Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / vlkošedá ofčanda z Maršovic
Autor Zpráva
borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:05
- Nahlásit

Ahojky, nevíte někdo a nemůžete pomoct? tenhle víkend sem se bavila s kamarádkou a ví o človíčkovi kterej má statek a chtěl by vlkošedou ofčandu. tak mě napadla ta z Maršovic. CHci s tim člověkem ještě mluvit ne jen přez tu kámoškuále myslim, že by to mohlo jít. Jen je otázka jak jídostat sem? nejsem si jistá jestli by mi jí vydali když já sama moc nekoukám, ale tohle už je jen detajlík to už by se dořešilo. Pokud se ta ofčice jmenuje Katy, tak by tam ještě měla být.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:11
- Nahlásit

borderojd
hele ,odvoz by se jistě zajistit dal,pokud vím,sarax něco bude organizovat právě do Maršovic.Je tam furt,bohužel...
Kde je ten statek, a napřed to zjisti aby nebyla třá na řetězu a nechodil jí krmit 2krát tejdně když to vyjde!

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:12
- Nahlásit

ne to je jsný že bych jí nedala někomu kdo by jí měl na řetězu to fuj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:19
- Nahlásit

borderojd
tak to vyšmíruj a pak to můžem řešit,kouknu sem vodpoledne,ted du

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:28
- Nahlásit

jj tak uz na toho kluka mam tel a cekam az mi to zvedne

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

tak s pánemm se m mluvila opravdu příjemnej a rozumnej, tak už de jen o to to nějak domluvita nějak s tim pohnout

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
borderojd
sarax by chtěla s Jimmi a ostatníma udělat tu sbírku do Maršovic..nicméně datum jsem psala do tématu co založila Davídkovánejspíš víkend po srazu to je kolem 20 června,to mií příjde za celkem dlouho pokud tu čubís někdo chce...
borderojd
můžeš napsat co je tan člověk zač???příjemnejch lidí po telefonu znám

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:36
- Nahlásit

je to znamej mí kamarádky která sama cvičí psy. Ofčanda nemá ráda děti on o tom ví a počítá s tím. Jinak na čubu se jedem zejtra podívat se známím, pudeme s ní ven a uvidíme, pokud bude schopná cestovat dopravou vezmeme jí s sebou, pokud ne tak zajistim auto a pojede se pro ní v jinej den.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:52
- Nahlásit

borderojd
tak super,dej vědět ,kdyžtak by se to nějak řešilo.

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:59
- Nahlásit

v pohodě už jsem pořešila zejtra tam jedeme přímo autem já kámoška co cvičí a ten člověk co ho chce, tak by mělo být vše ok.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:04
- Nahlásit

borderojd
jo?Tak to seš moc šikovná holka!JE to nádherná fena,určo se bude líbit,hned pak písni jak to dopadlo!!

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:13
- Nahlásit

což o to nádherná je, ale taky je majinko problematická, ale to zvládnem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 19:08
- Nahlásit

borderojd
to se srovná,je to mladý zvíře.Co myslíš tim problémem..ty děti?

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

to ani ne děti sou v pohodě spíš bázlivost a z toho i reakci, že se může ze strachu ohnat, ale myslim, že bude mít svýho člověka asrovná se to. CHudinka asi taky neví čí je. A jinak zájem vo ní je chtěl jí někdo na hlídání voběktu, ale naštěstí mu jí nedali a nedaj by byla chudák, nevim podle mě se potřebuje dát do pohody a tak. Těšim se na ní zítra.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 07:09
- Nahlásit

sarax
hodím ti tam něco,ale bude to igelitka,víc vážně nemám

borderojd
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:42
- Nahlásit

Já si fakt sedim na vedení dneska, takže pro ty co jsou z prahy, pokud někdo něco má a chce, dejte mi to hodim to tam když už tam jedem a já tam budu brát nějaký věci co sme vyhrály na závodech aněco znašich zásob, tak můžu vzít i něco od vás jestli chcete.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:45
- Nahlásit

borderojd
hele,ty Maršovice řeší sarax,poveze se tam víc věcí jen co to domluví.Myslim,že to pro tebe je docela zbytečně složitý a nahonem,nevim jak by se to prakticky během chvíle zvládlo..Pokud tam vezeš něco za sebe a jedeš taky,tak jo,ale ten zbytek bych teda klidně nechala až hromadně,proč si to máš komplikovat víc než je nutný..

borderojd
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:48
- Nahlásit

jj mě je to jedno jen tady ta možnost prostě je když už se jede autíčkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 20:28
- Nahlásit

borderojd
Už se něco ví?Sem napnutá jak kšandy...

borderojd
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:47
- Nahlásit

No ví a moc pozitivní to není. byli sme tam kouknout a zatim sme jí nevzali. na mě a kamarádku reagovala celkem dobře bála se, ale na toho kamaráda co by jí chtěl nic moc, by mě zajímalo co jí kdy jakej magor proved, chlapy fakt ráda nemá, byly smes ní venku a to šlo. Neni zvyklá jet ani v autě a cestou zvrací, takže se tam pojede tenhle víkend nejspíš znovu. kamarád ten pozemek oplocenej má, ale chce to plot taktři metry, tak se to musí změřit si myslim že dva a půl bypřeskočila v pohodě, aspoň ta ofčanda co kdysi měli příbuzný to zvládla raz dva. Tak nevim, moc dobrej pocit z toho nemám. Chtěla sem aby se ti dva našli aby Kety měla někoho kdo jí bude mít rád a on báječnou psí kamarádku a ještě k tomu vlkošedku kterou prej vždycky moc chtěl. Je to tak půl na půl jestli si jí veme nebo ne. Jenže já ho i chápu, nebude to s ní snadný kor když se bojí chlapů, ale snadse rozhodne dobře a veme si jí a když né tu, tak možná tu kříženou belgičandu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

borderojd
hm...to je teda blbý,ale lámat to přes koleno je blbý taky.Časem by se asi srovnala,jenže on nemusí být ochoten to absolvovat.Hele a co tadle vlkošeda z Bouchalky?Ale bojí se taky...třeba má ale chlapy ráda,pošli jim linka at se kouknou
obrázek přidávám,je jí rok a půl

http://www.connection.wz.cz/psi.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

borderojd
hele,je tu návrh od Rudy Desenskýho,kopíruju,můžeš jim to ,prosím,vyřídit?Já osobně nejsem zastáncem umístění za každou cenu,ale je fakt,že podobné projevy jsou časté u útulkáčů a dá se to srovnat,pokud má člověk snahu a chuť.Tady máš eště linka na poradnu.
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?t=2220
myslim,že tohle se otevře bez registrace.
Tak dej prosím vědět co nejdřív,plííís,díky

co kdyby se s tou čubinou stavil tady? Pro mně je sranda dát tohle dohromady. Když bude chtít, naučím ho s ní dělat. Nebo kdyby ji chtěl kompletně stabilizovat, mám tu teď volno po Adéle a Axe, může tu chvilku pobýt, než se dá dokupy.
Každopádně ani já tu nemám třímetrové ploty a ani psi útěkáři mi nezdrhají. Nemají důvod. Ten čuvač byl také zdrhač a už nějakou dobu lítá volně po psinci bez pokusů o útěk.
Kdybych ji dneska vyzvednul, do fríčka bude z nejhoršího venku a jestli rozchodí fríčko, pak už všechno. Šedivka Dinuša se taky v názorech na svět otočila o stoosmdesát za pár dní.

borderojd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:27
- Nahlásit

zatim pořád nic už mě to štve, když člověk fakt něco potřebuje nedá se dovolat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání