Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ja chcem barel od Pro Planu, chce niekto tie granule??? :)
Autor Zpráva
Mika
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 22:01
- Nahlásit

Hladam niekoho z Brna a okolia, kto by kupil 15 kilove balenie ProPlanky za vyhodnu cenu (tak o 200,- lacnejsie). Velmi sa mi paci ten barel, co k baleniu teraz Purina dava zadarmo, ale ja ProPlanom nekrmim a ani neplanujem (mojmu psovi velmi nechutil). Myslim ze je to lakavy obchod dotycny bude mat granule za rozumnejsiu cenu a ja ten pekny zasobnik dufam ze sa najde nejaka dobra dusa co mi urobi radost ;)

EngieB
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 11:13
- Nahlásit

Mika
Kdybych neměla barely už dva (pro dva psy, takže neprodám ), jdu do toho Jsou fakt pěkný, tak snad se někdo najde.

rogersova
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:23
- Nahlásit

EngieB
bát se,že bys měla třetí nemusíš, ten by si nechala Mika.Tobě by zbyly granule za lepší cenu.Tak do toho jdi.. .-)

EngieB
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:33
- Nahlásit

rogersova
To se nebojím, ale granule už za lepší cenu mám Jinak bych do toho šla, ale aby šla pod mou cenu, na tom by už Mika asi tratila

Mika
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 17:54
- Nahlásit

no tak prosim prosim pekne Brnaci... neverim ze sa tu nikto taky nenajde

Šárka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:06
- Nahlásit

Kolik Kč to dělá?

Mika
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:19
- Nahlásit

neviem kolko stoji 15 kil Pro Plan... myslim ze okolo 1400 korun...proste by ste si vy vybrali, ktorym proplanom krmite, kupila by som 15 kil daneho vyrobku (dajte tomu aj tam, kde vy kupujete a kde je to najlacnejsie...) a potom by som vam ho "predala" o tie dve stovky lacnejsie (alebo ako sa dohodneme, vyska zlavy sa je flexibilna )

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání