Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / dnes cca v 7:20
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:27
- Nahlásit

no nevím, že by tam řekli něco převratného a hlavně mě moc nepotěšilo, čím to zakončili a nedali prostor k vyjádření, Jen je nechali potvrdit, že ano , může být problém na jiné psy. Takže všeci důchodci si z celého rozhovoru zapamatují jen tohle.

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:50
- Nahlásit

Sijes

Šmarjá, ty seš tedy puntíčkář. Podle mě je důležitý, že poprvé v TV řekli, jaká jsou bojový plemena blbost, že jim staford na potkání v parku neposvačí dítě nebo je samé. A pokud si z toho důchodci vezmou, že nemají svýho bobíka nechat jen tak utíkat za kolem jdoucím psem, vrčet na něj a vyštěkávat ho, notabene když je třeba ten pes na vodítku, tak podle mě, proč ne.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:59
- Nahlásit

Poprvé? No, já myslím, že už podruhé. A téměř na den po roce...

http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=25.06.2007&238m= d&238p=SNIDANE&238v=101918

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:20
- Nahlásit

Sijes
Jen je nechali potvrdit, že ano , může být problém na jiné psy.
Nj, jenže tohle je pravda... To měli lhát?

Jako ten druhý vstup jsem viděla už ráno, první jsem si teď pustila a nemám z toho ani špatný ani dobrý pocit. Jen je nechali příliš krátce hovořit čímž vzniklo to, že se překřikovali a nestihli asi ani říct to, co původně chtěli... Na druhou stranu neřekli nic, co může potěšit ani urazit. Myslím si, že pro laickou veřejnost dobrý.

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:22
- Nahlásit

pred nedavnom vraj bola aj debata o tzv. bojovych plemanch na CT, viete niekto kedy to bolo?

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:24
- Nahlásit

pawLINka
Nj, jenže tohle je pravda... To měli lhát?
Ne lhát, ale myslím si, že se to dalo trochu rozebrat. Jako snažili se mluvit o výchově a socializaci, ale jaxi to moc právě nestihli a zaniklo to. Taková otázka na závěr, kdy řeknou : už jen stručně - není čas, dle mě není nejlepší.

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:27
- Nahlásit

pawLINka
Ty taky nemáš problém jít někam se psy mezi psy, tak proč by se před tebou měli důchodci třepat? Prostě víš, na jaké situace si dávat pozor a jak se psy zacházet. A říct - je problém se psy, je dost zjednodušené.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:32
- Nahlásit

Sijes
A říct - je problém se psy, je dost zjednodušené.
ale to neřekli,řekli že při nespávné socializaci a zvládnutí může být problém..
a na druhou stranu je to tak tak proč to neříct..jako moje čuba nesnáší malý uvrčený štěkače co tu všude lítaj na volno a pokud by si majitelé vzali k srdci co psal Walda a dali je na vodítko byl by větší klid..

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:34
- Nahlásit

teda k tomu dopodotku že možná jsem nezvládla co jsem měla to nevím,ale jí se nedivím..když jí od mala tihlle kriplíci visej na nohách a ona jim nesmí nic udělat..je na voďáku a s košem..sama 3 krát pokousaná a to dvakrát od bullů stafina a bulík a první zářez zlaťák..prostě kamarádíme jen se psi který známe a déle se seznamujeme

rendik
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 17:01 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

sarax
Pani, u davídkový mi řekli, že organizuješ tu sbírku pro Maršovice, sem psala na fórum Maršovice a organzátor nikde... Tak tě musim ulovit tady čímž se omlouvám za OT. Jestli budeš mít v Brně na Intercanisu v sobotu rychlýho posla (nebo i pomalýho, to je celkem fuk)? Můžu přispět granulema.

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:51
- Nahlásit

Ahoj, k tomu rozhovoru na Nově: Dost mě zarazilo, když jeden z kynologů řekl, že je třeba vybudovat si u těchto psů autoritu, že pokud máte například bišonka, není to tolik potřeba. Podle mě pro laiky a konkrétně sídlištní pejskaře informace jen ke škodě. Myslím, že většina z nich to pochopí jako potvrzení toho, jak se chovají - malí uštěkaní ne příliš poslušní psi na volno, bez náhubku a zase to odneseme my, ubozí chovatelé bojových krvelačných bestií. (mám boxera) Co vy na to?

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:56
- Nahlásit

Sijes
Podle me dostatecnou ukazkou toho, ze ti psi nezerou ostatni na potkani bylo to, ze tam vedle sebe v tom studiu sedeli a ani nevrkli, toho si musel vsimnout i ten duchodce... Podle me to na ten nedostatek casu rekli dobre...

kinta
Já osobne si myslim, ze mu slo spis o to, ze treba u bisonka neni tak tezky mu ukazat, ze mas navrch, jako u tech vetsich a silnejsich psu...

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:06
- Nahlásit

Eimy
Jj, to si myslím taky, ale podle mě to bylo řečeno blbě. Ale já jsem alergická na ty motomyši, kterých je sídliště plný a který nemají vychování a chodí na volno, protože jsou malí. A nedej bože, aby se velkej pes nechal vyprovokovat a ukázal mu co proto. Hned z něj bude zabiják. Ale v poho. Hlavní je, že řekl, že "bojový" plemena neexistují.

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

Eimy
kinta
no právě to bylo o tom čase! A to se pak vytrhávají velice snadno věci z kontextu. Ty víš, jak to mysleli, protože si naladěná na stejnou vlnu a nepotřebuješ to vysvětlit.

Jináč, se teda omlovám, že sem takový puntičkář. Já totiž byla zklamaná, když jsem to viděla. Nažhavili mě ty reakce lidí tady, jak super a tak sem čekala co to nebude. Proto jsem to napsala jak sem to včera napsala. Jako představení těchto psů veřejnosti v nedostatku času samozřejmě v poho.

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:07
- Nahlásit

Sijes
"protože si naladěná na stejnou vlnu a nepotřebuješ to vysvětlit"

No právě, Ti co to vysvětlit potřebují, to nepochopí. Ale oni se stejně asi nedívali Ale nechme toho. Jinak mám pocit, že rejpat a puntičkářovat umíme obě stejně.

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:17
- Nahlásit

all:

ja si myslim, ze stejne tak, jako my, co jsme na stejne vlne, jsme to pochopili,

tak i tak ti zaprisahli "antibojovnici" s malejma psama na joju, co jsou presvedceni o sve pravde, to nepochopi nikdy...

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:18 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

nika00

bohužel pro nás

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:06
- Nahlásit

Taky jsem si říkala, kolik lidí to vidělo.....a pak už to stejně běhá na pejskařských fórech, tak je to upa jedno.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání