| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 11:30
- Nahlásit
Info je to asi hlavně pro lidi z KM a blízkého okolí. Teď mi volala mamka, že byli v Kaufu v KM a jak je tam prej nějakej zveráč vevnitř, tak tam maj superakci na Acanu a další dva druhy granulí. Prej 15kg pytel za normální cenu plus druhej zdarma... Který jsou ty další duhy máti neví, ptž se v tom nevyzná. Viděla jen Acanu, tak si na mě vzpomněla.
Tak třá se to někomu z vás šikne, zajet tam mrknout.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 12:00
- Nahlásit
Jenže tam je mají i tak drahé,za tu cenu co prodávají pytel tak koupím u prodejce skoro dva.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 12:13
- Nahlásit
KEISSA
Fákt? Tož to já zase nefím. Kupuju grancle v Přerově, když už nima krmím teda. Ae pawLINka taky říkala něco o tom, že je to tam dražší.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 12:40
- Nahlásit
bullvnouzi
dobrý téma. Škoda žes ho nenazvala jenom Levný grancle, mohli bychom si tady dávat tipy na levný granule.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 13:17
- Nahlásit
gabifi
Nj, když já chtěla, aby si toho všimli hlavně lidi z okolí Kroměříže.
Pro vzdálenější to asi moc nemá smysl.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 13:36 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Tak to vypadá, že si máti spletla Adult a Acanou.
V Kaufu je totiž Zvěrokruh a ten má tuto akci:
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 14:05
- Nahlásit
bullvnouzi
neva, až tohle zapadne, založíme nový. Před časem si kámoška krmící početnou smečku koček postěžovala, jak těžko se pro ně shání něco levnějšího. Koukla jsem se pak na kočičí granule v supermarketu a málem mi piclo. I ty nejlevnější jsou za 50 Kč na kg. Jak to v těch útulcích dělají, že krmí najednou tolik krků?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 17:41
- Nahlásit
gabifi
No, já myslím, že je levnější jim kupovat maso nějaký.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 18:06 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
bullvnouzi
Já to tvrdím pořád není jak kus flákoty a at mi nikdo neříká že granule jsou lepši (a nebo ted mi tvrdili že je to přirozená potrava psa...)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 18:13
- Nahlásit
KEISSA
Jasné, že je maso super. Ale tak víš jak. Moji psi těch granclí nesežerou moc, ale nějaký doma mám furt. Když třá nestihnu (zapomenu ) rozmrazit nebo tak, tak jim prostě sypnu a je to. Sice Máfo má spotřebu tak kilo Acany na tejden, ae jsem ráda, za to, že je mám. I na cesty a tak je to prostě pohodlnější a toho psa neubyde. Když se mi nechce vařit nebo jsem na cestách, tak taky jím konzervy bo polívky z pytlíku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:26
- Nahlásit
bullvnouzi
No, spletla se, protože jsem včera procházela kolem toho zveráče a viděla jsem jen Calibru. Bylo mi to divný hned, protože tam Acanu nikdy neprodávali.
A jinak se jedná o Zvěrokruh a ten je v mnoha městech a nejen v KM.
Ale taky kupuji od dodavatele, takže za mnohem menší částku než jinde v obchodech...
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:29
- Nahlásit
Pokud je víc pejsku tak je lepší brát přímo od dodavatele,rozdíl na pytlu je i několik stovek což se vyplatí a navíc dodavatel to většinou zdarma doveze.
|