí, takle v nějaký firmě si to myslím nedovolí, kdyby se to rozkřiklo asi by měli po kšeftech
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 19:36
- Nahlásit
No jo, kalendář s mým plemenem nemají. To jsem si mohla myslet.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:27
- Nahlásit
kokoška
kalendáře přijdou snad příští tejden, byly nějaký problémy s tiskem
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:37
- Nahlásit
Moje plemeno tez není ale snad sezenu na evrope kdyz je to v te zemi původu
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:01
- Nahlásit
younglady
ok, díky
|
Barča MSC
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 08:23
- Nahlásit
Když se bavíte o kalendářích, tak kdyby měl někdo zájem o kalendář RR:: .. tož během října vyjde limitovaná kolekce kalendářů na příští rok našeho kluka::: / taková malá reklama../, samozřejmě se mohou zájemci ozvat
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
mishi
Kde to necháváte tisknout a vázat? Ve fotolabech?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:32
- Nahlásit
pokud posilate digi foto pres program do droxi (schleckera), tak tam je primo nabidka Kalendar a je tam moznost nastavit ruzny parametry.
Jinak k tem "vystavnim" kouskum, ktere jsou na fotkach v kalendarich - zkuste se podivat na detail kalendare s corgi - to jsou BECKY SADLA!!!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:58
- Nahlásit
daliva
Ne, ve fotolabu je to dost drahý. Normálně v tiskárně. Oni to vytisknout na fotopapír a rovnou to svážou a je to levnější a kvalita dobrá. Dělám to tak už dva roky na kalendáře celý rodiny...
|
terted
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 15:53
- Nahlásit
pokud byste měli zájem, můžu kalendář vyrobit z vašich fotek, fotky samozřejmě nikde jinde nepoužíváme...www.kreklama.wbs.cz
neberte to jako, že si tu dělám reklamu, jen vám to nabízím...nic moc z toho nemám...dělám to proto, že mě to baví...
jinak pokud někam posíláte fotečky třeba na ty kalendáře, jsou potřeba v co největší kvalitě, aby se s nima dalo pracovat a výsledek za něco stál...s nekvalitní fotkou se toho moc dělat nedá a po tisku nevypadá nejlíp...
pokud jde o kradení fotek ze stránek, také jsem našla své fotečky jinde a to mi přímo ze stránek kopírovat nejdou (jooo print screen je mocný...) když jsem na to tu holčinu upozornila odpověděla mi, že je našla na seznamu, když zadala trpasličí pinč a vyjely jí moje stránky a nevěděla, že jsou moje a ty fotky taky...tak je pak hned smazala
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 22:20
- Nahlásit
terted
nechcete dělat i ty diáře?
|
terted
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 23:03
- Nahlásit
reneeska
můžu o tom popřemýšlet jak ty diáře vypadají?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2008 08:42
- Nahlásit
pokud by chtel nekdo ciste boxeri kalendar, tak boxerklub letos vydava svuj.... mel by vyjit kolem 100Kc a pokud by mel nekdo zajem tak bud se muzete stavit na nejake boxeri akci koncem roku a nebo objednat na webmaster@boxerklub.cz Artroza
Klub chovatelů československých vlčáků vydává také vlastní kalendář. Považuju to za lepší variantu než ty šílené kýčovité co jsou běžně v prodeji. Nehledě na to že čsv jsem stejně nikde naviděla. Takhle vypadá:
http://www.cswolfdog.cz/images/stories/Neprehledne te/kalendar_2009.jpg
|
mbulikova
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 18:54 - Změnil/a: mbulikova
- Nahlásit
ahoj,
kdyby někdo chtěl kalendář ČSV, klub vydává svůj za 190,-kč, víc na našich stránkách www.cswolfdog.cz
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 20:22
- Nahlásit
mishi
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content& p a=showpage&pid=22
Tady jsou taky nějaký návody a programy.
moc zajímavý odkaz, v Photoshopu běžně dělám, tak se možná inspiruju
brut
to nikdy nevíš.... nedávno mi někdo říkal, že nějaká holka si založila web jen ze samých cizích fotek a vydávala je za své, včetně pohárů ze soutěží atd. ... pak se několik lidí divilo, že jim známí říkají, že na svých stránkách mají kradené fotky té holky
Lidé jsou různé.... mě takhle vykrádala galerii kamarádka.
jsem si začla fotky podepisovat a je klid.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 00:24
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
taky už máme podepsáno... od té doby je klid
kamarádka asi není kamarádkou. Jak bylo na treku?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
tak tady bannerova ochutnavka boxeriho kalendare:
a objednavky mozno na:
webmaster@boxerklub.cz
cena 100Kc + dobirka
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 16:40
- Nahlásit
brut
taky už máme podepsáno... od té doby je klid
kamarádka asi není kamarádkou. Jak bylo na treku?
Tak tak, již není kamarádkou.....
Poslušně hlásím, že na treku bylo skvěle...
Skvělá společnost, počasíčko super, ve čtvrtek hippies párty, v pátek a sobotu nádherná trať a vůbec, koukni se sama
|