Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Geocaching - nepsí
Autor Zpráva
kiwikik
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 18:17 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

Ahojky, provozujete někdo tohle hledání pokladů? já bych strašně ráda ale bohužel nejsem vlastníkem GPS - ale dvě kešky už mám na svědomí . Podělte se o zkušenosti a zážitky

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 18:56
- Nahlásit

Myslis toto?

kiwikik
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 19:02
- Nahlásit

pigie
jj to myslím, a to jsem se ujišťovala jestli to tu už není ale zadávala jsem jen heslo "geocaching".

cat
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 09:38
- Nahlásit

já ještě nic, když jsem chtěla "vykopat" první kešku, tak mi umřel pejsek a já jsem odmítala kamkoli sama chodit. Za chvilku budu mít dalšího, tak pak se na ni vrhnu

suri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:44
- Nahlásit

Tak my jsme teprve začali minulý týden, ale našli jsme si už tři. Včera jsme výletovali na další dvě, ale neměli jsme štěstí. Souřadnice byli na základě vyluštění kvízu a buď byla nějaká odpověď špatně a my nebyli úplně přesně na správném místě a nebo to bylo moc dobře schováno. A ten druhý byl v absolutně neprůchozím terénu, a po neúspěšné předchozí misi jsme neměli nálada, ani sílu. Tže jsme se na to vyprdli, a zopáknem to někdy příště až třá taky nebude 30st. ve stínu

Vlaskop
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 17:33
- Nahlásit

kiwikik
Ahoj, mě to chytlo asi před třemi měsíci. Kde to jde tam mí geopsíci lítají se mnou. Už jsem zkoušela povel "hledej kešku", ale čuměli na mě jak puci, co že to po nich chci. No nic, vždycky si to musím najít sama. Je to prima hra a díky tomu se člověk podívá na místa, kam by normálně nešel a vytáhne i svoje ratolesti. Vlasta K

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 13:23
- Nahlásit

Vlaskop
až se ti to podaří naučit dej vědět budu chtít know how. taky na mě čuměl jak puk.

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 13:52
- Nahlásit

Tohle provozuje muj kamarad. momentalne je na zelandu klde to provozuje taky...ja bych do toho chtela jit taky, ale nemame gps..

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 18:42
- Nahlásit

Ježíšek byl hodnej a nadělil mi gpsku, sice starší ale na kešky myslím ideál. Takže nespácháme geočoklovýlet?

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 18:48
- Nahlásit

tak já si geočoklovýlety páchám zcela pravidelně, už mám vyzkoušen i geodogtrekking

corgi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:35
- Nahlásit

kiwikikGwen a Dinulka
My jsme s čoklíkem našli cache i bez GPSky - říkala jsem si, hergot, co je to tam za krabičku schovanou na tom stromě....

Matejka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 12:55
- Nahlásit

ahoj, zdravim psí kačery My lítáme po keškách taky a za týden si jedem pro naše nové geoštěně, které bude lítat s náma, tak jsem zvědavá, jestli se povel hledej kešku naučí

Johule
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 18:24
- Nahlásit

my s gc začali o vánocích, prvních pět kešek bez GPS a po vánocích dalších 13 s. Je to naprosto supr věc , jen se nemůžu dočkat až odmaturuju a budu moct začít hledat pořádně

kiwikik
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 11:32
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Gwen, ty jsi z Brna?

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 15:19
- Nahlásit

kiwikik
jo

Kniga
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 15:27
- Nahlásit

a keskuu nekdy od kvetna, prvni sem teda dala bez gps uz v dubnu a pak sem si hnedmusela gps poridit Ale trosku sem pak polevila, ted se chystam to rozet trosku ve vetsim. Spoty se na to tvari vseliak, vetsinou e myslim stastna, kdyz konecne tu kesku nadu, ze uz nemusi sedet nekde privazana, zatimco a bloumam po oklnich 5-8 metrech a koukam kde to ako e... (sory nepise mi pismenko mezi h a k)

Mate vlastni razitko, cwg atd?

kiwikik
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 15:35
- Nahlásit

Kniga
razítko jsem dostala na vánoce , ty to hraničí s tejráním sedět uvázaná a nemoct hledat kéšku, vždyť voni se tam prostě musí plést.

Kniga
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 15:41
- Nahlásit

Kiwikik kdyz to de tka rikam hlede kesku hlede, ednou u cmuchla, ale kdyz i drzim na voditku a posunuu se dle sipky dva kroky do zadu, eden do leva a zase dopredu tak tam kapanek zavazi a kdzy i necham na volno tak se mi na kesku vykasle a zdrhne

A si na razitko furt sporim a furt se nemuzi dosporit, ai na ty dreveny osobni geocoiny sporim, enze furt sou potreba iny veci...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání