| Autor |
Zpráva |
borderojd
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:54
- Nahlásit
ahoj prosím neporadí někdo levnýho veta v Praze? potřebujeme jen potvrzení na jedny
závody že je pes v pohodě. Posledně sem byla u veta o kterým sem si myslela že je
dobrej, což možná je, ale za prohlídku a odčervení dát pětset pade mi přišlo trošku
hodně
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit
borderojd
A kde si byla? Levnej vet je v kobylisích. Mvdr Podratzký.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 22:05
- Nahlásit
na hlidce se mi libilo ze je to kousicek od tramvaje a ze na na tu veterinarku byly dobry ohlasy. Jinak dik za typ, tam zitra zbehneme at muzmen a zavody v patek.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 06:03
- Nahlásit
borderojd
držím palce na závodech a ozvi se někdy.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:16
- Nahlásit
tak jo musime zamachrovat a pochlubit se min tejden sme byly v budějcíc a byly sme jedenacty a co mě nejvíc nasr... že chyby se m dělala já a ne pes, ten teda taky nějaký, ale lecos sem pokazila jááá.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
borderojd
potvrzení na výstavy i zkoušky jsem vždycky dostávala zadarmo . Teď jsem přijeli z veteriny - rozříznutý polštářek - odstřižení odumřelé části, vyčištění, tenazym , zavázání .....za 200
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit
borderojd
já mam dobrou zkušenost tady: http://www.vetkolma.cz/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:35
- Nahlásit
mac1
.....za 200
kam chodíš?To máš ale permanentku a množstevní slevy ne?
Kasia
zkušenost dobrou jo,ale sou celkem drahý sem slyšela nebo ne?
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
přímo nevím, ale mam srovnání s jinou klinikou a to jsou teda o dost levnější....(a to nemluvím o léčení, přátelskosti atd.)
Když jsem tam byla, tak na mě dělali dojem, že jim o prachy nejde...není to takový ten vet, kde za dobrý den zaplatíš 500,-
(mam srovnání akorát s většími problémy, né s potvrzením)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
množstevní slevy...já .."já myslel, že jdete na očkování , sem jinak nezajdete " to prosím vet dnes , my mu zrovna na živobytí moc nepřispějem .( tedy alespoň zatím a já doufám, že to tak zůstane) . Jinak je to nad nemocnicí Vinohrady - odpoledne ordinuje Naxera , dopoledne ......no , zas mi ten zatracenej Němec vzal jméno, k čemu mu bude ) .
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:16
- Nahlásit
Jo o aNaxerovi sem slyšela, jen při svý senzační orientaci sem si nebyla schopná pořádně zjistit kde přesně je ta klinika, tak ale to nezní špatně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:33
- Nahlásit
Kasia
tam to znám,tak jsem léčila dárečka a tam jsem ho nechala i uspat
ale velice příjemní
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:44
- Nahlásit
borderojd
a na jaké závody jdete?
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
no ty první byly kvalifikační namistrovství čr vodících obluda teď to sou nějaký soukromíca osum lidiček osum hafanů bez nominace jen takový procvičení azhodnocení co pesan umí je to v DObrušce.
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
brezen2008
my tam léčili Ainy a taky jsme jí tam nechali uspat ale jak říkáš, moc přijemní...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:10
- Nahlásit
Kasia
jo tam mi narovinu Čáp řekl že to nemá cenu,ale já s ním bojovala ještě tejden,ale pak jsem to ukončila sama,no možná jsem mu tím ublížila že jsem ho neposlechla už tenkrát.tohle si děsně vyčítám,ale zas jsem nechtěla dát na prvního veta
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 15:47
- Nahlásit
borderojd
držíme palce a pěsti a doufáme v umístění....to nejlepší!!!!
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 17:23
- Nahlásit
jé tak to dík vono i kdybybyl poslední, tak pro mě bude vždycky nejlepší.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2008 07:10
- Nahlásit
borderojd
tak je to správné a tak to má být.
|