| Autor |
Zpráva |
Kniga
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 21:23
- Nahlásit
Takze lidi,
kolik pak je tu nas kaceru? At uz zacinajicich zelenacu ci ostrilenych lovcu pokladu?
Mate spesl minic pro sve psy? ja jo Spruce Spot - Czech geodog coin
Jinak brnaci bacha radi nam tu fanton
1.
2.
|
Pete
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:26
- Nahlásit
Ahoj,
my jich máme něco přes 50, ale na léto chystáme velké odlovy.
Nero samozřejmě cestuje taky
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:34 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit
Zdarec, kolem 25 - fakt super zabava a najdem aspon nove lokality na vylety...
Kniga
to je debil. mne sa prave paci, ked nahodou niekto kto nema ani sajnu vo co jde, najde kesku, dopise sa tam a pekne vrati naspatek...
Nekteri lidi jsou hovada
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:38
- Nahlásit
Mipooo
To vas brzo dzeneme My jsme na 12 a nebyt toho fantona co mi to na par dni znechutil uz by byla 15
Vice o tom debilkovi Tadyhle
Pete
To je supa Jj v lete doufam ze se dostanu na stovku a ze konecne zzalozim vlastni kesku, dodelam toho TB co mi tu lezi na stole
Co delaji vasi psi zatimco dohledavate? Spoty steka pripadne zacne hloubit jamu jak krava
|
Pete
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:43
- Nahlásit
Nero tak kouká, proč lezu po zemi a dělá záda před mudly. Je to super věc. Já i pes se projdeme a poznáme nová, zajímavá místa o kterých člověk ani neví.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:44
- Nahlásit
Pete
ja pouzivam fintu balonek, kdyz sjem treba nekde u kra a jde nahodou mudla, tak ja spustim "To jsi si ten balonek nemohla chytit? No kde je balonek?! Hledej!"
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:45
- Nahlásit
Kniga
no psici furt hrabu jak blazni, vzdycky pak musim maskovat okoli, at to nevypada jak od divocaku. Ale zatim v pohode. Nebo pobihaji po okoli a myslia si, co ten debil tam kouka do nake diry nebo leze pod pen
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:16 - Změnil/a: Kniga
- Nahlásit
[imgs]http://www.devfolio.com/geocaching/statbar/l ogo.aspx?uid=9cc60975-7618-4381-8e1b-61e5a7620b74& txt=%A8I+neuspech+je+cenny....&img=kniga2 [/imgs]
Tak dneska trinactej zarez Aneb byl jsi Mipoo v udoli dutych hlav? je tam uzasne mista na vyradeni psu!
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:19 - Změnil/a: Kniga
- Nahlásit
muj statbar
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:57 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
My taky lovíme, a to na zemi, ve vzduchu i v podzemí a je to opravdu super. Člověk se mrkne na místa, kam by se jinak nedostal. Některé neobyčejné jsou i dost dobrodružné a taky se hlavička občas zapotí.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:02
- Nahlásit
Garfield
nee nee nee vy nee ! Prosim vy neee ! ja nechci byt sezrana takze nejdiv se desim ze vas potkam v brne ted abych se desila ze vas potkam u kesky
to je fajn, aspon tedkom jak vam mala poroste budete mit co v keskech menit
Ja uvazuju o tematicke kesi na tema pseci a uz jsme i do jedny kesky dala psi hracku, asi to budu aplikovat casteji teda
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:44
- Nahlásit
Kniga
Udoli dutych hlav? Tedka koukam kde to je a vypada to zajimave Akorat ma trosku desi ten cerveny popis
Pristup k skrysii je trochu komplikovany a misty i nechutny.
Holt zahradkari, pejskari a obyvatele blizkych krovin jsou trochu prasata.
Kdo stim ma problem necht sem prosim nechodi.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 23:27
- Nahlásit
Mipooo
No ja se taky desila nakonec je muj zaver takovej, jako CITO by tam bodlo, ale to v cele te oblasti (je chranena, sidli tam brehule!), boordel primo na cestickach jsme nevidela, v okoli pod krama a tak ano, ale primo na cesticce ne, a tech poslednich deset metru mi bvubec neprioslo desicvych tam jsem bordela ni nevidela, mozna byl nakej kacer hodne slusnej a uklidil to tam...
|
Efka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:04 - Změnil/a: Efka
- Nahlásit
Ahoj my taky kačeříme, ale v poslední době to nějak flákáme. Máme se psinou odloveno i pár zahraničních kešek. Dokonce luxusní FTF po asi 16 měsících (GCVM3T) :o)))
|