Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bommer ball
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 18:26
- Nahlásit

...máte někdo? Vydrží aspoň 5 minutek? Kopačáky spolehlivě drtí, hajzlíci dá se zkousnout, nebo je úplně tvrdý?

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:43 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit

Je tvrdý a můj pes ho ještě nezničit . Ovšem má velikost kterou nedostane do tlamy tak nevím co by udělal pokud by ho do tlamy dostal . Ovšem zhruba po 15 minutách hraní mu ho musím brát protože má celou hubu od krve a myslím že už má přední zuby jen na úrovni dásní ... . Ovšem on je vemeno který neví kdy přestat .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:44
- Nahlásit

ZdeNek_K
No, Zdeněčku, zjistila jsem že tosa je celkem naprd-možná jen ta moje-agresivní na psy by to bylo, ale do bojovníka má asi daleko Ne, v klidu, jen jsem čekala něco trochu jiného.

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:50
- Nahlásit

No jo , i tosí labrador existuje .... .

LucieS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:34
- Nahlásit

ZdeNek_K
Nemusí to být tosí labrador. Dát do kupy mollosse s neznámou minulostí (nebo týraného) je dost náročné a někdy se to z různých důvodů nemusí podařit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:27
- Nahlásit

LucieS
Ee,je to tosí labrador

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:28
- Nahlásit

Mucholabka
jsem ňák mimo - jakej tosí labrador?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:35
- Nahlásit

pawLINka
že je to ňouma
Ale třeba jsem jenom zdegenerovaná pitama
A jinak to jenom sedí na zahradě, nebo spí, nebo žere, a nic nedělá, nesportuje to, je to fakt jenom na okrasu, to zas jo, je to hezounké zvíže,tlusté a hysterické.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:38
- Nahlásit

Jinak ten balón mě fakt zajímá, zatím jediná hračka, co jim drží už od podzimu, je rukáv a v normálních obchodech se bommer neprodává, abych si to mohla osahat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:42
- Nahlásit

Mucholabka
Ach táák, tak to joo. Tosenky mi přijdou taky takové líné. Tady se vyskytují dvě. Fena a pes. Pes je nááádherné zvířátko. Jak ho vidím, tak uchcávám, protože je to fakt impozantní velký pes. Ale líný teda je. Chodí si po svojí zahradě sem a tam jak lenochod.. Taky by mi asi ta povaha neseděla. Potřebuju akčního neunavitelného psa A proto mám pinče (ten nikdy unavenej nebyl) a pity, mno...

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:46
- Nahlásit

Já sem snad pošlu pár fotek jak vypadá můj pes. Pro představu aby jste se nelekli tak počítejte s něčí co má proporce loveckého psa . No trochu přerostlého , váží 50 kg ... .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

A jinak jsem se na ten balón dívala na Křivonosce (pokud je to ono) a vypadá dobře. Chtěli jsme ho koupit, protože ti naši ničitelé prokousnou taky každej balón, ale zase nevíme, jestli by si s tím hráli, když se to nedá skousnout právě... Jessa určitě ne, protože ta potřebuje žužlat a žvýkat... Aaronovi by to možná vyhovovalo, protože nade vše miluje svůj prokouslý kopačák, který zničil děckám na ulici, tak jsme jim museli koupit nový... Ale u Jessiny vyhrává jednoznačně velký gappay balonek

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

pawLINka
Prokouslý kopačák Feru právě každý kopačák prokousne, zplacatí a pak roztrhá třeba by se hrozně nasral, že to nejde zkousnout
A ten rukáv nebyl levný, ten jim nechat nechci
ZdeNek_K
Nevím, mi to přijde takové---mouchy snězte si mě. To piti, ti furt musí něco dělat, chodit, šmejdit, prát se, ňufat, papat, hrabat, zdrhat, lovit-tosu pustím, vyčůrá se a lehne si a leží než ji vyzvednu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:57
- Nahlásit

A vůbec, jdu ven, těším se na foto.

jajdule
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:36
- Nahlásit

Bommer ball máme, protože pesan zlikviduje každej míč, ale s tímhle si hrát nechce, protože to bolí

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:47
- Nahlásit

Tak mistra to bolí ? Co třeba toto : pejsek vyskočil za balónem který jsem kopl ze vzdálenosti 10 m asi do výšky 2 metry , ovšem pes zvládl míč "hlavičkovat" a po zásahu odletěl a skončil na zádech . Vyhrabal se na nohy a vrhl se na balón a hra pokračovala .

jajdule
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:07
- Nahlásit

Nojo, bulíka ani tosu nemám, takže takovýhle mistři nejsme

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:09
- Nahlásit

Je to někde na netu? Náš sprateček taky všechny míče zničí a drží jen pitbulí kongy,tak třeba....

jajdule
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:35
- Nahlásit

Koupila jsem ho na Baronovi www.baron.cz - mají ho tam v hračkách jako Terapeutické míče

LucieS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:38
- Nahlásit

Tosenky mi přijdou taky takové líné. Tady se vyskytují dvě. Fena a pes. Pes je nááádherné zvířátko. Jak ho vidím, tak uchcávám, protože je to fakt impozantní velký pes. Ale líný teda je. Chodí si po svojí zahradě sem a tam jak lenochod.. Taky by mi asi ta povaha neseděla. Potřebuju akčního neunavitelného psa A proto mám pinče (ten nikdy unavenej nebyl) a pity, mno...

Tady jde právě o to, co komu vyhovuje. Já bych se třeba zbláznila ze psa, který chce celý den házet míček a pořád kouká, kde se co bude dít.
A u těch tos to není lenost - mollossové takoví zkrátka jsou (většinou) - prostě šetří energií, kdyby bylo potřeba zasáhnout, aby v tu chvíli nebyli unavení. Je to u nich normální. Jestli chce někdo aktivního, živého, poskakujícího a natěšeného psa, molloss ho zákonitě zklame.

LucieS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 14:43
- Nahlásit

Mucholabka
Ee,je to tosí labrador

Máš ji až od roku věku a co se s ní dělo předtím, to nevíš, ne? Jestli se dobře pamatuju.
Tihle psi dospívají později, začnou hlídat později. Navíc jestli si nezažila nic hezkého, povahu to ovlivní.
Nebrala bych to tak kategoricky, není to tak černobílé.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 15:00
- Nahlásit

jajdule
tak terapeutický,joo?
díky

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2008 18:59
- Nahlásit

Mucholabka

A jinak to jenom sedí na zahradě, nebo spí, nebo žere, a nic nedělá, nesportuje to, je to fakt jenom na okrasu, to zas jo, je to hezounké zvíže,tlusté a hysterické.

slecno mucholabko, ja vam zavidim, ja si vykrmil skoro 8i lete prasatko tak, ze kdybychom ted udelali zabijacku, nakrmim celou vesnici a stejne, kdyz vyrazime do terenu, utaha anine2letou ceskoslovenskou ovcacku (a te se za poslednich par tydnu zvedla fyzicka neuveritelne - coz je spis na skodu, jelikoz zatimco slecna splendy pres plot preleze, slecna stubby ho uz preskoci - budu muset na aspon jeden kotec udelat strechu) i polovlcispicku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání