Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / další zasr... zpráva :(
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:30
- Nahlásit

je mi to strašně líto... nějak nemám víc slov...

http://tn.nova.cz/pda/index.php?article_id=111907

Radecha
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:33
- Nahlásit

Se mu nic nestane, jako těm zmrd.m, jak nechali roztrhat psem to kotě. Maximálně mu vyhubujou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:38
- Nahlásit

No to mě poser.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:41
- Nahlásit

maixnerova

to je k zblití.Tak už u nás nestačí,že tu řádí "domácí hajzlové",ještě se přidají cizinci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:47
- Nahlásit

maixnerova
já to už četla jinde,ani sem to sem nechtěla dávat
Mucholabka
No to mě poser.
Přesně

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:50 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Radecha
Se mu nic nestane

asi nejspíš ne... .... Na druhou stranu, když jsem (zdálky) pozorovala akčnost a razanci, kterou pan Bobál vynaložil vždycky, když šlo o záchranu zvířat, moc doufám, že to pachatelům přeci jenom tak snadno neprojde...

Hledala jsem další info, Blesk nepatří k mýmo oblíbenýmu zdroji informací, ale...

http://www.blesk.cz/clanek/96970/zoufala-karolina- zastrelili-meho-mazlicka.htm

A jěště se to stane zrovna panu Bobálovi a jeho dceří.... moc si ho považuju, i když ho osobně neznám

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:53
- Nahlásit

davidkova renata

já už to taky četla včera a taky se mi nechtělo jí sem dávat... dneska jsem si ale řekla, že by ta zpráva neměla zapadnout....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 22:27
- Nahlásit

to snad nemůže být pravda!!!!!!!!!!! Bych toho hajzla taky přišla zastřesil. nejlíp před jeho rodinou, jestli taková zrůda vůbec nějakou má

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 07:30
- Nahlásit

Jdu blejt velebnosti.

papillon_girl
Hele, toho nizozemského kreténa nejspíš ani nenapadlo, že ta liška je ochočená. Prostě vidím zvíře=střílím. Vždyť je to bezva zábava, ne?
Mě takhle kdysi nějaký debil málem zastřelil Hesinku u nás na cvičáku (tenkrát tam ještě nebyl cvičák). Když zjistil, že je to pes tak pořád dokola opakoval "já jsem myslel, že ta liška má vzteklinu když je tak blízko u města"

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 08:07
- Nahlásit

Bohuzel tito lide uz vystrileli i dravce v sousedni rezervaci, bylo to jiz hlaseno a nic se jim nestalo, pocitam, ze tohle taky vyzni do ztracena, i kdyz to bylo ohlaseno...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 08:13
- Nahlásit

Taky už jsem to viděla včera jinde a je mi z toho fakt smutno...
Chudák ta holka, ta má vystaraný o trauma na celý život

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 09:31
- Nahlásit

No ono to bylo i na Nově ve zprávách přede dvěma dny...

Že zrovna Karlovi Bobálovi. To je ten poslední, kdo si to zaslouží.

Doufám, že se po něm KB na základě svých zkušeností pěkně povozí.

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 12:11
- Nahlásit

zmrd zmrd zmrd...nic jinyho me nenapada

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 22:54 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

teď byla upoutávka na pořad "Na vlastní oči", na středu 17. 9. Bude tam reportáž "Safari po holandsku" o tom, co se stalo a stále děje na Tachovsku...

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 07:14 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

maixnerova

Klima je tata jedny holky, co si adoptovala pejska z Kralup a tak se podarila ta reportaz o Psech na pekac a ja ho prosila, at udela jeste neco. Rikal, ze by rad udelal tohle, ale ze to Nova uz nechce moc vysilat, ze je toho moc, tak jsme psali hromadne na Novu, at tyhle veci vysilaj a jsem rada, ze se zadarilo a povolili to natocit i odvysilat.

Tohle safari uz se tam deje pekne dlouho, chlapik tam vystrilel krome vecernickovych hrdinu a rady obyvatel te zachranne stanice i dravce v sousedni rezervaci a proslo mu zatim uplne vsechno.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

Měli by to ukázat v Holanský TV, oni jsou jinak moc slušní lidi. Za tohle by mu sousedi v Holansku naplivali do očí debilovi...taky by mohl přijít o práci
Si pamatuju jednu rodinu, která k nám přijela po revoluci a mysleli si, že jsou v době kamenný.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:08
- Nahlásit

já taky doufám, že tím, že bude reportáž v naší televizi, by se to mohlo objevit i v holandských médiích, aby byl tlak větší... Nevíte někdo, zda byla kontaktována i nějaká hol. ochranářská organizace?

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:35
- Nahlásit

maixnerova

neboj, ja to urcite udelam, jakmile bude video na webu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání