| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 19:41
- Nahlásit
Prosím, proveďte identifikaci
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 19:55
- Nahlásit
Nevím,nevím,ale nevidím tam kousek středoasiata?!?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Čec 2005 20:02
- Nahlásit
taky bych rekla toho stredoasiata...
nebo mozna moskevsky strazni pes?
spis se ale priklanim k tomu stredoasiatovi
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 21:33
- Nahlásit
nemůže to být český horský pes? To mě napadlo první, ale..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2005 21:39
- Nahlásit
Mně to připadne jako bernardýn s něčím, ale nevim nevim... Čistokrevný mi to nepřijde.
Každopádně je to krásnej hafíííííííííík
Terri
Kdes tufotečku sehnala? Já se chci taky podívat na takový hezký hafany
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2005 08:08
- Nahlásit
Já bych to taky typla na nějakého pastevce...že v tom byl kus kavkazáka? Na toho moskeváka se mi to nezdá a český horský pes to taky asi nebude...Pes je to pěkný, taky by mě zajímalo, co to ve skutečnosti je
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2005 09:46
- Nahlásit
Pejsek a spousta dalších krásných fotek se skrývá zde (tak udělejte někomu radost posláním pohlednice ):
http://tapety.pcland.cz/dir/priroda/fauna/
PS: jsou tam i autoři těch snímků, tak jestli někdo znáte autorku tohohle, tak mi dejte vědět - ten pes je mi prostě hrozně sympatický a fakt by mě zajímalo co to je
|
haha
|
# Zasláno: 13 Čec 2005 20:13
- Nahlásit
vypadá to skoro podobně jako můj pes, je to středoasijat
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2005 21:58
- Nahlásit
haha
Určitě? Může mít takové zbarvení? Není na středoasijata štíhlý? A co hlava? Dáš tu fotku??
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 07:28
- Nahlásit
Nevím nevím, první dojem byl taky středoasiat, ale čím víc na to koukám, tím méně jsem si jistá.
Ta fotka je tak "blbě" udělaná, že kromě hlavy nejde nic posoudit, takže fakt nevím. Klidně to podle mě ten středoasiat může být.
Ale v každém případě to je krásný haf!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 08:53
- Nahlásit
Tak jsem prolezla několikero chov.stanic Středoasiatů na netu a myslím,že podoba tam určitě je. Hafan na obrázku mi připomíná středoasiata i postojem. Jen mne napadlo,že nemá upravený uši... ?!?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 09:18
- Nahlásit
ola
Jen mne napadlo,že nemá upravený uši... ?!?
Buď si asiata upravíš podle FCI a uši mu střihneš ale nemůžeš ho pak vystavovat v ČR a nebo mu je necháš a pak dostaneš méně bodů na výstavě, jelikož podle standardu jsou nekupírované uši VADOU! Děs, co?
Mi se s ušima moc líbí. Dala jsem obrázek k Artemis a tam se také shodli na středoasiatovi, ale nebo taky kříženci. Tak jsem se ještě obrátila na fórum o pastevcích-tak jsem zvědavá, zda mi to potvrdí.
Ale mi se furt nějak nezdá, že by byl čistý asiat. Protože k nim mám jiné pocity, a tenhle ve mně vyvolává úplně něco jiného. Ale možná to fakt bude tou fotkou...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 09:25
- Nahlásit
Když si u něho představím střižený uši,tak je to asiat jak vyšitej. Mrkla jsem na asiaty v chov. stanici EX ORIENTE a hodně z těch tmavších variant mi tohohle krasavce připomíná. Škoda,že sem nezabrouzdá majitelka toho obrázku,aby nám to osvětlila!
|
haha
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 21:29
- Nahlásit
terri
fotku nemám jak dát nemám digitální foták ale můj pes je zbarvenej podobně je víc kropenatej po celým těle , jinak štíhlej je taky dost, problém u mě je že jsem ho dostala od cikánů a nevím jestli je stoprocentně čistokrevnej ale vypadá skoro stejně
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2005 21:37
- Nahlásit
haha
vypadá to skoro podobně jako můj pes, je to středoasijat
problém u mě je že jsem ho dostala od cikánů a nevím jestli je stoprocentně čistokrevnej ale vypadá skoro stejně
To je dobrý. Takže nevíš ani, jestli je ten tvůj středoasiat, ale pokud je, tak tohle je taky...
|
haha
|
# Zasláno: 17 Čec 2005 11:50
- Nahlásit
shiba
nemůžu zaručit čiskokrevnost u dvouletého zvířete které jsem dostala zadarmo protože se ho vlastní majitelé báli, oni ho koupili jako středoasijata, jako středoasijat vypadá , ale pp k němu nemám takže to nemohu na 100 procent tvrdit že je čistokrevnej.
|
Monyschka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2005 22:40
- Nahlásit
připadá mi to jako něco s bernardýnema středoasijatem...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2005 09:15
- Nahlásit
Monyschka
No taky bych neřekla, že je čistý, ale na fóru s asiaty se shodli, že to opravdu středoasiat je... No to je jedno, je moc milý
|
Monyschka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2005 11:58
- Nahlásit
Terri
Je rozkošnej
Ale připadá mi, že je středoasiat zavalitější a má větší žgraně...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2005 12:05
- Nahlásit
Monyschka
Možná klame fotka a nebo je to mlaďoch...
Škoda, že mi to autorka fota nemůže zodpovědět, jelikož jsem fotku stáhla z jedné tapetárny..
|
Lindyska
|
# Zasláno: 7 Srp 2005 21:41
- Nahlásit
Středoasiat to teda nebude. Není to něco se Švýcarským salašnickým psem? I mladej Středoasiat takto nevypadá, Středoasiat hje oproti tomuto takové zavalité tlusté velké tele...
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2005 14:32 - Změnil/a: Sendy
- Nahlásit
Zavalité tlusté tele může být každý pes. Středoasiati jsou atleti.
P.S. Já středoasiata nemám.
[img]http://www.foto-album.cz/photo.asp?Id=93338[/img]
(toto nekončí na .jpg, tak se na odkaz jukněte)
|
Danuš
|
# Zasláno: 8 Srp 2005 14:48
- Nahlásit
Takovýho psa jako je na úvodní fotce měla kámoška. Vzala si ho z útulku, kde jí tvrdili, že jde o středoasiata. Tak nevím.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2005 15:10
- Nahlásit
Záhada hlavolamu
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:03
- Nahlásit
Nechtěla jsem vytvářet nové téma tak to píšu tady...
Netušíte co by to mohlo být za plemeno nebo křížence ?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:13
- Nahlásit
takhle zdálky to vypadá alespoň částečně jako středoasiat
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:25
- Nahlásit
moll
má kupírované uši nebo vidím blbě, pak by to moh být asiátek
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:40
- Nahlásit
Terri
Nevidíš. Má. Přihodím ještě nějaké fotky...
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:45 - Změnil/a: Klárča
- Nahlásit
http://www.krecegambrinuska.estranky.cz/fotoalbum/ gambrinuska/gambrinuska/original/29
http://www.krecegambrinuska.estranky.cz/fotoalbum/ gambrinuska/gambrinuska/original/26
http://www.krecegambrinuska.estranky.cz/fotoalbum/ gambrinuska/gambrinuska/original/27
http://www.krecegambrinuska.estranky.cz/fotoalbum/ gambrinuska/gambrinuska/original/30
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 21:49
- Nahlásit
Mi se to nezobrazuje a ani na Tvých www.
|