| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:13
- Nahlásit
jak tomu mám asi rozumět?:
Si toho pejska nechce.Je pěkný jeden pán z Berouna by ho když tak asi vzal.Ale je dost v práci.(8 h) denne.Jaké by byli podmínky ,ale raději si ho nechce je pěkný tak ho neopustte uš to 1 zažil tak mu to nedělejte znova nebude vědět na čem je.Jake by vam to bylo?Kdybyste byli jakko mylí v 3 rodinách a měli 3 rodiče.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:16
- Nahlásit
Pisatel zná někoho, kdo by si ho chtěl vzít ale ten je v práci 8 hodin denně. Nicméně pisatel doporučuje si ho raději nechat a nedávat mu ho, aby pejsek nemusel měnit domov.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:17
- Nahlásit
nechce = nechte
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:22
- Nahlásit
Překlad do češtiny:
Si toho pejska nechte. Je pěkný. Jeden pán z Berouna by ho kdyžtak asi vzal. Ale je dost v práci (8 hod denně). Jaké by byly podmínky (osvojení)?
Ale raději si ho nechte, je pěkný, tak ho neopusťte. Už to 1x zažil, tak mu to nedělejte znova, nebude vědět, na čem je.
Jak by se to líbilo vám? Kdybyste jako malí byli ve 3 rodinách a měli 3 rodiče.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:31
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Já bych tomu rozuměla tak, že má 13 a chce spasit svět.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:33
- Nahlásit
Odpověděli by jste na takový majl?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit
si asi otevřu útulek ))))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:35
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Když jsem udávala Jarošovany, chodilo mi takových hodně. A ano, odpovídala jsem, páč se ráda bavím. Dej sem pokračování
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:47
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Jsem ochotná se pisateli složit na kurs českého jazyka
Mě se taky na inzeráty ozývají úžasní lidé. Např. na inzerát, ve kterém jsem hledala důchodkyni pro fenku Miu se ozvala nějaká paní.
já: - musím Vás ale upozornit, že ta fenka se počůrává doma a není moc velká šance, že by se to odnaučila. Nebude Vám to vadit?
paní: - ne, to je v pohodě, já ji budu mít v koupelně
- v koupelně? To jako myslíte vážně?
- já mám velkou koupelnu a celou vykachličkovanou takže je úplně jedno co tam ti psi dělají. A aby jí tam nebylo smutno tak jich tam dám víc. Nemáte ještě nějakou fenku co byste mi mohla dát?
- jasně a každý hárání je budete krýt, že jo?
- nééé, každý hárání určitě néééé........
Pán volající na tentýž inzerát
-já bysem chcel teho psa, já som mal přesně takého a včilkaj mi zdechnul.
- a kde byste toho psa měl? Ona se v bytě počůrává.
- no šak ja ho nebudu mať v bytě, venku na statku bysem ho mal. My mame taky statek, vitě a tam chcem teho psa. Aby tam chytal potkany a tak. Ten moj bol skvelý potkanár a tato je úplně stejná tak aj ona bude.
- aha a vy na tom statku bydlíte?
- ale nebydlim tam, šak ja bydlim normálně ve městě,ale na tom statku mám dobytek a každý deň tam někdo jezdí. Buď já, nebo brácha, nebo brachuv kamoš. A taky maly pes by se nam hodil,on moc nesežere, nachyta si tych potkanov.......
Inzerát na štěně anglického setra, ve kterém mimo jiného nabízím dovoz štěněte.
- paní, máte ještě štěně?
- myslíte toho setra? Mám tady posledního pejska.
- a můžete mi ho dovézt? Ale až tak zítra, já teď nejsem doma. A prosím Vás, jak ten setr vypadá?
- vy nevíte jak vypadá setr a chcete koupit štěně?
- vy ho prodáváte????
- jistě a co jste si myslel? Že vám ho daruju?
- no to jsem ještě neviděl chtít za psa prachy......
Inzerát na tibetskou španělku Rozárku z Jarošova
- prosím vás, máte ještě toho nabízeného pejska?
- kterého, já jsem jich nabízela několik a nevím, kterého myslíte.
- aha, já jsem odpovídala na několik inzerátů a nevím kterého psa jste nabízela Vy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 17:54
- Nahlásit
Biluška
Mia už je udaná?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:02
- Nahlásit
Mucholabka
Ne, potom co se ozval ten chlap s těma potkanama jsem stáhla inzeráty a Mia zůstane doma. Má nějakou špatnou karmu, nebo co, bůhví kam by se dostala. Když uživím deset hladových krků tak ji už uživím taky a všechny koberce postupně nahrazuju dlažbou, takže to její počůrávání taky nějak přežijem. Jediný, komu se ještě snažím najít nové majitele je Kutulka (setr). Zbývajících deset tu bude natrvalo dokud nezemřou věkem.... pak si založím krásný hřbitov zvířátek, který bude větší než liptaňský hřbitov pro lidi, neboť tam je akorát sedm hrobů
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:04
- Nahlásit
Biluška
Hm, fakt nechápu, jak to zvládáš. Já mám na zahradě hrob jeden a zatím neplánuju rozšiřovat :-/ jen na podzim se těším na malé Bucčata.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit
Biluška
tak to je fakt dobrý. Také jsem měla zvláštní zájemce ale takhle originální nebyli )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:41
- Nahlásit
Mucholabka
No já taky neplánuju, že bych rozšiřovala hřbitov. Prostě jsem se rozhodla, že Mia i Semtex tady zůstanou a nikoho už jim hledat nebudu. Holt je jich hodně, ale zvládat se to dá. Jediná situace kdy jsou neovladatelní je, když začnou "lovit" . Většinou to rozpoutá Wanda, která na obzoru někoho zahlídne a celá smečka se řítí "to zabít". Ale tomu cíleně předcházím. Zbytek je absolutně v pohodě, akorát ty prachy co do toho vrážím jsou neskutečné Na podzim taky plánujeme mláďata, budou malé Nýnátka. Když to teda všechno vyjde. Zvažovala jsem i Lilátka, ale Lilu se asi nepodaří uchovnit tak nic
Dagmar Fišerová
Dobrý byl taky pán, který chtěl vědět jestli mu setr bude ladit s kokrem
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:44
- Nahlásit
Biluška
a bude ladit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 18:49
- Nahlásit
Biluška
no to jsem ještě neviděl chtít za psa prachy......
ste mu měla eště říct,že má dokonce svý jméno,to už by se asi pos*al úplně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:06
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
a bude ladit?
To nevím, sem mu ho nedala . Ale zajedem do města, odchytíme nějakého kokra a zkusíme to
davidkova renata
to by mi snad ani neuvěřil
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 19:49
- Nahlásit
Biluška
proto nechovám štěňata, já bych ty kupující nerozdejchala a štěňata by mi zůstala doma, byla bych samodomomnožitel
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:46
- Nahlásit
Jimmi
proto nechovám štěňata, já bych ty kupující nerozdejchala a štěňata by mi zůstala doma, byla bych samodomomnožitel
nápodobně, dělá se mi zle a to si to jen čtu
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 07:59
- Nahlásit
Jimmi
Nápodobně, kluci si už halt ani nezakryjou, nemám na to žaludek...
Biluška
Průser je, že ty tam toho psa nedáš, ale nějakej množitel klidně a ti psi tak fakt žijou (nebo spíš nežijou) Když si vezmu, že já mám výčitky, když nechám morče o víkednu samotný doma¨...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Biluška
Bože, to by člověk nevěřil, co ty lidí můžou vymyslet
Bilu - vůbec se Ti nedivím, žes to stáhla.
davidkova renata
, na druhou stranu je smutný, že je to pravda.
|