Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / HLEDÁM ZÁJEMCE NA ODBĚR MASA
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
KEISSA
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:53
- Nahlásit

bullvnouzi
ten druhej tam má celá kuřata 22/kg,kuřata mletá 12/kg,hovězí maso s droby 14/kg.drubeží mleté 10/kg,krutí mleté 14/kg,vemena 17/kg,kuřecí stehna 24/kg,kuřecí prsa 40/kg.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:35
- Nahlásit

KEISSA
platí ten mail, co máš na stránkách?

OT. jak vypadají mimina po Amatusovi?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 11:13
- Nahlásit

Nebudete někdo brát to krůtí maso? Psiskám moc šmakuje

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:23
- Nahlásit

MaggieM
Našim právě taky. I když ty kosti nic moc, ae myslela jsem, že se po tom třá nevyserou, ae všechno v pořádku. My bysme třá deset vzali. Kujwa ten mražák. Pomooooc, já ho chci.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:25
- Nahlásit

bullvnouzi
A hlavně vůbec nesmrdí ani, když se vaří. Zkusila bych taky těch 10kg. Snad to někam narvu

Sijes
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:26
- Nahlásit

bullvnouzi
já bych si taky vzala. A ty máš u nás 5 kg aji s mražákem!!

KEISSA
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:00
- Nahlásit

Vidím že je zájem velký ale tohle maso už asi obědnávat nebudu,mám strach z těch kostí.Tento týden mi zemřela fena díky špatné diagnoze veta ale v podstatě měla zánět žaludku a střev který se přeléčíl,bohužel fena po týdnu začala mít komplikace a horečky,zvěšení břišní dutiny kdy toto dle krve a sona označil vet jako selhání ledvin.Po dvou dnech jsem změnila veta a i přes operaci byla fena u v takovém stavu kdy jí moc pomoct nešlo.Puvodce všeho bylo ucpané a protržené střevo.V tom střevě bylo plno ulomku kostí,logicky vím že za to nemohlo to maso ale prostě shoda okolností,stěna toho střeva byla zeslabena a ztenčena proběhlím zánětem.
Jinak pokud by byl zájem tak pojedu příští týden pro kuřata,kuřata budou čerstvá,teplá cena je 20kč za kuře.Podmínka rychle uskladnit,

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:46
- Nahlásit

KEISSA
He? No tak to krůtí už asi nechci...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:48
- Nahlásit

Sijes
Vím, vím, řeším...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:52
- Nahlásit

MaggieM
Asi radši zůstanu u toho smradu... Tam je nejtvrdší věc sem tam kousek chrupavky...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:03
- Nahlásit

KEISSA
Můžu se zeptat, jestli jsi to maso krmila syrový a nebo vařený...?

KEISSA
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:04
- Nahlásit

bullvnouzi
Pouze syrové

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:09
- Nahlásit

KEISSA
No, to je zajímavý... Sijes má totiž asi podobný problém s fenou jako jste měli vy... A taky to krmila syrový. A já to uvařila, tři psi to žrali dva nebo tři dny a nic... Doufám teda. Naposled měli předevčírem.

Sijes
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:09
- Nahlásit

KEISSA
Moje fena teď přeléčila zánět - zřejmě střev- začalo to taky po tom mase. Teď si mě docela vyděsila!! Můžeš mi popsat průběh a v čem byla chyba v diagnóze??

KEISSA
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:25
- Nahlásit

Sijes
Tady musím napsat že ten zánět neměla po tom mase,zánět měla ještě před tím než se maso dovezlo.
Ostatní psi to maso jedli a jsou v pohodě.Dnes je těchto zánětu a podobných viroz celkem dost a je to spíš tím počasím.
Jinak fena měla krvavý prujem a celkem zhodila ale dostala antb.prujem už byl bez krve a celkem se to začalo lepšit.Asi dva dny po dobrání léku se mi dostala s ostatníma k barelu kde bylo toto maso nachystané na večer a prostě se nažrala.To bylo před 14 dny v pondělí,fena byla v pohodě měla zájem o krmení jen se mi zdálo že má jakoby trošku zvětšené břicho,ve středu byla ještě v pohodě.Během pátku se břicho začalo zvětšovat a dostala teplotu,v sobotu ráno ji vet prohlédl a udělal krev a sono s tím že jde o selhání ledvin následkem otravy.Feně dal jen něco na odvodnění a vitam.
V neděli se to ještě zhoršilo teplota byla přes 40,jelikož se mi nezdálo že by to fena nějak vzdávala,tak jsem jela k jinému vetovi.Ten udělal znovu krev,sono,rtg,a krevní obraz podle kterého bylo všechno (ledviny,játra,srce v poho).Zkoušel odebrat tekutinu z břicha ale nešlo to .Proč zjistil až ji otevřel,byla plná hnisu, a toho co teklo z toho střeva .celkově to bylo dost špatné.Přesto že se snažil a dělal co šlo tak i přes operaci večer zemřela.Byla jsem s ní až do konce .....
Je to blbé protože kdyby se první vet který to viděl na to nevykašlal tak se dala zachránit.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:42
- Nahlásit

K tomu nemám co dodat...

Sijes
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:54
- Nahlásit

KEISSA
To je mi líto. Ale mě spadl trochu kámen ze srdce, páč sem myslela, že stanovil špatně hned tu první diagnózu. Že byla přeléčená na zánět a bylo protrhlé střevo. Tak sem se lekla. Jinak kuřecíma kostma - skelety, krky, křídla, furt krmíš? Myslíš že je to rozdíl, proti tomu namletýmu krůtímu?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 23:10
- Nahlásit

KEISSA
To mě mrzí
bullvnouzi
Sijes
Pokud máte zásoby a nechcete ho, ráda ho odkoupím. Já jsem fakt spokojená a holky taky.Jináč já to maso vařím.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 10:39
- Nahlásit

Sijes
Rozdíl v tom je,krutí je tvrdší a ostřejší.Sice je krutí maso o něco lepší než kuřecí a psi ho i lépe žerou ale musí být namleto poravdu najemno.
Kuřecím krmím dál syrové včetně kostí ,právě ted jsem se nasr... a pro to kuřecí si jedu přímo na jatka,takže záruka čerstvosti a přímého zdroje.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 11:44
- Nahlásit

Joj, já budu mít asi dvoulikový kuřata po padesátikoruně.

Normálně z masny, co neprodali ten den, co se to mělo, tak mi je naházeli na mražák a můžu si je postupně brát.

Sijes
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:29
- Nahlásit

MaggieM
bullvnouzi
KEISSA
tak te'd jsem doma ze zánětem žaludeční sliznice a střev (asi) a fakt jsem to nejedla!! Tak leda si to ještěvíc pomlít, to zvládneme doma.Jinak ty kuřata bych taky brala.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:21
- Nahlásit

Sijes
Dost dobrý
Ne vážně, tak se hezky uzdrav
Já bych taky brala nějaký to masíko

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:26
- Nahlásit

Sijes
Ještě tam maj čtyři. Si přijeď. Ti je přenechám. Ae vem sebou mrazák.

MaggieM
Jako že bych vzala ty kuřata a dovezla je do Přerova, jo? To by nemusel bejt až takovej problém... Jestli je nebude chtít Sijes.

Akorát teda jsou zmarený, tak ještě nefím, jak budou vypadat rozmrazený. Ae snad dobře. Jinak tam maj i mrtě uzeniny pro psy, ae to neci...

MaggieM
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:37
- Nahlásit

bullvnouzi
Pro mě není problém si přijed. Jen mám tento týden odpolední, tak jedině dopoledne. Pokud je nebude chtít Sijes

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:40
- Nahlásit

MaggieM
To jako se poženeš sem a budeš platit benál proto, abys měla o pár kaček levnější kuře?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:21
- Nahlásit

bullvnouzi
no to je fakt
KEISSA
a od tebe by byla možnost ze 5 kuřátek?

KEISSA
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:35
- Nahlásit

MaggieM
Možnost by byla,budu je obědnávat v pátek a pojedu pro ně příští týden.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:41
- Nahlásit

KEISSA
To by bylo super Příští týden mám ranní, tak bych mohla odpoledne. A kam si mám přijet?

Sijes
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:07
- Nahlásit

KEISSA
tak já bych si vzala z 10 kuřátek. Pak se už jen domluvíme kdy a kde.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání