Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Poburuji vas psi varlata? Ne? Nekoho ano.
Autor Zpráva
pantau
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:25
- Nahlásit

Dobry den, narazil jsem omylem na tento clanek a nedalo mi abych se nepochlubil. Je to to mozne? Maji proto vedcove nejake pojmenovani?

http://www.feministky.com/index.php?option=com_con tent&task=view&id=69&Itemid=1

Meemies
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:31
- Nahlásit

No naprostá kráva, to se ani jinak nedá říct. Je to fakt možný, že se nad tímhle vůbec někdo zamejšlí???????

Lure
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:36
- Nahlásit

Jestli je na to nějaký název nevím, ale dlouho jsem se tak nezasmála

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:49
- Nahlásit

Ahoj tady Jitka. Zajímalo by mne zda jsem jediná koho pobuřují neoblečený psí varlata.

Vždycky když du parkem a vidím tam psa co má varlata ven, tak se začnu červenat a musím tam pořád koukat i když nechci. Přijde mi, že i ten pes to nějak vycítí a začne se víc vrtět a všelijak s něma houpat nebo s něma o sebe ťukat. A není to jen jeden pes u kterýho jsem si toho všimla. Holka od psa třeba nic takovýho nedělá. Nejhorší je když na vás ten pes tou koulí skočí a začne sňou klapat o koleno. To je pak děsná ostuda, to bych v tu chvíli raději umřela. Myslím, že páni od psa by si na ně měli dohlídnout. To takhle nejde, aby jste se musely bát jít ven, aby jste nádohou nenarazila na nějakýho chlípnýho psa z varlem ven. Ti psi by si měli vzít příklad od psích holek. On ne každej je zvedavej na loutkový divadlo v parku. Něco by se s tím mělo dělat. Možná by bylo lepší kdyby se sáčky na psí extrementy raději nasadily na varlata když už nejsou peníze na to koupit tomu psovi pořádný slipy nebo něco co by ten cirkus zakrylo.

Určitě nejsem jediná komu tohle vadí.

Ale líbí se mi tahle reakce!

JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henry |2008-06-06 12:10:01
To je jasný případ, autorka je úchylná, podvědomě ji přitahují psí
koule a ona se na ně prostě musí dívat, čili je pak vidí všude. Chápe,
že je to zvrhlé a špatné, ale nedokáže si svou deviaci vnitřně přiznat,
proto, kvůli svému duševnímu alibi a snaze o vnitřní očistu píše, že
se jí to nelíbí. Vážená dámo, jedinou možností nápravy je si svou
zvrhlost přiznat a smířit se s ní. Realita je taková, že když se
zamyslíte a nebudete sama sobě lhát, zjistíte, že do parku chodíte
vlastně jen kvůli těm psům!!! Každý jsme nějaký, i když toto je opravdu
zvlášť ohavné. Obávám se, že léčení vám už nepomůže, jedinou
možností, jak zbytek svého života strávit ve spokojenosti, je ve vašem
případě práce v psím útulku. Váš věčný život je ale ztracen, vaše
nesmrtelná duše se bude po věky zmítat v plamenech pekelných a bude ničena
tisícen ďáblových mučení.

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:51
- Nahlásit

pantau

simte, dyt je to recese, zacalo to na webu jedne obce uz loni

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:02
- Nahlásit

pantau
To je fakt skvělý, dík, při pátku to bodlo!

Fík
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:20
- Nahlásit

pantau
to je nářez, že by jsme je oblékali do kůže a "kryli" vše co "kouká"

pantau
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:40
- Nahlásit

Ano, dorazila k nám zpráva z českých luhů a hájů, že jen málo žen je zastoupeno v oboru Myslivec. Možná snad žádné. Poslechněte si následující příspěvek od slečny Květy (56).
Jmenuji se Květa a chtěla bych, aby jste mi vytisknuli článek na vašem magazínu. Vždycky jsem chtěla být myslivec, chtěla jsem dávat jídlo do krmníků, hladit srnky, objímat stromy a střílet jeleny co si třeba utrhly paroh a nemůžou tak teď žít, protože nedosáhnout na větve se šiškama, kterýma se živí. Bohužel mi to nebylo umožněno a musela jsem dělat jiný zaměstnání.

Ti myslivci - chlapi- nic nedělají, jenom chlastají a střílej navinný zvířata v lese a na poli. Dou na hon, zabijou je a pak pijou a počítají kolik ten den zastřelili králiků a koroptví a jinych zvířat. A na počest sřílejí do vzduchu a sou důležití v těch zelených kamizolkách přitom jsou to vrazi.

Kdyby to dělali ženy, tak by sme si s těma zvířatama povídali, hladili je, dávali injekce aby byly zdraví a tak. Taky by sme sázeli stromy a občas i loupali kůru, aby stromy nebyly tak těžký, protože je prokázáno, že lehčí strom vyroste výše.

Chlapi to neuměj a jenom chlastaj.

Květa, 56 roků.

Dáška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:18
- Nahlásit

pantau
Tak to chcu být taky myslivkyně... jeleny bez rohů ale střílet nebudu, budu jim šišky trhat a házet dolů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:20
- Nahlásit

Dáška
Tak to chcu být taky myslivkyně... jeleny bez rohů ale střílet nebudu, budu jim šišky trhat a házet dolů
A já chcu objímat stromy jako Zeman na Vysočině

Dáška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
A pít bechera? A mít takový důchod jako on!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:26
- Nahlásit

Dáška
A pít bechera? A mít takový důchod jako on!!!
No přesně!
Aji srnkám co si třá utrhly paroh a nedošáhnou na šišky,kerejma se živěj, koupim z toho důchodu nějaký bukvice aspoň...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

supér to je konec toto už kam ten svět spěje

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

Některé útlocitné maminky zase svým dětem sice povolily pořízení potkana, ale jen za těch podmínek, že to bude samička, protože kluci mají docela výrazná varlata. Ale u tatínků jim to už asi nevadí.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:58
- Nahlásit

ty jo uuž dlouho jsem se u něčeho tak nenachlámala!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:07
- Nahlásit

kurník, tohle jsem si měla nechat na zítra ráno !

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání