| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 20:57
- Nahlásit
Ahojky,
na netu jsem objevila akci 2x15kg granulí Chicopee + kovový barel zdarma (po kovovém už dlouho pasu... ). Problém je v tom, že svoje štěndo krmím Boschem a jsem s ním spokojená a nechci měnit...Takže pokud by už někdo doma barel měl a chtěl se o druhý podělit(dobří lidé ještě žijí:lol , příp. by odkoupil s menší slevou ty dvě 15 kg balení (mám velké štěně, hodně toho sežere, takže větší slevy neposkytuji... ). Máte-li zájem, ozvěte se....Díky
(nejlépe Praha, případně Sázava a okolí - pro barel bych si dojela, prakticky kamkoli, kam vede hlavní žlezniční tah z Prahy..)
|
Conny
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 20:34
- Nahlásit
Noemi
Já ten barel dostala při za koupi jen 15kg Chipopee... A je krásnej se štěňátkama....
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:32
- Nahlásit
Conny
ahojky,
taky pasu po kovovem barelu kde konkretne musim to krmivo kupit, aby som ho dostala za 15 kg? na internetovych obchodoch som nic nenasla.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:54
- Nahlásit
Mika
Zadej do vyhledavače chicopee a barel, určo ti nějakou stránku najde...bylo to ve více obchodech na netu...
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:57
- Nahlásit
Noemi
to som nasla, ale Conny tvrdila, ze ho dostala uz za 15 kil... co by pre mna samozrejme bolo vyhodnejsie, pretoze Chicopee takisto nekrmim.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:20
- Nahlásit
Jo takhle...
Conny
Kdes prosím sehnala ten barel?Díky za info...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 10:43
- Nahlásit
Mika
Objevila jsi něco? Já tedy pátrala a nic...
|
Conny
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:06
- Nahlásit
Noemi
Mika
Ahojte, omlouvám se, ale dostala jsem se tady až dneska... Já objednávám granule přes jednu paní, a ona zas z velkoskladu, takže vám teď přesně neřeknu odkud to přímo je... Ale můžu se poptat...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:21
- Nahlásit
Conny
Poptej se prosím...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 11:12
- Nahlásit
Noemi
kde na netu jsi objevila tu akci?
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 22:28
- Nahlásit
je to na mym psovi:
mujpes.cz
|
Honey
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 12:25
- Nahlásit
My máme doma 2 kovové (na 15kg a na 12,5kg) a pak plastový (15kg). Ale bohužel, všechny využíváme
Jinak je taky máme z různých akcí v supermarketech a ten menší od prodejce granulí (jako bonus, že jsme pravidelní odběratelé)
H.
|