| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:22
- Nahlásit
nějaký blbec mi nacouval do auta a odnesla to naštěstí "jen" espézetka. Musím ji vyměnit, i když je poškozená jenom trošku? Drží dobře, je dobře čitelná akorát už to nejni ta nepomačkaná krasavice jako předtím. Výměna je totiž docela opruz, dostanu prý nové číslo, zápis do techničáku.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:23
- Nahlásit
gabifi
Vyklepat, štětec s černýma temperama a je to...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
gabifi
Myslim, že bych volila variantu vyklepat a lihovým fixem dokreslit, protože ten opruz se značkama je velikej. V neděli jsem ztratila přední SPZ, musím na STK, značky vymění obě dvě, udělají novej malej techničák, zápis do velkého techničáku, musíš si změnit údaje na povinném ručení a já ještě k tomu novou kartičku na parkoviště. Takže pokud můžeš, značku si vyklep a upevni tak, aby ti pomačkaná nevypadla z rámečku. Mě právě vypadla taky proto, že nějakej jouda parkoval až o mě a jak to prohnul, vypadla mi z rámečku. Vyběhat to je určo na den dovolené.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:31
- Nahlásit
gabifi
dostaneš nový číslo i techničák na počkání, zas takovej vopruz to není, tuhle jsem to řešila taky, pro změnu ztrátu SPZ a byla jsem hned hotová...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:32
- Nahlásit
musím na STK
to jsem teda nemusela, označili datumy přesně podle starých SPZ...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:35
- Nahlásit
handula
to jsem teda nemusela, označili datumy přesně podle starých SPZ...
jaký datumy?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:38
- Nahlásit
myslim jako že vytlačili na tu zelenou a červenou datum, kdy ti končí technická a emise...nemusela jsem kvuli tomu znovu na STK...máš to ve velkym technicaku a na ty starý značce a to jim stačilo...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 13:38
- Nahlásit
handula
Ale jo, já to napsala blbě, STK sem myslela ten barák, kde sídlí STK a magistrát, kde vydávají značky, sedí na Bohdalci, řikám tomu celýmu STk, takže pardon za zmátnutí
Pokud tam nechytneš megafrontu, mohlo by to být rychlejší, bohužel na Bohdalci mám dvě celodenní zkušenosti.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 13:46
- Nahlásit
Gerda
u nás je to taky na dovolenou, ptže jedna fronta je na pokladně a druhá na evidenci vozidel. Ještě že nemám dálniční známku, tam je SPZ taky....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 13:58
- Nahlásit
gabifi
Ještě že nemám dálniční známku, tam je SPZ taky....
Neeeeeeeeeeee to mě nenapadlo!!!!! Ještě známku! A tu si musim koupit novou, nebo mi jí taky vymění?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
Gerda
A tu si musim koupit novou, nebo mi jí taky vymění?
netušim
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 18:45 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Gerda
Pokud je během doby platnosti známky vozidlu vyměněna SPZ nemusí se známka vyměňovat, ale je platná až do konce své platnosti. Výměnu SPZ si pak policie ověřuje v technickém průkazu vozidla.
.....takže kopii velkého techničáku sebou
|