| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:08
- Nahlásit
Potřebuju poradit.... jak dostáváte z černých kalhot ( sukní, kabátů) chlupy?
Zkoušela jsem lepící váleček.... ten mi sebral většinu psích, ale kočičí na kalhotech zůstaly
Vlhký hadr ..... to samé
Vysavač... sice sebere, ale částečně zvíří a další se nalepí
Holka změnila brigádu a vyžadují černé kalhoty, jenže ať dělám co dělám, tak sem tam nějaký chlup zůstane.... problém je v tom, že dělá s jídlem a tam vyžadují čistotu ( to víte... hygienici )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:32
- Nahlásit
brut
hm, je to sice blbý, ale já bych změnila materiál kalhot... Na léto sehnat něco lehkýho, prodyšnýho, na co se chlupy prostě nechytaj...
jinak nezabere nic, než vše, cos napsala, a zbytek dobrat růčo
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:38
- Nahlásit
brut
Mě už napadá jen vzít lepící pásku , ale za a) to nemam vyzkoušený a za b) to bude asi na dlouho, takzvaná práce pro vraha
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:51
- Nahlásit
Já používám lepící pásku . Není to na dlouho, jde to docela rychle. Chce to odmotat hodně pásky, smuchlat ji do dlaně a "oťapkat" s tím ty kalhoty. Obere to mnohem líp než ty lepící válečky
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 22:05 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
brut
Suhlasim s wami moj oblubeny je saten, na ten sa nelepi nic Vsetko po nom sklzne
Biluška
Skusila si obojstrannu lepiacu pasku? Mozno to zvysi ucinok o 100%
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 22:31
- Nahlásit
pigie
Skusila si obojstrannu lepiacu pasku? Mozno to zvysi ucinok o 100%
Ještě ne, poněvadž taky chodím v saténu . Většinou si připadám jak blbec když přijdu do obchodu a můj požadavek zní "chci tmavý kostým, ale prosím vás, aby byl z materiálu co se na něj nechytají chlupy" . Vlna a podobné matroše mi nesmí přes práh
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 23:38
- Nahlásit
tajemstvi čisté domácnosti tkví v dobře barevně sladěné smeččce s oděvy, koberci a potahy Chlupy pak nemusíte odstraňovat, protože podtrhují a zdobí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
brut
ahojky, my mame krome tech lepicich valecku i takove ty s takovym "latkovym" povrchem (nevim co to je za meterial)...tahem z jedne strany to chlupy sebere a oapcne zase ty chlupy vypusti..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:23
- Nahlásit
brut
taky jako nejlepší řešení používám lepící pásku, sebere to fakt většinu... pak ještě se mi osvědčil takový plastový "kartáč" na psa, tím "shrábnu" chlupy na jedno místo a odtut odstraním buď vysavačem, nebo tou páskou.
Tohle je ten kartáč (ale jinak moc účinný není):
|
duli
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:25
- Nahlásit
ja bych je zkusila oholit.....normos nasucho ziletkou....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
Já používám lepicí válečky od Barona, ty seberou všechno, špatné zkušenosti mám s těma za pár desítek korun z drogerie. Ale pravda je, že můj kocour má trochu delší chlupy, takže možná se to líp sbírá než od krátkosrsté kočky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:34
- Nahlásit
děkuji za rady ... mladá má kalhoty plátěné, silonové a pak s elastanem, asi budu muset dojít koupit ještě saténové ( jen doufám, že nebude vadit, když budou lesklejší) ... už jsem zaúkolovala mužskýho, ať nakoupí dostatečné množství lepící pásky. Prý nač... když jsem řekla, že na chlupy, tak si brblal něco o bláznivejch ženskejch, který si vymýšlejí nesmysly a honí ho do krámu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:36
- Nahlásit
Maya
naše kočka je krátkosrstá a bílá... takže chlupy drží jak přilepený a na černých kalhotech obzvlášť vyniknou ....a Brut má chlupy stříbrný, takže je to v bleděmodrém
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:38
- Nahlásit
dejavu
tajemstvi čisté domácnosti tkví v dobře barevně sladěné smečce s oděvy, koberci a potahy Chlupy pak nemusíte odstraňovat, protože podtrhují a zdobí
tak to jsem v háji, neb složení psů vlkošedý se zrzavou podsadou, vlkošedý s černosvětlešedou podsadou, černý s černou podsadou a bílý s dlouhými bílými chlupy mě nutí chodit tak akorát v plavkách... Ty jediný jsou strakatý tak, že tam všechny psí chlupy zaniknou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
wami
bílá, světle hnědá, stříbrná, zrzavá.... taky budu muset změnit šatník
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:51
- Nahlásit
wami
brut
No taky mě asi postihlo náhlé pominutí smyslů, když jsem si k vlkošedým psům pořídila zrzavého kocoura
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:54
- Nahlásit
brut
četla jsem mejlík...
ještě jsem nestihla odpovědět, ale mně ti to normálně včera v noci dojalo až k slzám, moc ti to přeju!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:12
- Nahlásit
wami
děkuji
Maya
jj, taky občas říkám, že člověk dělá věci aniž přemýšlí do budoucna.... jinak bych nikdy neměla doma bílou kočku
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:56
- Nahlásit
brut
Myslím, že je to fuk, mám bílého psa a černobílou kočku, s kočkou zkušenost, že na sedačku - tmavá - pouští pouze bílé chlupy a např. na prostěradlo - bílé - zase jen ty černé. Dělá to schválně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:00
- Nahlásit
kinta
... ach ty kočky
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:10
- Nahlásit
All
tajemstvi čisté domácnosti tkví v dobře barevně sladěné smečce s oděvy, koberci a potahy Chlupy pak nemusíte odstraňovat, protože podtrhují a zdobí
no nazdar, psa mám černého a nelínajícího, ale plánuju k tomu plavý přírustek - líbí se mi ten kontrast, praktické to asi moc nebude, se musím ještě zamyslet nad svým šatníkem a vybavením domácnosti
Už se vidím, jak přijdu do krámu a řeknu - dejte mi něco v téhle barvě a vytáhnu pytel plný chlupů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:37
- Nahlásit
kokoška
dejte mi něco v téhle barvě a vytáhnu pytel plný chlupů
bych měla začít střádat, aby se dalo z čeho vybírat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:53
- Nahlásit
kokoška
Kontrasty jsou mooc dobrý, ale pak jedině chodit v károvaným.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:34
- Nahlásit
U nás bylo zatmění smyslů, když jsme si ke dvoum dobrmanům (černý a hnědá) pořídili oranžovou sedačku, fakt bomba. Jinak v šatníku naštěstí přebývají tmaé svršky takže tam se chlupy ztratí. A když se nestratí tak je sundavám taky takovým látkovým nesmyslem,jak psala nika00
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:05
- Nahlásit
brut
používám lepící válečky z Ikei, stojí dvacku jeden, po nalepení chlupů to odtrhneš a váleček je zase připravenej. U nás to stačí, kluci mají chlupy tak akorát a kocour moc nepelichá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:11
- Nahlásit
Hanka20
Nebyl by odkaz na ten látkový nesmysl? Si to nějak nedovedu představit a třeba by se mi to taky hodilo.
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 19:31
- Nahlásit
používám lepící válečky z Ikei
Aj ja a sú super! Tá moja malá potvorka pĺzne celkom dosť, tak som teraz naschvál naháňala hnedú, a predovšetkým koženú sedačku...nech sa to proste len zotrie a hotovo...a hlavne nech to nieje vidno. Na posteli mám zase hnedé obliečky a plachtu pravidelne vysávam...a neznášam to!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:24
- Nahlásit
brut
OT: a proc ja nemam majlik?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:30
- Nahlásit
Maya
myslím že holky myslí toto :
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:15
- Nahlásit
Mar
jaký mailík? já nikomu nic neposílala....od včerejšího odpoledne jsem nebyla na netu...až teď
|