Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaký mobil z těchto značek doporučíte? Používám to časo i na focení pejsků a video.
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:13
- Nahlásit

Snad mne neukamenujete !!! ale nemohu se rozhodnout, a s pejsky to též hodně souvisí.

Jaký by jste doporučili z těchto značek?

Nokia E 50

Nokie N 73

Samsung D 900 i

Sony Ericsson K 790 i

Sony Ericsson K 550 i

Díky za své zkušennosti. Kdo nemá k tomuto tématu co říci, prosím radši nereagujte, děkuji.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:23
- Nahlásit

Jestli chceš něco na focení psíků, pořiď si nějaký levný foťáček, mobil nemá moc extra kvality, když uvážíš velikost čočky a takové ty věci.

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:25
- Nahlásit

Mám SE W580i foto ujde, i když to bývá mázlý, video děs... Jestli má lepší nebo horší foťák než tebou uvedený SE nevím, ale můžeš to takle porovnat

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:56
- Nahlásit

Mucholabka
Foťák bych řekla že mám kvalitní Panasonic FZ 8, ale ráda filmuji štěnata i mobilem či fotim na mms. Jak video tak i mms zasílám po mobilu.

nika00
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:59
- Nahlásit

emikami
ja nevm presne jak vypadaji ti sony ericsoni a nechce se mi to hledat. ale pokud maji joystick, tak nebrat

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:04
- Nahlásit

emikami
Sony Ericsson K 790 i
Dokud mi ho nesešrotoval pes,tak jsem měla tenhle a byl srovnatelnej s foťákem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:04 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

emikami
Aha. No já bych každopádně šla jedině do Nokie. Už jsem měla SE, alcatel a tak, ale Nokia vždy vyhrává, jednoho SE jsem se zbavila po půl roce.

FZ 8 dobrá volba.

Mar
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:02
- Nahlásit

ja jsem teda pro SE

mam uz par let postupne nekolik typu sony ericssonu i nokii(ty dostavame firemni)....a brala bych uz vzdycky jenom SE

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:10
- Nahlásit

emikami
Já bych šla do SE K790i nebo N73 - s oběma mám zprostředkované zkušenosti - ale každý je celkem jiný - promysli si co ještě od mobila chceš, ale rozhodně neber pod 2mpix a najdi si na netu rozlišení videa hlavně.
Nejlépe bych ti doporučila N95 (můžu ti na maila poslat natočený videjko)

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 13:12
- Nahlásit

Dines
díky. ráda se juknu. Mně teda v jednom obchodě řekl prodavač, když jsem po něm chtěla ukázat mobily s označením E či N, ať prý na ně vůbec nekoukám, že pokud nevyužiju na tom mobilu internet, tak že ten mobil je děsně pomalej, a že si lidi stěžují, je to prostě jako internet a než se pošle zpráva dlouho to trvá, u t-mobilu mně zase řekl že si to teda nemyslí, že to není pravda. hmm., takže jak to vlastně je, že?

emikami@seznam.cz

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 16:26
- Nahlásit

emikami
Tak net na mobilu máš max. na mejly a nějaké info...

Hanulaov
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 21:23
- Nahlásit

emikamiSamsung D900i.Mám starší typ Samsung SGH D900 a je to nejlepší hračka, jakou jsem kdy měla.Mám foťák 3,2Mpx a fotky jsou hezké. Jediná výtka by mohla být ohledně stabilizátoru obrazu - ten nemám a pro focení pohybu fakt chybí.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání