| Autor |
Zpráva |
Bassi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:23 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Ahoj,
sem s vašema názorama,co je to za rasu ...
Já tipuju českej fousek a knírač?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:26
- Nahlásit
to bude knírač, ale ten velký- ještě štěndo,ne...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
žandažanda
jo,je to 8mi měsíční štěndo,fenka ... je z olomouckýho útulku . Myslíš ,že jen knírač? mě ta hlava spíš připadá na fouska
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:53
- Nahlásit
Bassi
holka co se mnou chodila na cvičák měla nedávno štěndo-dneska ej to už velká černá lítací smršť,ale vypadala stejně- vedle v baráku ji mají taky- a pokud si pamatuju,je to jak by jí z oka vypadla (obě feny mají pp, ak snad si pamatuju dobře) )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:54
- Nahlásit
Bassi
http://www.knirac.cz/index.php?option=com_zoom&Ite mid=18&page=view&catid=5&PageNo=1&key=8&hit=1
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:57
- Nahlásit
No vzhledem k tomu,že na první fotce je do hněda a má bílou náprsenku,asi to knír úplně nebude. Ten fousek by to mohl být,ale taky x dalších plemen,nejlépe zmixovaných přes tři generace
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:10
- Nahlásit
jana33
žanda
do hněda je jen na čumáku trochu a na zádech má sem tam stříbrný chlupy ...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:10
- Nahlásit
Bassi
kříženec knírače nebo briarda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:14
- Nahlásit
Viděla bych tam určitě toho knírače. Těžko říct s čím...
Ale ty hnědý chlupy můžou být normální zareznutí ze žrádla, vody atd. Kámoščini knírači taky takhle občas zarezli..
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 17:58
- Nahlásit
To je náš Ryan!!! Máme zrovna takové "smetáka" na útulku v Ústí, včera jsme zrovna s holkama říkali, že v něm bude fousek,i když tahle má kukuč i na kňoura, ale shrnu to jednoduše, je to prostě "čistokrevný smeták" tak nač v něm hledat plemena? Na voříškiádu jak fík
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 18:25
- Nahlásit
A kromě Ryana je to i moje Terinka. Přesně ona, no fakt. A spoustu lidí říká, jéééé to je fousek nebo že má něco z knírače. Ale konkrétně moje Terka má něco z kokra, něco z knírače a něco z labradora
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 19:07
- Nahlásit
Alinka
kokrvnouzi
jj vořech to je ... to jo
je to v podstatě jedno,jen jsem chtěla znát názor více lidí ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 22:04
- Nahlásit
Bassi
Úplně stejného vořecha (akorát v jiné barvě) má kámoška. Jeho maminka je čistokrevný kokršpaněl
P.S. Nikdo tam toho kokra nehádá, fakt není vůbec poznat. Možná trošku v povaze, na vzhledu ani omylem.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 07:29
- Nahlásit
úplně stejně vypadá i naše kříženka velkého knírače a západosibiřské lajky - i s tou bílou náprsenkou.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:03
- Nahlásit
podle mě je to štěně velkýho knírače-kamarádka má dva a vypadali úplně stejně.
|