| Autor |
Zpráva |
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:48
- Nahlásit
Moc ráda bych zjistila něco víc o své fenečce. Mám ji teprve 2 měsíce - jelikož komunikace s původními majiteli je nulová, tak si říkám, že třeba budu mít štístko tady a psa někdo pozná a bude znát chovatele. Je to pitbullka, jmenuje se Růženka. Nevím, jestli toto jméno dostala od chovatele nebo pův. majitele. V době, kdy jsem si ji brala, tak měla mít 7 měsíců - dopočítala jsem se tedy narození koncem srpna - začátek září. Přesné datum nevěděl (slíbil zjistit, ale nic) Jmenoval se Martin (příjmení nechci uvádět) a bydlel na sídlišti Majora Nováka, Ostrava. V současné době by měl být v Anglii ( důvod proč dával fenku pryč) - jestli skutečně je, nevím. Fenku měl od kolegy z práce - on a jeho přítelkyně měli psa a fenu a při hárání neuhlídali a bylo to neplánované spojení. Strašně ráda bych našla chovatele, zjistila datum narození, ale hlavně jak vypadají matka a otec, popř. původ (jestli tam nejsou nějaký dědičný věci, registrace....). Na vložené fotce je feňa v době kdy jsem ji odvážela. Kdyby ji náhodou někdo poznal a pomohl mi najít chovatele, tak by to bylo skvělé.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:43
- Nahlásit
ještě jedna z prvních fotek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:47
- Nahlásit
Sijes
Hele, nedávno jsem ve zveráku viděla podobnou žížalu, jako je Růža, ale neptala jsem se, ženská byla dost nepříjemná...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:50
- Nahlásit
Aktuální foto:
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:56
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, vidíš - voz. foto Zrovna teď sme se s pawLINkou bavily, jak se strašně mění. Jestli jí někdo náhodou nešlápl na hlavu. Ten náhubek, co jsem jí koupila už je jí malý. Teď už je jí dobře ten po Jesince a ten jí úplně padal. No když srovnáš tu první fotku a tu aktuální, tak mazec, počkej sem dám ještě jednu, kde jde dobře vidět hrudník.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:02 - Změnil/a: Sijes
- Nahlásit
tak přímo hrudník sem nenašla, v lehu nebo tak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
Sijes
Však bylůa ještě štěndo-a navíc, pohyb dělá svoje, či pitbull patří na Dubinu?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:08
- Nahlásit
Mucholabka
Jasné. Když s ní chodil za barák Ani očkování neměla platné.....je strašně fajn. Furt naježená, ale podajná. Pěkně navázaná na mě.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:09
- Nahlásit
jen takový tip, před nějakou dobou řešili na stafordech nějací majitelé psa a feny, že ji neuhlídali při malování/stěhování a mají štěnda, která udávají, oblast zřejmě sedí, nebylo to moc příjemné, ale zeptej se tam
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:20
- Nahlásit
AOZ
Na stafordy už nikdo nechodí, musí se tam platit a nemají rádi pitbully. Možná myslíš mydlika z Kopřivnice, mám na ni kontakt, ale podle mě to nesedí, má úplně jiné psy, než je růža.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:21
- Nahlásit
Mucholabka
ju to bude ona, byl to jen návrh, je asi fakt že psa a fenu, které neuhlídali má víc lidí
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:58
- Nahlásit
Sijes
tak to držím palce, mě se to tedy na netu zjistit nepovedlo, a že jsem to zkoušela i na stafordech.......
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:10
- Nahlásit
žanda
Díky! Tak já si říkám náhoda je blbec Třeba se k tomu fakt dostane nějaký jejich společný kámoš....Ona zatím vypadá čistě, ale přece jen by mě třeba fota rodičů zajímaly. Abych se pak nedivila. Ale v př. že by byla matka liška a otec prase bych se ani nedivila.....ty vlastnosti tam jsou A přitom by jen stačilo, aby se mnou komunikovali pův. majitelé. Co jsem si pesu odvezla, tak mě začali ignorovat. A to byly scénky při loučení, jak jim bude chybět a jestli by se na ni mohli přijet podívat atd. atd.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:18
- Nahlásit
Sijes
Hledej šmudlo, já našla úplnou náhodou bráchu Aranky. Na těch stafordech
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:42
- Nahlásit
reneeska
Nojo, na stafordy už vůbec nechodím. Co jsou nově udělané a placené. Tak se jim to povedlo - všichni nepravověrní stafordáři odpadli
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:15
- Nahlásit
Sijes
Já vím, já tam nechodila ani tak, mě to poslala kámoška... ale tak nezoufej
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:03
- Nahlásit
Sijes
já sice z majitelem matky mého psa komunikuji občas,ale stěhovali se hned po chvíli,co štěňata šla do rodin a on ztratil kontakty na ostatní majitele miminek. My se holt vnutili s fotkama, proto o sobě víme. Jen vím,že jedna ségra je někde ve Stříbře a to je všechno..........a že byli 3+3 kluci+ holky. Tak snad se ti povede lépe,než nám.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:16
- Nahlásit
žanda
no když já o ní nevím vůbec nic, víš, jen to co jsem napsala v úvodu. Fakt bych ráda viděla jak vypadají rodiče....Jsem se tak úplně nevyptávala, když jsem si ji brala, protože mě nenapadlo, že jen co si ji odvezu, tak mě začnou ignorovat. Jako je to jen pokus, když to nezjistím, tak se nic nestane.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:28
- Nahlásit
Sijes
to se ale stává i u psů s pp-ten nezájem "chovatele",ale tam se bráškové daj dohledat lépe.............
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:29
- Nahlásit
žanda
no lépe, kamarádka taky marně hledá ... ticho po pěšině ... no jo čuba z kdovíjakých podmínek, sice PP ale k prdu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:37
- Nahlásit
Sijes
mě se na těch stafordech povedlo dohledat dvě ségry Bucky a jednu z vrhu na další rok, ale teď si o ten server ani kolo neopřu.
|