| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:07 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Je poslední den v květnu.Ráno mě budí sluneční paprsky,je ještě brzo,ale nemůžu dospat.Bude asi pěkné vedro,ale lepší než déšť.Přítel už je taky vzhůru a společně s Abby na mě pomrkávají z druhé půlky postele.Dostanu polibek a přání všeho nejlepšího k narozeninám.Zase jsem o rok starší Ebynka mi taky musí popřát.Hezky do sedu,pac a pusinu a pak se zase může nechat drbat od páníčků.Pomalu se šouráme z postele a dáváme si lehkou snídani.Přítel je nervózní,ale já cítím jen hlad,který je potřeba zahnat .Jedu ke kadeřnici,kde na mě po třech hodinách kouká z zrcadla nějaká cizí ženská.Musím uznat,že se to povedlo a den je hnedka ještě hezčí.Pak už to má všechno rychlý spád.Oběd,nabalit zbytek věcí a vyrazit směr Zaječí.Měli jsme přijet jako první,ale nakonec dorážíme mezi posledníma.Najít náš pokoj a v klidu se převléct.Já v našem pokoji a Zdenda v pokoji svých rodičů.Za pomoci mamky a kamarádek se soukám do šatů.Je vedro,takže etiketa jde stranou a silonky zůstávají v tašce.Probíhají poslední přípravy a finální úprava je hotova.Snad se povedla,ale to uvidím až za chvilku,co na to řekne on.Zůstávám sama v pokoji a z okna sleduji šrumec,který se děje dole.Hosté se řadí a všechno pomalu začíná.Ozve lehké ťuknutí na dveře a taťka mě vyzvedává.Je čas.Pomalým krokem se blížíme k místu,kde se to má všechno zpečetit a uzavřít se jedna kapitola našeho života.Po 11 letech změníme něco,co sice dobře fungovalo,ale je potřeba jít dál.Jdu uličkou,kde na mě z každé strany vykukuje známá tvář,ale mě zajímá jen on.Vidím ho tam stát,samotného,jak mě vyhlíží …. Mám,co dělat,abych se nerozplakala,tak jen polykám slzy.Jak to jednou začne,už to neukočíruju.Naštěstí se tam rozbrečí nějaké dítě a to mě hodí zpátky do reality.Polibek na přivítanou,kde je mi oznámeno,že se muž posilnil už pár pivky Následuje řeč paní starostky,která je podle všech krátká,ale nám stačí,pak už jen říct ano,výměna prstýnků a první manželský polibek,který jsme poctivě několik týdnů trénovali Najednou jsou z nás manželé,jsme oficiálně rodina.Já,Zdenda,Abby a to malé,které k nám na podzim donese čáp nebo vrána.Je nám krásně a ani nevnímáme gratulace ostatních.Focení s rodinou a přáteli probíhá v rychlém sledu.Je teplo a všichni se už těšíme,jak si sedneme do chladné vinárničky a dáme si něco dobrého k pití.Ještě přenesení nevěsty přes práh,kde všichni trnou hrůzou,aby mi nebyla přišlápnuta vlečka a oba jsme neskončili na zemi.Naštěstí je Zdenda šikula a hravě to zvládnul.Usedáme ke stolu,mě to trvá déle,protože nasoukat se s tou sukní ke stolu není žádná hračka.Lehké cinknutí do skleničky a řeči se ujímá můj taťka.Dostal za úkol být vtipný,což je jeho parketa a všichni se po celou dobu projevu válejí smíchy po stole.Musím ho pochválit.Pak už si nikdo netroufne nic říct,laťka byla nasazena vysoko,takže se pouštíme do svatebního obědu.Zase se jdeme fotit,ale fotografa skoro nevnímáme.Je nám to jedno,hlavně,že je konečně klid,jsme spolu a můžeme si to pořádně užít.Kolem nás lítá Abbynka,která se stává větším zájmem fotografa a hostů než my dva.Strhla na sebe pozornost a náležitě si jí užívá.Při novomanželském tanci se nám plete pod nohy,ale nikomu to nevadí.Je naše,patří k nám a nikdo na tom nic nezmění.Sama brzy zjistí,že u rautového stolu je jí nejlíp a nakonec se z ní stává pes všech.Každou chvilku jí vezme někdo na procházku,někdo jí něčím nakrmí,takže o ní vlastně ani nevíme.Když po čtvrté ráno jdeme do postele,ani se jí nechce a snaží se nás ukecat,abychom to přeci jen vydrželi.Jako správná žena doprovázím muže na pokoj (přestože se mi ještě nechce spát),kde po ulehnutí do postele okamžitě usíná.Bylo toho na něj moc.Hlavně toho pití Ale co,počato máme a před náma krásná budoucnost
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:14
- Nahlásit
abby
Veliká gratulace a hodně štěstí do života tobě, i malému budoucímu mimču
Jen ty fotečky mi nejdou otevřít
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:15
- Nahlásit
moc pěkné, gratuluji k velkému životnímu kroku. škoda, že se mi nezobrazují fotky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:18
- Nahlásit
Mě se to zobrazuje normálně.
Kdyžtak tady je odkaz,kde je jich víc,ale ne všechny:
http://picasaweb.google.cz/lucie.lamlova/3152008Lu ckaAZdenKVinaStvUKapliKyZaje
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:21
- Nahlásit
abby
velká gratulace... k mimísku, k tomu, že jste svou dosavadní činnost "zlegalizovali" i k tomu, že se máte...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:21
- Nahlásit
abby
Krásný fotečky, moc vám (ti) to tam sluší
Skoro by člověk až záviděl
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:25 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Gratulujem.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:27
- Nahlásit
isdpch
Fotek s Abby máme hodně Ale než stihneš probrat 900 snímků,tak to dá zabrat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:44
- Nahlásit
abby
Moc gratulujem a přejeme do života jen to nejlepší.
Fotečky nááááádherný!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:10
- Nahlásit
abby
sice už jsem přála na anubisovi, ale tak ještě jednou: moc moc gratulujem k další etapě Vašeho už tak dost dlouhého společného života . Škoda, že s tebou to nezapiju, ale tak aspoň s dochtorem si dám pár zelenejch
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:14
- Nahlásit
abby
Vsetko najlepsie do spolocneho zivota Som ani nepostrehla, ze ste to uz mali. Hanbim sa. A pritom som si pamatala, ze to bude maj. Tak nech sa dari vo vsetkom
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:21
- Nahlásit
Mel
Jo,on je teď sběhlej v pití za dva.A skleničku si s tebou dám ráda
isdpch
Neboj,Zdenda bere překvápko a nebude to monotematické
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:29
- Nahlásit
teda fotky fakt parádní. člověk se ouplně zasnil. Taky jsem nedávno byla na pejskařský svatbě - mezi normálníma svatebčanama se objevilo i devět psů, bohužel nemohli na obřad, pouze na chlastačku po...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:37
- Nahlásit
abby
no, ale ne abys mě ožrala
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:57
- Nahlásit
Mel
Pokusím se,ale neslibuju
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:58
- Nahlásit
Gratulujéééém!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:48
- Nahlásit
abby
do dalšího života přejeme vše nej, nej ...... fotky jsou moc hezké a "lítací" Ebča super
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:52
- Nahlásit
abby
Moc gratulujeme !!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:31
- Nahlásit
abby
já už gratulovala ale ještě jednou at vám to jde jak dosud jen s tím malým zpestřením co k vám dorazí na podzim
to si fakt užijete
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:41
- Nahlásit
abby
Jéééééé, fakt vám to seklo, krásnýýý fotky. Do života všechno nej nej a znáte takové ty komunistické gratulace:
"Co je láska, to už víte,
co je štěstí, pochopíte,
až se sklánět budete,
nad kolébkou dítěte.
Jsem to jako nějak chtěla vyjádřit, že vás čeká ještě to hezčí, ale tato výstižná báseň to řekla za mne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:55 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
gratuluji
a to znamená že zas přibyde cz - pes dítečko
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 15:01
- Nahlásit
taky se pridavam k velkym gratulacim.
Moc vam to spolu slusi, vypadate nadherne a hrozne uvolnene - spokojene
Vsechno nej do dalsi etapy zivota
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
abby
Moooc vám to sluší, veliká gratulace....
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 10:33
- Nahlásit
Fotky krásné, také všechno NEJ!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:07
- Nahlásit
Gratulujem s Veverušákem taky...
ani se mi nechce věřit, že za měsíc sem něco takovýho můžu napsat taky...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 19:32
- Nahlásit
Blahopřeji k vašemu kroku ve čtyřech (nebo pěti , vůbec jsem netušila, že už schyluje.
Moc vám to sluší, pěkné fotky.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 14:14
- Nahlásit
Moc gratulujem
Krásná nevěsta, ženich i Abbynka...
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:27