| Autor |
Zpráva |
Vikýsek
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:56
- Nahlásit
Ahoj všichni,
jsem tu poprvé, tak nevím, jestli budu umět komunikovat
potřebovala bych poradit. Stěhuju se i s pejskem do Prahy. Nevíte o někom, kdo nabízí spolubydlení i se psem? Je to vychovaná fenka, přátelská k lidem i k otatním psům, zvyklá i na jiná zvířata. Poraďte taky, jak ji zvykat na nové bydlení? Je na mě dost vázaná. Doma klidně sama vydrží, ale jen tam, kde se cítí být doma, což je jediné místo.
Moc díky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
Vikýsek
Stěhuju se i s pejskem do Prahy. Nevíte o někom, kdo nabízí spolubydlení i se psem?
Tak nechápu,teprve sháníš bydlení,nebo už se stěhuješ?
Doma klidně sama vydrží, ale jen tam, kde se cítí být doma, což je jediné místo.
Asi to nepůjde jinak,než ji začít polehounku zvykat.Nechávat ji doma(v novém)třeba jen 10 minut,přijít,pokud bude všechno v pohodě pochválit,odměnit a postupně prodlužovat intervaly.
Nejlépe si vzít na prvních pár dní dovolenou.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:24
- Nahlásit
ahoj taky hledám někoho kdo by chtěl bydlet semnou a mím psem, ale o nikom nevim. Nepochopila jsem jestli hledáš podnájem nebo jestli máš vyhlídlej byt a hledáš akorát někoho k sobě abyste se podělili o finance
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:32
- Nahlásit
Vikýsek
jééé .. já klidně akorát bydlím v 1+kk
|
Vikýsek
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 20:56
- Nahlásit
No, takhle. Vím, že se kvůli nové práci potřebuju v polovině července přestěhovat do Prahy. Zatím ale nemám kam. Často vidím inzeráty, že psa do bytu nechtějí. Tak mě napadlo, že třeba někdo tady má přehled. Třeba se doslechnete o někom, kdo nabízí podnájem či spolubydlení a nevadil by mu pes. Pokud by sám měl psa, mohla bych vypomoci s venčením. Moc díky.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 21:24
- Nahlásit
Vikýsek
Kolegyně z práce sháněla spolubydlící. Pes by určitě nevadil, protože ona sama si chce vzít štěně od mé feny. Zeptám se jí v pondělí. Napišmi nějaký kontakt na tebe na smecka13@centrum.cz
borderojd
Když tak mi napiš také kontakt, mám pocit že šlo o byt pro 3.
|