| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:36
- Nahlásit
Kdyby jste třeba zanli nějakého pejska z okolí, který by potřeboval pomoct, nebo pejska z útulku, či chcete vyzkoušet jiného veta...Tohle mi přišlo na mail:
Dobrý den,
rádi bychom Vás informovali o nových webových stránkách www.spravnapece.cz, které jsou věnovány prevenci.
Kromě informací o preventivní péči zde najdete seznam veterinářů, kteří do konce srpna poskytují veterinární preventivní prohlídku pro psy a kočky ZDARMA - stačí se telefonicky objednat.
Pokud se zde zaregistrujete k odběru informací, můžete vyhrát krmivo pro svého pejska nebo kočku.
Budeme rádi, pokud o nových stránkách budete informovat i své přátele-pejskaře, o kterých si myslíte, že by stránku rádi navštívili.
tady je seznam veterinářů, kteří preventivní prohlídky po objednání, po celou dobu prázdnin poskytují
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:39
- Nahlásit
blanulinka1
na tohle jsem narazila včera, když jsem četla časopis a přemýšlím nad tím, co to může být? Nějak se mi nezdá, že by někdo něco... jen tak.... v našem světě... ZDARMA?? zatím jsem se dál nepídila, tak nevím.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:40
- Nahlásit
PetraK
Hills na to má, zaplatí to ti, co krmí Hillsem Marketing paní ;)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:50
- Nahlásit
blanulinka1
tak náš vet tam není; vet, co k němu v případě potřeby jezdíme z chaty, tak je tam, pak taky veterina u nás a navíc jsem tam našla vetku, co dělala na Spořilově
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:57
- Nahlásit
blanulinka1
Asi budu brečet... Dneska jsem nechala u veta 1400 za vyšetření Hasky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:59
- Nahlásit
Sedmibodovou preventivní prohlídku pro Vašeho psa nebo kočku zdarma......ale co těch 7 bodů je,jsem se nikde nedočetla......nenašli jste?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:03
- Nahlásit
blanulinka1
Jen aby to nefungovala jako u lidí...jdeš na preventivní prohlídku, najdou ti pět nemocí, za chvíli máš pocit, že co nevidět umřeš, nakonec to hodíš za hlavu, přestaneš doktory navštěvovat a zas jsi konečně jak buk. Až do další prevence...
Prevence slouží k nadělání nových pacientů...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:23
- Nahlásit
Meta
no jo, lákadlo pro hypochondry to je
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:09
- Nahlásit
blanulinka1
Jé, spratka veterinář je v seznamu. Co se na takovejch preventivních prohlídkách vyšetřuje?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:58 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
bullvnouzi
To netuším...Asi tákňák celkově ne? Možná bych to prubla příští tejden, je tam jeden vet co mě celkem zajímá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:58
- Nahlásit
Mlj vet dělá preventivky zadara i tak
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:17
- Nahlásit
Naša vetka tam je, bývalá, ovšem nešla bych k ní ani na tu preventivní a zadara už vůbec ne .... nj prodává Hills
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:24
- Nahlásit
reneeska
jéé, musím ti poslat ty peníze!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:25
- Nahlásit
Mucholabka
a já to vodítko, už sem tam šla dvakrát a nechala je dycky doma ... ale jinak su prý normální
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:31
- Nahlásit
reneeska
mně zítra dorazí výplata a mám víc plateb, tak ti to hodím
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:32
- Nahlásit
reneeska
OT - Ahoj, psala jsem Ti maila ohledně webu štěníků v nouzi.
|