Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Už nám je klonují.... Jupííííí. :o)
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:52
- Nahlásit

Vědci naklonovali picbumy.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

11111
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:57
- Nahlásit

teda to ej paráda. Ikdyž, otázkou je jak an tom budou kloni zdravotně, povahově. atd atd.
čas ukáže.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:01 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

11111
No víš co. Já se spíš směju té ironii. U nás a všude jinde možně se je snaží zakázat, ae někde jich maj tak málo, že je ještě klonují.

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:26
- Nahlásit

Trochu kontroverzni tema ... nevim, jestli je klonovani to jediny spravny reseni

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:39
- Nahlásit

Roxana
Beztak je to klon té majitelky. Dyk to má upe stejnej výraz.

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:45
- Nahlásit

bullvnouzi
Beztak je to klon té majitelky vyraz mozna, ale dyk ona je blondataaaaaa

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:54
- Nahlásit

Roxana
To ja barva - maskování.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:54
- Nahlásit

Roxana
ale dyk ona je blondataaaaaa
Třá peroxid.............

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:58
- Nahlásit

Btw. nevím, jak je to s tou barvou, ae to prostřední má na nose bílej pruh...

Šárka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:11
- Nahlásit

bullvnouzi
Dobrý postřeh. To je zajímavé.

inu
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:31
- Nahlásit

to nikdo nevidite, jak ty nahradni matce lezou zebra?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:38
- Nahlásit

inu
to nikdo nevidite, jak ty nahradni matce lezou zebra
no to samosebou vidim,sem se dogestila až ted
Celý je to divný,nemám rád nějaký klonování,beztak to bude samá choroba a bůhvícoeště,lidi už nevědí co by K uzoufání jsem milovala svojí bývalou čubu a přála bych si aby se mnou byla navěky.Myslím,že kdyby mi někdo tehdy nabídl klonování,v první chvíli bych určitě souhlasila,ale taky myslím,že bych v poslední chvíli couvla.
bullvnouzi
Dyk to má upe stejnej výraz.

ted de vo to kdo je čí vlastně klon

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 16:03
- Nahlásit

To je pěkná blbost, ať zvíře jakkoli miluju, je to po naklonování jiný tvor, který se učí vše od začátku, působením okolí z něj stejně bude jiný pes.
Navíc, život je vymyšlen od toho, aby se rozvíjel, vyvíjel, měnil, a ne aby stagnoval působením pořád stejného genotypu, kdyby paní psem za jeho života raději nakryla nějakou podobně šikovnou fenku. Beztak byl vykastrovaný, jak to amíci rádi.
Ach jo...

inu
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 16:58
- Nahlásit

A krom toho, ze je vyhubla je i vyholena!
Kazdopadne klonovani je blbost, ten pes brzo umre na rakovinu nebo na podobny svinstvo.
A protoze cloveka nenaklonovali, tak to nevim jiste, ale vsadim boty, ze ten pes nema dusi vaseho milovanyho psa nebo cuby. Jen podobnej zevnejsek!

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:18 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

inu
A krom toho, ze je vyhubla je i vyholena!
No, to asi proto, ze rodila cisarem I kdyz teda cerstvou maminu si asi taky predstavuju jaksi vic "v kondici"
A se tolik nerozciluj, dyk to tady nikdo nevelebi !

Edit:
Zadarmo pak naklonuje psa vítězi literární soutěže o naklonování psa, kterou vyhrál policista z James Symington, jehož německý ovčák Trakr pomohl nalézt posledního přeživšího v troskách Světového obchodního centra po teroristických útocích Al-Kajdy z 11. září. Ten by měl být naklonován do konce roku. Teda ne ze bych mela neco proti upevnovani pracovnich vloh, ale no nevim ...
http://www.nydailynews.com/ny_local/2008/06/30/200 8-06-30_wtc_hero_police_dog_to_be_cloned.html
Pan policajt asi bude trochu zvlastni typek, udajne navrhl bajecny zlepsovak, a to ten, ze to nejlepsi pro vsechny psi policajtsky duchodce bude eutanazie to nejlepsi
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/19122605 8

inu
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:42
- Nahlásit

Roxana
tak to uz je pak fakt uchylny. Hlavne, ze sikmooci vyfasovali takovy prachy. Fenu nejspis sebrali na ulici a ani ji nazrat nedali

Se necilim, je mi z toho blivno

Šárka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:38
- Nahlásit

Také si myslím, že nebudou povahově úplně stejní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:42 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

inu
ale vsadim boty, ze ten pes nema dusi vaseho milovanyho psa nebo cuby.
no a to je přesně ten důvod proč bych couvla,protože právě o to bych já stála a to mi klonování nemůže nabídnout.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 19:31
- Nahlásit

Hele kde je ta pani s pumou? Dokážete si představit, že by měla doma 5 krát tohle nadělení?

Já teda s těma svýma dvouma fakt ne. Jedna verze od každýho mi bohatě stačí.

Šárka
Také si myslím, že nebudou povahově úplně stejní.
Máfo byl třá první šest tejdnů v upe děsných podmínkách a je to zlatíčko. Bůhví, co by z něj bylo, kdyby byl v podmínkách dobrejch.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:33
- Nahlásit

Tak já neříkám, že je klonování úplně špatné. Věda se vyvíjí a pitva se dřív také jevila jako něco naprosto nemorálního.Ale klonovat na objednávku se mi zdá více než blbost. Jsem přesvědčená o tom, že kromě genetické výbavy záleží i na vlivu prostředí a ten bude i při sebevětším snažení na každé štěně odlišný, i když třeba jen nepatrně. Navíc svého psa našla a neví co prožil, jaké vlivy na něj působily... A vůbec, bavilo by vás mít doma 5 stejných psů? Mě asi ne, myslím, že krása je v odlišnostech!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:42
- Nahlásit

kokrvnouzi
A vůbec, bavilo by vás mít doma 5 stejných psů?
Hele mě teda bohatě stačí každej jednou.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:46
- Nahlásit

bullvnouzi
Si taky myslím, tu naší kočičí bestii co máme teď bych nechtěla ani 2x natož 5x, vlastně jo nechala bych si zvíře naklonovat, pokud by bylo naprosto dokonalý, ale to nikdy nebude, pokud si s ním nepohrají genetičtí inženýři a o nejaký paskvil ze zkumavky nestojím...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:53
- Nahlásit

kokrvnouzi
Možná bych si třá Mambu nechala 5krát naklonovat v momentě, kdy by něco provedla a já ji za to chtěla zabít. Jako třá když mi ukradla z talíře párečky. Bych ji mohla zabít pět krát. To by se mi ulevilo.

Meta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:09
- Nahlásit

kokrvnouzi
Srandou je, že ta klonovaná zvířata stejná nejsou
Jestli jsi to někdy trochu sledovala, tak klon může mít klidně i odlišné zbarvení, než jeho "dárce" , o povaze nemluvě...

Tonda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Meta
tak klon může mít klidně i odlišné zbarvení, než jeho "dárce"
...to vse vysvetluje...celou dobu jsem si myslel ze je na obrazku klon pani Paroubkové,jen ta barva vlasu me moc nesedela...

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:06
- Nahlásit

Meta
klon může mít klidně i odlišné zbarvení, než jeho "dárce" , o povaze nemluvě...
tze to je vlastne 5 upe inejch coklu klidne? cha cha a nehlede na to,ze by to byla blbost i gdyby to bylo identicky secko , tak ted uz mi to nedava smysl vubec teda

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání