Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vetamix - Kladno, Stochov...
Autor Zpráva
HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:28
- Nahlásit

Neměl by zájem někdo z těchto lokalit a blízkého okolí podělit se o zavážku masa z Vetamixu? Sice bych dala dohromady 50 kg, ale mám malý mrazák

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:38
- Nahlásit

vážně tu nikdo není?

misenka1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:46
- Nahlásit

Co je blizke okoli?
A kolko mas navyse,ja mam tiez maly mrazak a plno zmrzliny v nom.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:13
- Nahlásit

misenka1
A odkud jsi? Také bych tam ráda nacpala i něco pro nás, ne jen pro pesana

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:06
- Nahlásit

HanuleGR
jsme 10 km od vás, ve Svinařově u Smečna, a brávali jsme tak 300 kilo na měsíc,
ale nějak se mi přestalo chtít se patlat s masem drobně jetým postarším, když jsem si navykla na krmení syrovýma kuřecíma skeletama, co mají v Drůbeži Lány, a tady v Rakovníku, kde pracuju, na náměstí,
a hlavně oni zavážejí nepravidelně, kdykoliv během dne, bylo by nutné nechat před domem nezamčenou dodávku s prázdnýma přepravkama, aby to měli kam složit, a platit to převodem z účtu...v létě nemůžu nechat maso celý den v autě na slunci.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:30
- Nahlásit

Sali
To jste kousek Lány máme za kopcem, ale zase mu nechci dávat jen kuřecí skelety.... u nás ve zverimexu berou jen hovězí kusové, játra, srdce a kuře...ráda bych pro psa pestřejší jídelníček...no jo, to je fakt s tou dovážkou, když bych to objednala, kam bych to dala než by si pro to někdo přijel Ach jo

Smečka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:52
- Nahlásit

Sali
Prý je možnost brát na Lánech na porážce drůbeže jakési krmné maso. Nezkoušela jsi to?
Mě to láká, ale potřebovala bych vědět kvalitu.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:40
- Nahlásit

Sali
Smečka
Tak to by mě také zajímalo.

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:52
- Nahlásit

Smečka
nezkoušela, jedu na skelety a granule v rozumném střídání, vypadá to že psům to stačí...nepravidelně přidávám zeleninu, mléčné výrobky, konzervy,....

verunicicka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:43
- Nahlásit

HanuleGR
kolik by toho tedy bylo? a za kolik? já se v tom vůbec neorientuju. Doteď jsem krmila granulema,ale chci zkusit přesedlat na maso. Jsem kousek od Slaného.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:46
- Nahlásit

verunicicka
musí se vzít 50 kg, může to být i s přílohami....akorát jsme tady narazily na problém, že není jistota v kolik hodin to dovezou, takže by byl problém to nechat třebas půl dne mimo mrazák

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

verunicicka
Jinak so ce týká cen, jukni na www.vetamix.cz

verunicicka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:27
- Nahlásit

HanuleGR
no..to já sice můžu zůstat doma celý den, jenže přítelák si bere auto do práce a já bych se pro to mohla dostat ve všední dny až tak kolem půl 5. už to máš naobjednaný? v množství se teda přizpůsobím možnostem tvého mrazáku. maximum, co by mi prošlo je tak těch 25 kg.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:22
- Nahlásit

verunicicka
naobjednané to právě nemám...tak to bych těch 25 kg také dala dohromady. A kdyby to přivezli k Tobě a já si pro to zajela, šlo by to taky? Já přijíždím z práce až v 6. Jsem přímo ze Stochova a ty?

verunicicka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 16:29
- Nahlásit

HanuleGr
to by šlo. do mrazáku bych asi taky všechno nenarvala, ale zas máme sklípky, ve kterých je dost chladno na to, aby to tam vydrželo pár hodin. Jsem ze Žižic-nevím, jak ti to přiblížit-mapa to zvládne líp,páč tu bydlíme chviličku a orientace na tomhle území je nulová. Mmch. co máš za pesana/ny?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:19
- Nahlásit

verunicicka
Tak jsem včera vylovila manuál k naší lednici + mrazáku a zjistila jsem, že mrazák má objem 86 l Což mě tedy věru překvapilo, tzn. že to zvládnu uskladnit. Ale pokud budeš mít zájem o masiko tak se domluvíme a vezmu toho víc Jinak já mám Zlatého retrievera, kluka 2 roky Co ty? Jj, Žižice vím kde jsou

verunicicka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 19:07
- Nahlásit

No tak dej vědět, až ho budeš objednávat. Něco bych si vzala. Mám křížence vlkodava,též kluk a taky 2letej.Teď mu chci pořídit kamarádku.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

verunicicka
Tak mi to sem kdyžtak napiš kolik čeho, vidím to na příští týden nebo můžeš i na mail cutyna@seznam.cz

verunicicka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:25
- Nahlásit

HanuleGR
máš to na mailu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání