| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:16
- Nahlásit
http://picasaweb.google.com/smecka13/KoAta
Nejsou moje, ale potřebu udat je tak nějak cítím.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
Smečka
Ty jsou krásné Kocourci,kočičky?Ukážu to tátovi,chtěl kočku...jsou zvyklé na psy?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:55
- Nahlásit
Kukuč
Černá, co vypadá zásluhou odrazu slunečníku jako oranžová, je kočička. Strakatí jsou kocourci. Máma je obyčejná kočka, táta bílý peršan. Jsou podobní mámě, dlouhé chlupy nemají, spíš uši.
Na psy zvyklí nejsou. Zatím
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:59
- Nahlásit
Smečka
ci, ale nemůžu, náš soused je vrahoun zvířat - od kosů přes kuny a kočky, horním sousedům střílel vzduchovkou po psovi. My jsme zatím hájený, ale kotě by k němu došlo.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:13
- Nahlásit
Lola1
Njn.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:22
- Nahlásit
Smečka
Já bych si klidně vzala, ale napřed je musíš naučit značné nedůvěře ke psům, aby se od nich držela dál, nejlépe tak přes tři ploty. Jinak z nich bude žrádlo pro Armana a to bych nerada
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:55
- Nahlásit
Ježiš vy jste perspektivní zájemci
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 22:25
- Nahlásit
Smečka
NO tak jsem zjistila že můj otec je už vlastně dva dny na služební cestě a vrátí se až zítra nebo pozítří,tak mu to ukážu až pak,uvažovala jsem prakticky,cockery bych možná ještě naučila že kočka není jídlo (jednu jsme už měli,žila u nác cca 5 let,ale potom šla na myši a asi vlezla do pole no a tam zrovna kombajnovali ...),možná bych i strýcova x SAO naučila že kočka není jídlo,ale pochybuju že bych kočku naučila návat přednost autům...I když ta naše do střetu s autem nepřišla...No uvidím,co na to otec a mamka...
|