| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 19:46
- Nahlásit
V souladu s heslem "na pos*ranýho aj hajzl spadne" si dovolím pro změnu zcela pravdivý příběh.
Není to dlouho, co jsme stádo koní honili podél nejrušnější dálnice ČR. Tehdy se jí vyhnuli a vzali to jen napříč přes přivaděč, skončili však v malé obci a "pouze" vyplenili několik zahrádek místních starousedlíků o vše, co na nich rostlo.
Nyní nám utekla tažaska. Popsala bych ji jako křížence slona s hrochem trochu lízlým King-Kongem. Jestli má tunu, tak je to málo. Člověk by se moc nevzrušoval, taková tažaska to zapíchne hned před stájí, zaboří hlavu do trávy a začne futrovat dokud nepraskne.
Zlatý voči!
Tažaska vyběhla před stáj, zrekognoskovala terén a vyhodnotila, že nejméně se na útěku nadře na silnici. Po frekventované asfaltce vzala kramle "geradeaus", jestli dodržela maximální povolenou 80 km/hod. nevím, ale troufám si tipnout, že snad jo.
Ve stájích nebyl nikdo kromě kamoše. Popsala bych ho jako "Badaspencra", maximální životní výkon v oboru chůze, který kdy podal je z bytu k autu a zpět. Seděl v kraťasích a vietnamkách na nohách a popíjel pivečko. Když uviděl ihajznu mířící po silnici k D1, zahodil škopek a nasadil nevídané tempo. Přidala se k němu ještě kamoška v pantoflích a jali se stíhat nedostižitelnou. Aby si ukrátili cestu, brali to přes pole, les, přebrodili potok, kopřivy, bodláky, trní a louže, marast a peklo. Po 2 km jim došel dech a padli únavou. Z nohou jim crčela krev, byli špinaví a totálně hin. Obtelefonovali všechny známé i neznámé a spustili Federální kriminální ústředna pátrá. Lidé dorazili houfně do stájí. Osedlali vše, co mělo 4 nohy včetně psů. Nastartovali auta s technickou i bez technické, traktor i pionýra a už valili na pátrací akci. Cestou porušujíce všechny existující předpisy narazili na polici.
"Kam jedete?" ptá se příslušník.
"Vaše doklady prosím, doklady od vozidla. Každopádně na dálnici nemůžete běhá tam kůň!"
"Ty vole a kam si asi myslíš, že takhle valíme, to je náš kůň." vytrhli mu své doklady z rukou, zařadili a už to kalili ještě rychlejc jak před tím.
Mezitím už si to však jezdci na koních přes zahrady, dvorky a soukromé pozemky zkrátili až na dálnici. Zatímco všechny koně byli totálně schvácení a uhnání, slečna tažasová si spokojeně poklusávla z odstavného pruhu do rychlého a zpátky a tvářila se maximálně spokojeně.
Dálnice nestihla být uzavřena a blížil se kamion.
Pan kamioňák byl borec jak sviňa. Zastavil svůj stroj, vypnul motor a vyskočil z kabiny.
Zhodnotil, že je zvyklej řídit horší mašiny a jal se koně odchytit. Skutečně se mu to podařilo a tak očití svědci mohli vidět náhodného řidiče kamionu, jak si na D1 vesele vykládá s koněm drženým za ohlávku, kamion za zády a ucpanou dálnici před sebou.
Neboť nikdo nedomyslel, jak koně dostat domů, jeho majitelka na něj vyskočila a bez sedla a bez uzdečky vedená pátracím lotem koní se rozjela domů. Protože koně už měli dost, převzala slečna tažasová vedení a jako slavný Peruán dotáhla celý lot až do stájí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 19:52
- Nahlásit
Garfield
No hlavně že to dobře dopadlo.........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 19:53
- Nahlásit
Garfield
sis dneska něco šlehla ne?Že máš takovou psavou..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 19:54
- Nahlásit
davidkova renata
No chvílema Bilušce závidím ten Tramal, ale váhám....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
Houbelec šlehla,ty nevíš jak se projevuje spánkovej deficit???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:10
- Nahlásit
Garfield
ještě že tak
Jsem si říkala, že co máš doma Myšmu, tak už se nic psaného neobjevuje a koukám, že se vracíš ke svým zvykům.... to jsme rádi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:16
- Nahlásit
brut
že co máš doma Myšmu, tak už se nic psaného neobjevuje a koukám, že se vracíš ke svým zvykům.... to jsme rádi
že vona už Myšmu nemá!! Že vona jí slepica ubezdušila?? a garfield se z toho potřebuje vypsat..
jablunka
ty nevíš jak se projevuje spánkovej deficit
já měla halušky a pak asi koma
Garfield
No chvílema Bilušce závidím ten Tramal, ale váhám....
neváhej a dej si,Myšma bé spát jako andělíček
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
že vona už Myšmu nemá!! Že vona jí slepica ubezdušila?? a garfield se z toho potřebuje vypsat
ježíš, to mně nenapadlo...ale zase chtěla dát koně za chvíli nenormálního dne, tak snad je u nich vše při starém ..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:23
- Nahlásit
brut
ale zase chtěla dát koně za chvíli nenormálního dne, tak snad je u nich vše při starém ..
tady na tom foru je dobrý,že tu vo blbce nezavadíš
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:26
- Nahlásit
Garfield
super, už jsem se dlouho zase nepobavila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
viď, taky sem člověk tak nějak zapadne
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
No spíš mě mrzí, že mám vždycky jen čas pročíst, co novýho a když se chci zapojit, tak už to zas nedje, tak sem si říkala, že se zapojím aspoň pasívně.
Nic. Manžel převzal dcéééru, tak jdu zničit na kole ven psa. Včera jsem v noci šla na pole a lítala po poli vysokým obilím jak šílená, musela jsem ze sebe vybít takovou tu skrytou energii. Čokl lítal se mnou a pak se vydal za srnou. Vrátil se na první přivolání, tak aspoň něco funguje. Že před tím sežral chlapečka s kopačákem ignoruju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:34
- Nahlásit
brut
viď, taky sem člověk tak nějak zapadne
a já furt proč mi je mi tady tak dobře
Garfield
Vrátil se na první přivolání, tak aspoň něco funguje. Že před tím sežral chlapečka s kopačákem ignoruju.
hele,přivolání je alfa omega ,zbytek je nepodstatnej...jak nemáš přivolání,nemáš nic
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:35
- Nahlásit
Garfield
jak říkám, nic nového pod sluncem... teda alespoň Garfieldím
Ale chybíš tu ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
já furt proč mi je mi tady tak dobře
jj, už i ten můj mužskej pochopil, že není nad cz-psa .... občas si sice posteskne, že ta večeře by mohla být teplejší, ale to je jen tak naoko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:49
- Nahlásit
brut
že ta večeře by mohla být teplejší, a
tak má chodit fčas!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
tak má chodit fčas!!!!
to říkám pořád ... když chceš teplou baštu, tak choď ve chvíli, kdy jí dodělám
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 08:31
- Nahlásit
Garfield
jsem si jistá, že jsem tvé psaní vyprovokovala telepaticky, protože včera jsem ti chtěla nutně napsat, jak žiješ a co je s tebou!
Tak to funguje. Zdravím celou rodinu a příště zase zatelepatuju, jo?
|